- 25 Mart 2023
- 196
- 266
- 33
- Konu Sahibi beyazorkide123
-
Kan kesin sonuç verir hayırlısı olsunDün gün içerisinde kaset test yaptım negatif sonuç verdi. Hâlâ adet olmadım bugün kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Adet oldummuHamile değilmişim maalesef
Adet döngüm 28 gün arkadaşlar, bugün 28. Gün kaset test yaptım 2. Çizgi silik çıktı
Bakın böyle sizce olabilir mi gebelik
Ben gece dayanamadım gittim kan testi vermeye, 133 çıktı sonuç… yatarken bişi yok ama ayağa kalktığımda adet olacakmışım gibi hafif bir ağrım var normal mi sizceHayırlı olsun bence bir kan testi verin 2-3 gün sonra
Ben gece dayanamadım gittim kan testi vermeye, 133 çıktı sonuç… yatarken bişi yok ama ayağa kalktığımda adet olacakmışım gibi hafif bir ağrım var normal mi sizce
İnşallah hayırlı bir şekilde ilerleriz bizde ALLAHın izniyle.. bu arada benimde göğüslerim inanılmaz acıyo kendim değsem canım yanıyoBenim de hamilelik belirtme öyleydi adet olacakmış gibi kramp giriyordu göğüslerim şişti dokunamıyordum herkesin hamileliği kişiye özel 2-3 gün sonra tekrardan kan testi verin artış miktarına bakın 2 ve 2'nin katıysa zaten gözünüz aydın
Kızlar bu sabaha kadar beyaz akıntı görüyordum. Az önce bi boşalma hissetim. Wc ye koştum baktım pembe baya bi akıntı geldi. Adetim 1 gün gecikti. 1 hafta öncesine kadar fena şekilde kasık ağrılarım batmalar oluyordu. Göğüslerim ağrıyordu. Benim adetim kırmızı olur her başladığında. Bu sefer değişik bi renk. Yoksa yine hamile değil miyim
İnşallah canım ya. Çok ümitlendim. Tüm belirtileri yaşadım neredeyse. Yerleşme kanaması çok sürüyor mu. Yoksa bi kere tek mi oluyor?Umutlandırmak istemiyorum ama yerleşme kanaması olabilir biraz daha bekleyip test yapmıştım inşallah hamilesinizdir
İnşallah canım ya. Çok ümitlendim. Tüm belirtileri yaşadım neredeyse. Yerleşme kanaması çok sürüyor mu. Yoksa bi kere tek mi oluyor?
Bir buçuk günde 133 den 203 e yükselmesi kimyasalı mı gösteriyo sizceBenim de hamilelik belirtme öyleydi adet olacakmış gibi kramp giriyordu göğüslerim şişti dokunamıyordum herkesin hamileliği kişiye özel 2-3 gün sonra tekrardan kan testi verin artış miktarına bakın 2 ve 2'nin katıysa zaten gözünüz aydın
Bir buçuk günde 133 den 203 e yükselmesi kimyasalı mı gösteriyo sizce
Tam 36 saatlik beta bu arada canım buBence pazartesi bir doktora götürün. Sanki öyle gibi
Test yaptın mı canım benim bugün ikinci gün geçinmem normalde regl olunca sivilce çıkarmam ergenlikte de çıkmadı ama yüzüm çok kötü oldu dünden beri çene yanaklarimda kırmızı sivilceler çıktı bugün kasıklarım yine ağrıyordu bacağıma atıyorCanım pazar test yapcam hâlà ara ara ağrım oluyor özellikle yorulunca felan. Ve sivilcelendim ergen gibi bide akintim var inşallah hamileyizdir
Bugün tekrar kan verdim sonuç 752Bence pazartesi bir doktora götürün. Sanki öyle gibi
Bugün tekrar kan verdim sonuç 752
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?