Hamile miyim?

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık

Aaa kıyafetlerle yaşadıysanız kesin hamilesiniz.
Evliliğe hazır olduğunuzdan emin misiniz?
Ya da nasıl hamile kalındığına dair bir fikriniz?

üşütmüşsünüzdür

henüz gebelikte mide bulantısı başlamaz daha adet zamanınız bile gelmedi ise

Kiyafetle oluyor muymuş o iş? yani hamile kaliniyor muymus kac yasindasin kuzum sen? Birde günah olmasin diye birlikte olalim diyen o adam seni kandirmis canim.Bence nikahindan bile suphe et.

ben bekarım
ama
daha adet zamanı bile gelmeden bu kadar belirti olmaz diye biliyorum

Benim sebeplerim kendime göre yeterli, hayat benim hayatım evlenecek olanda benim erken veya geç olmasıda kimseyi ilgilendirmez
kendinden emin olman ne güzel.
kimseyi ilgilendirmez tabii,hayat senin hayatın.
da daha hamilelikle ilgili hiçbir bilgiln yok be güzel kardeşim.

Kiyafetlerle hamile kalinsa ooohoooooo.nüfus patlamasi olurdu dumyada.yaşınız küçük tahminim.nisanliniz imam nikahi yapfi diye kari koca sayip iliski kurmayin bence.dunya hali bu.gelin ata binmis ya nasip demis.madem cok istiyor biran once kiysin resmi nikahi.alsin eşini yanina

Benim anlamadigim bir sey var. Bu konuyu acarken konu sahibi zaten yargilamadan yorum yapmanizi istemis.
Madem durumu bu kadar garip veya gülünc buluyorsunuz gülün gecin. Ama insani asagilarcasina konusmak ve kararlarini sorgulamak size mi düsmüs? Kac yasinda evlenecegi, evlenmek istedigi, neden evlilikten önce bi seyler yasadigi hanginizi ilgilendiriyor? Gören de sanacak ki, bu platformdaki bütün kadinlar en Dogru yasta en mantikli evliligi yapmis, hic cahil kaldiklari bir konu olmamis hayatlarinda, her seyleri dört dörtlük ve o yüzden bu kadar elestiri pesindeler.

Teşekkür ederim

yuhh dıyorum gunah olmasın dıye bırseyler yasadık sozluyuz-nısan yok -nıkah yok - ımam nıkahı kıyılınca allah katında evlı gozukunce sevısmek serbest mı resmen karı koca olmadan..
şimdi başkası dese erkek arkadasımla bırlıkte oldum, bırseyler yasadım ahh ahh vah vahh der namussuz ılan edersınız bu neyın kafası kardesım yasadıysan bırseyler onlemını de almadı ısen hamıle olabılırsın, bunu bız bılemeyız zaten gıt bır test al olmadı gıt saglık ocagına kan testı yaptır ama her halukarda once gıt rsmı nıkahını kıy....
yanlısta anlama bekarete önem vermem, ne yasarsankendıne benı de ılgılendırmez ama sacma sapan bahaneler bulup kendını sutten cıkmıs ak kasık moduna sokma .. benım kızdıgım nokta bu..!!

Atletizm şampiyonu olacak o çocuk hahah

Benim kimseye kendimi aklama derdim yok olmadıda bişeyler yaşadıysam bu bizi ilgilendirir ben zaten yargılamayın demiştim yargılayacaksan yorum yapma. Kınama Allah korusun senın yada bı yakının da başına gelir gelebilir neyse daha fazla uzamasın konu
Günah benim suç benim hamileysem bebekte benim babasıda belli nikahta kıyılacak
Ayrıca imam nikahım olduğu için yaşamadım ben bunca şeyi doğru olduğunuda savunmuyorum imam nikahi ilişki yaşamak yada yakınlaşmak için kıyılmadı savunmuyorum
saptırmayın

madem herşey bu kadar toz pembe neden korkuyorum hamilemiyim dedin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama

Eve giriyor,gunah olmasin diye imam nikahi kiydirdiniz ve iliski yasadiniz.Burdan nihat hatipogluna sesleniyorum simdi gunahtan yirtti mi bunlar?Herseyi cok biliyorsunuz ama resmi nikahtan sonra imam nikahinin kiyilacagini bilmiyor musunuz?Gunah oldugunu biliyorsun da el ele tutusmayacagini,sarilmayacagini bunlarin evlenmeden once haram oldugunu bilmiyor musun.Su dini kendinize gore kullanmaktan vazgecin artik bu nedir ya?

O birşeyler tammı tamsa hamilesin gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…