Hamile miyim?

Kızlar bişey soracağım benim adetim 1 nişanda oldu bende 7 Nisan 10 Nisan ve 14 Nisan ilişki oldu bende uygulamaya göre 14 ovulasyon 10undan sonrada doğurganlık yazdı bu şekilde değerlendirdim korunmadım bu şekilde hamilelik olurmu

Wallahi akışına bırak böyle çok takip edersen olacaksada olmuyor bende böyle takvimlerden takip ediyordum olmuyordu sonra bıraktım 7 sene sonra kendiliğinden oluverdi şimdi 4 aylık hamileyim piskolojik biraz

Çok teşekkür ederim geçen ay kasık ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı, adet gecikmesi her türlü belirtiyi yaşayıp erken gebelik testinde pozitifi görünce ümitlenmştim. Ama tüm bunların nedeni idrar yolu enfeksiyonuymuş. Erlen gebelik testi de yalancı pozitif çıkarmış. Hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

Umutsuz olma sakın ben 7 sene bekledim sonra kendiliğinden oldu şimdi Allah'ın izniyle 5 aylık hamileyim doğum korkum başladı şimdi de kurban olduğum Allah seninde kucağını boş bırakmasın

Yaa çok sevindim adınıza. Ben de bu ay hamileyim çok şükür 3 gün önce beta 81 çıktı. Ama çalıştığım için sürekli kan testi verip takip edemiyorum. Bir hafta kadar sonra kadın doğum randevum var bakalım inşallah her şey yolunda ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…