- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.731
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
amiin cnm saol❤Çok sağol canım benim tabi ki ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende 6 gün kala öğrenmiştim valla ne zor bir süreç zaman geçmek bilmiyor. şuan kaç haftalıkCanım ben regle 6 gün kala öğrendim normal testle yap çıkar zaten
Bende hiçbir belirti yoktu 3 hafta 5 günlükken öğrendim daha sonraları başladı belirtim.yalnizca test yapmadan önceki gunlerde yürürken kasigim batmisti ama buna yormamistim .oda yerlesmeden oluyormuş bacağım çekilir gbi olmustu adım atarken
anladim cnm akintin varmiydi pekiaçılın ben hamileyim( 10 yıldan sonra hamile kalınca böyle oluyor idare ediniz )
o ay sağ kasığımda kendini aşırı derecede hissettiren ağrı vardı sanki oraya birşey saplanmış gibi
zaten keseyi görmeye gittiğimde dr sağdan yumurtlamışsın o tutmuş dedi
birde memelerimde koyulaşma oldu uçları irileşti
onun dışında adet olacakmışım gibi ağrı da vardı ama o klasik ya adette olabilirdim o nedenle onu kaileye almıyorum
hıı bide uyku sürekli uyku
Akıntım olmadı hamılelıgımı ogrendım 5.haftada falan başladıanladim cnm akintin varmiydi peki
akintin varmiydi cnmBenim sürekli midem bulantım oluyodu ve hala hala devam ediyor sanırım erken başladı 4 yada 5 haftalarda yataktan kalkamıyodum sürekli mide bulantısı aşırı koku hasasiyeti şu an da devam ediyor ve midem bulandıgı için hiç bir şey yiyemiyordum çubuk krakeri bile geri çıkarıyordum
anladim cnm saol sag saglim alirsin insallah kucagunaAkıntım olmadı hamılelıgımı ogrendım 5.haftada falan başladı
amin inşallah isteyen herkese de nasip olsunanladim cnm saol sag saglim alirsin insallah kucaguna
amin cnm 10 yildan sonea demissin tedaviylemi oldu sorun neydiamin inşallah isteyen herkese de nasip olsun
görünüşte hiç bir sıkıntımız yoktu herşey temiz ve olması gerekn gibiydi yumurta takıplerı asılamalar tup bebek tedavılerı ama hıc gebe kalamamıstım sonra kendılıgınden olduamin cnm 10 yildan sonea demissin tedaviylemi oldu sorun neydi
Oyle duştan çıkınca sadece oda beni korkutuyordu ama sonra geçti Rabbim bütün gebe kadınlara sağlıklı gebelikler nasip etsinakintin varmiydi cnm
yaa oylemi bnde iki asilama oldu ama olumsuz oldugörünüşte hiç bir sıkıntımız yoktu herşey temiz ve olması gerekn gibiydi yumurta takıplerı asılamalar tup bebek tedavılerı ama hıc gebe kalamamıstım sonra kendılıgınden oldu
hmm anladim cnm saol cvp icinOyle duştan çıkınca sadece oda beni korkutuyordu ama sonra geçti Rabbim bütün gebe kadınlara sağlıklı gebelikler nasip etsin
Benim tek belirtim alerjik kabarmalar yaşıyordum o sebeple gidip hamile olduğumu öğrendim onun dışında belirtm yoktu.kizlar slm daha once buna benzer bi konu acmistim ama cok fazla yazan arkadas olmadi adet gunume 2 gun kaldi ve bu ay klomen kullanmistim rica etsem bana umut olacak hamilelik belitilerinizi anlatirmisiniz belki yasadiginiz belirtiyi bende yasiyorumdum ❤
yaa oylemi hic kasik agrisi olsun bel agrisi olsun bunlar olmadimi birde akintiniz da varmiydi benim yoktaBenim tek belirtim alerjik kabarmalar yaşıyordum o sebeple gidip hamile olduğumu öğrendim onun dışında belirtm yoktu.
Benim adete 6 gün varken kasık ağrım oldu sol kasıkta batmalar ve gazım çok vardı başka belirtim olmadı adete 4 gün kala test yaptım çıktı sonra kan verdim . Daha sonra göğüs sızı başladı şuan adet günümü bir gün geçti göğüslerim çok dolu dokununca bile ağrıyorkizlar slm daha once buna benzer bi konu acmistim ama cok fazla yazan arkadas olmadi adet gunume 2 gun kaldi ve bu ay klomen kullanmistim rica etsem bana umut olacak hamilelik belitilerinizi anlatirmisiniz belki yasadiginiz belirtiyi bende yasiyorumdum ❤
9 haftalık oldukBende 6 gün kala öğrenmiştim valla ne zor bir süreç zaman geçmek bilmiyor. şuan kaç haftalık
insallah cnm yaa 5 yildir ugrasiyom hic sorunumuzda yok ama olmuyo
yok cnm ama iste kafaya takilmiycak gibide degilki rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikla verir insallahHer şeyin zamanı var inşallah size de nasip olacaksorunda yoksa üzülmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?