Hamile miyim?

Amin inşallah ogleden sonra 3. 4 gibi sonuçlar çıkıyordu ama siz sağlık ocağında mı kan verdiniz
Evet sağlık ocağında verdim belki bu kez erken çıkar inşallah yani napcağımı bilemiyorum daha eşime falan söylemedim sonuçları bekliyorum kan daha kesin sonuç

Evet sağlık ocağında verdim belki bu kez erken çıkar inşallah yani napcağımı bilemiyorum daha eşime falan söylemedim sonuçları bekliyorum kan daha kesin sonuç
Evet haklısın canım en sağlıklısı kan varsa eğer çıkar zaten insallahta vardır adetin gectimi peki bazı yorumları okuduğumda erken gebelik testleri yaniltabiliyormus kaset test mı yapmıştın erken gebelik mı canım inşallah bugün sonuçlar çıkar ve hayırlı haberi alırsın inşallah

Erken test yaptım adetime 2 gün var ama ben diğer gebeliğimde olanların aynısını yaşadım ondan şüphelendim bakalım inşallah kanda da çıkar ya

Peki ameliyatı riskli mi oluyor
Merhaba bende 4 aylık hamileyim 8 cm kistim vardı geçen gittigimde kistin 1 cm kuculdugunu öğrendim umarım doğuma kadar kaybolur çünkü sezeryan olacağım sonrası çok agrli olur diyorlar sipinal istiyorum ama kist olduğu için uyutulmak zorundaymisim

Ben iki aylık oldum iki kontrolde de kistimin büyüdüğünü fark ettik bir daha 1 mayısta gideceğim benim doğum daha cok var ama ben normal doğum yapmak istiyorum bu kist engel mi oluyor

Ben iki aylık oldum iki kontrolde de kistimin büyüdüğünü fark ettik bir daha 1 mayısta gideceğim benim doğum daha cok var ama ben normal doğum yapmak istiyorum bu kist engel mi oluyor
Evet sezeryan ile hem bebeği hemde kisti alacaklar bu şekilde normal doğum olamamış doktor dan doktora farklılık gösterir mi onuda bilemiyorum benim doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi

Evet sezeryan ile hem bebeği hemde kisti alacaklar bu şekilde normal doğum olamamış doktor dan doktora farklılık gösterir mi onuda bilemiyorum benim doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi
Birde sorun olmazsa hangi hastaneye gidiyorsunuz ben İstanbul'da Okmeydanı özele gidiyorum

Kisti sezaryen esnasında almalarını sakın kabul etme. Kanama çok oluyor çünkü rahimini alabilirler Allah korusun sonra olan size olur şikayetçide olamazsınız çünkü size zaten sezaryenden önce ‘her şeyi kabul ediyorum’ diye kağıtta imzalatacaklar. Doktorunuzdan kesinlikle daha sonrasında kisti almasını isteyin.

Aaaa ben bu detayı bilmiyordum teşekkür ederim söylediğiniz için şuan şaşırdım açıkçası

Aaaa ben bu detayı bilmiyordum teşekkür ederim söylediğiniz için şuan şaşırdım açıkçası
Vallaha ben burda birinde daha okumuştum. Doktorunuza söyleseniz o size yok olmaz yapmayız öyle şey falan der ama zorda kalırlarsa yaparlar çünkü sezaryende zaten kan kaybedeceksin üstüne bir kisti alacaklar daha çok kan kaybına neden olacak o yüzden bence doğumdan sonra aldırın.

Anladım benim geçen kontrolde 1 cm kuculmustu umarım doğuma kadar tamamen kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…