Hamile olan arkadaslar bakarmisiniz

Bende 6 gün kala öğrenmiştim valla ne zor bir süreç zaman geçmek bilmiyor. şuan kaç haftalık

Benim sürekli midem bulantım oluyodu ve hala hala devam ediyor sanırım erken başladı 4 yada 5 haftalarda yataktan kalkamıyodum sürekli mide bulantısı aşırı koku hasasiyeti şu an da devam ediyor ve midem bulandıgı için hiç bir şey yiyemiyordum çubuk krakeri bile geri çıkarıyordum

açılın ben hamileyim ( 10 yıldan sonra hamile kalınca böyle oluyor idare ediniz )
o ay sağ kasığımda kendini aşırı derecede hissettiren ağrı vardı sanki oraya birşey saplanmış gibi
zaten keseyi görmeye gittiğimde dr sağdan yumurtlamışsın o tutmuş dedi
birde memelerimde koyulaşma oldu uçları irileşti
onun dışında adet olacakmışım gibi ağrı da vardı ama o klasik ya adette olabilirdim o nedenle onu kaileye almıyorum
hıı bide uyku sürekli uyku

anladim cnm akintin varmiydi peki

akintin varmiydi cnm

Benim tek belirtim alerjik kabarmalar yaşıyordum o sebeple gidip hamile olduğumu öğrendim onun dışında belirtm yoktu.

Benim adete 6 gün varken kasık ağrım oldu sol kasıkta batmalar ve gazım çok vardı başka belirtim olmadı adete 4 gün kala test yaptım çıktı sonra kan verdim . Daha sonra göğüs sızı başladı şuan adet günümü bir gün geçti göğüslerim çok dolu dokununca bile ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…