Hamile olan arkadaslar bakarmisiniz

benimde gogus agrim var cok fazla cnm ama adet onceside olurdu o yuzden ayirt edemiyomki

Selamlar,
Gerçekten her gebelik farklı oluyor.. Mesela benim ilk gebeliğimde (kimyasalı saymıyorum) akıntım vardı, ağzım kuruyordu ama su içme isteğim öyle çok yoktu, sağ tarafımdan yumurtlamıştım (yumurta takibi yapmıştı drum, oradan biliyorum) ara ara oraya batma oluyordu ve bel ağrısı.
8.haftada kürtaj oldum, kalbi atmıyordu.
Şu an hamileyim, 0 belirtim vardı ilk öğrendiğimde (regl gecikmemin 3.günü) akıntı, meme ağrısı, bel bacak kasık ağrısı hiç bir şey yoktu. 4+5de uyku isteğim ve yemek yeme isteğim, 5.haftamda akıntı, meme ağrısı başladı.

Birde regl günümde regl ağrısı yaşadım ara ara giriyordu, sökülemiyormuşum gibiydi 2 gün sürdü

ne guzel ayni bende suan oyleyim cnm insallah adet olmam dua edin nolur

yok cnm olmadim henuz testde yapamiyom korkumdan cikmazsa diye insallah hasta olmam dua edin lutfen
İnşallah olmazsınn Rabbim gönlüne göre versinn tezz zamanda sağlıkla nasip etsin kaç gün geciktin ay merak ettim nasıl dayanıyorsun benim 1 haftam kaldı zor dayanıyorum 2 3 kala yapıcam heralde test

İnşallah olmazsınn Rabbim gönlüne göre versinn tezz zamanda sağlıkla nasip etsin kaç gün geciktin ay merak ettim nasıl dayanıyorsun benim 1 haftam kaldı zor dayanıyorum 2 3 kala yapıcam heralde test
2 gun gecikti cnm ama adet belirtim de var yaa nasil bisey bilmiyomki kasik agrim var iste batma seklinde birde sık idrara cikma var testide once cok yapiyodum cikmayinca uzluyom o yuzden yapmak gelmiyo icimden ama yarinda olmazsa alirim test yaparim belki aslinda yarin her yer kapali ama bklm insallah olmazsam pazartesi yaparim

birde adete 1hafta kala bnde cok yorgunluk ve uyku hali olmaya basladi ama psikolojik de olabilir cnm yaa fazla umuitlenemiyomda

birde adete 1hafta kala bnde cok yorgunluk ve uyku hali olmaya basladi ama psikolojik de olabilir cnm yaa fazla umuitlenemiyomda
Kendimizde belirti aradığımız içinde olabilir ama inşallah öyle değildir benimde belirtilerim çok bu kadar erken belirtiler olmaz diyorum kendime sonra oluyo ama diyorum bende bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir olumlu olumsuz sonucunu yazar mısın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…