- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.731
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
benimde gogus agrim var canim ama adet onceside olurdu birde vajinada sicaklik hissi oluyo bende akinti oluyo gibi ama hic bisey yok sende boyle bisey olmusmuyduİnşallah gebelik vardır
*Göğüslerime dokunduğumda sızlama, sürekli değil, ara ara oluyordu.
*Belki inanması zor ama regli olmama 3 4 gün vardı sanırım duştan sonra aynada karnıma baktığımda tam rahime denk gelecek yerde şişlik ve göbeğime doğru uzanan bir çizgi görmüştüm.
*Çok fazla yemek isteği.
- Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
- Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum. Yatarken sağa sola döndüğümde de batma hissiyatı vardı.
Bu yaşadıklarımı daha önceki regl dönemlerinde yaşamadığım için direkt farketmiştim. 5 gün bekleyip kesin olsun demi ştim.
Normal adet sancısından daha şiddetli bir sancım vardı benim birde göğüslerimde hassasiyet başka bi belirti yoktubenimde gogus agrim var canim ama adet onceside olurdu birde vajinada sicaklik hissi oluyo bende akinti oluyo gibi ama hic bisey yok sende boyle bisey olmusmuydu
bu sancilar nerelerde olmustu cnm benim bazen karin agrim oluyo ama geciyo hemen birde yumurtlamadan iki gun sonra siddetli sol kasik agrisi batmasi yasamistim gun boyunca simdilerde yok amaNormal adet sancısından daha şiddetli bir sancım vardı benim birde göğüslerimde hassasiyet başka bi belirti yoktu
Canım ben regle 6 gün kala öğrendim normal testle yap çıkar zatenkizlar slm daha once buna benzer bi konu acmistim ama cok fazla yazan arkadas olmadi adet gunume 2 gun kaldi ve bu ay klomen kullanmistim rica etsem bana umut olacak hamilelik belitilerinizi anlatirmisiniz belki yasadiginiz belirtiyi bende yasiyorumdum ❤
yok cnm korkuyom vallahi yapmaya cikmazsa uzulurum yineBenim yaz ayına denk geldiği için zaten sıcaklık olayını anlamadım. Çoğu kişi hormon değişiminden dolayı vücut ısısının arttığını söylüyor.
2 gün kalmış bence test yapsan çıkar
akintin olmusmuydu cnmCanım ben regle 6 gün kala öğrendim normal testle yap çıkar zaten
Bende hiçbir belirti yoktu 3 hafta 5 günlükken öğrendim daha sonraları başladı belirtim.yalnizca test yapmadan önceki gunlerde yürürken kasigim batmisti ama buna yormamistim .oda yerlesmeden oluyormuş bacağım çekilir gbi olmustu adım atarken
Ogrenmeden iki üç gün önce yumurtlamaya benzer olmuştu tekrar yumurtlama olduğunu düşündüm hattaakintin olmusmuydu cnm
Yani ilk başta çok belirti olmuyor onu söylemek istedim aslındaakintin olmusmuydu cnm
İlk günlerde sağ ve solumdaydı yani bazen sağ tarafa giriyordu bazen sol . İlerleyen günlerde de tam ortaya doğru geldi ortam kısımda sancı oluyordu şuan hafifledi arada bi giriyobu sancilar nerelerde olmustu cnm benim bazen karin agrim oluyo ama geciyo hemen birde yumurtlamadan iki gun sonra siddetli sol kasik agrisi batmasi yasamistim gun boyunca simdilerde yok ama
hmm bnde de hic akinti yok yumurtlamadam sonra gogus ucu acimasi oldu sonrasinda da heryeri agrimaya basladi adet oncesi oldugu gibiYani ilk başta çok belirti olmuyor onu söylemek istedim aslındayine de bünyeden bünyeye değişebilir tabi
akintin varmiydi cnm onuda cok merak ediyom bn bndr yoktaİlk günlerde sağ ve solumdaydı yani bazen sağ tarafa giriyordu bazen sol . İlerleyen günlerde de tam ortaya doğru geldi ortam kısımda sancı oluyordu şuan hafifledi arada bi giriyo
Göğüs agrisi da başlıyor evet diklesiyo uçlar vs bende hep öğrendikten sonra oldu birde yoğun uyku hali.insallah vardır bebişiniz onun belirtisidirhmm bnde de hic akinti yok yumurtlamadam sonra gogus ucu acimasi oldu sonrasinda da heryeri agrimaya basladi adet oncesi oldugu gibi
Bde ben regl olmadan iki gün önce kahve lekelenme olurdu sonra regl başlardı o falan olmadi.ayni şeyi yaşıyorsanız onu da soyleyeymhmm bnde de hic akinti yok yumurtlamadam sonra gogus ucu acimasi oldu sonrasinda da heryeri agrimaya basladi adet oncesi oldugu gibi
insallah cnm yaa 5 yildir ugrasiyom hic sorunumuzda yok ama olmuyoGöğüs agrisi da başlıyor evet diklesiyo uçlar vs bende hep öğrendikten sonra oldu birde yoğun uyku hali.insallah vardır bebişiniz onun belirtisidir
Normal günde akıntım çok olurdu benim ama hamile olduğumdan beri akıntım azaldıakintin varmiydi cnm onuda cok merak ediyom bn bndr yokta
anldim cnm insallah benimde olur yaa cok saol cvp icin cnm sag saglim alirsin insallag kucagina bana dua edermisinNormal günde akıntım çok olurdu benim ama hamile olduğumdan beri akıntım azaldı
Çok sağol canım benim tabi ki ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahanldim cnm insallah benimde olur yaa cok saol cvp icin cnm sag saglim alirsin insallag kucagina bana dua edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?