- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.734
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
benimde gogus agrim var cok fazla cnm ama adet onceside olurdu o yuzden ayirt edemiyomkiBenim adete 6 gün varken kasık ağrım oldu sol kasıkta batmalar ve gazım çok vardı başka belirtim olmadı adete 4 gün kala test yaptım çıktı sonra kan verdim . Daha sonra göğüs sızı başladı şuan adet günümü bir gün geçti göğüslerim çok dolu dokununca bile ağrıyor
Selamlarkizlar slm daha once buna benzer bi konu acmistim ama cok fazla yazan arkadas olmadi adet gunume 2 gun kaldi ve bu ay klomen kullanmistim rica etsem bana umut olacak hamilelik belitilerinizi anlatirmisiniz belki yasadiginiz belirtiyi bende yasiyorumdum ❤
Birde regl günümde regl ağrısı yaşadım ara ara giriyordu, sökülemiyormuşum gibiydi 2 gün sürdüSelamlar,
Gerçekten her gebelik farklı oluyor.. Mesela benim ilk gebeliğimde (kimyasalı saymıyorum) akıntım vardı, ağzım kuruyordu ama su içme isteğim öyle çok yoktu, sağ tarafımdan yumurtlamıştım (yumurta takibi yapmıştı drum, oradan biliyorum) ara ara oraya batma oluyordu ve bel ağrısı.
8.haftada kürtaj oldum, kalbi atmıyordu.
Şu an hamileyim, 0 belirtim vardı ilk öğrendiğimde (regl gecikmemin 3.günü) akıntı, meme ağrısı, bel bacak kasık ağrısı hiç bir şey yoktu. 4+5de uyku isteğim ve yemek yeme isteğim, 5.haftamda akıntı, meme ağrısı başladı.
ne guzel ayni bende suan oyleyim cnm insallah adet olmam dua edin nolurSelamlar,
Gerçekten her gebelik farklı oluyor.. Mesela benim ilk gebeliğimde (kimyasalı saymıyorum) akıntım vardı, ağzım kuruyordu ama su içme isteğim öyle çok yoktu, sağ tarafımdan yumurtlamıştım (yumurta takibi yapmıştı drum, oradan biliyorum) ara ara oraya batma oluyordu ve bel ağrısı.
8.haftada kürtaj oldum, kalbi atmıyordu.
Şu an hamileyim, 0 belirtim vardı ilk öğrendiğimde (regl gecikmemin 3.günü) akıntı, meme ağrısı, bel bacak kasık ağrısı hiç bir şey yoktu. 4+5de uyku isteğim ve yemek yeme isteğim, 5.haftamda akıntı, meme ağrısı başladı.
ciddenmi bende gunduz tir tir titriyom aksamlarida ates basiyo cnm yaaa adet olucam diye korkuyom bunlari duymak cok iyi geliyo bana saolunAşırı usume olmuştu, su gibi akinti bir de
kasik agrin veya bel agrin olmusmuydu cnm bnde yok agri hicAşırı usume olmuştu, su gibi akinti bir de
sag saglim alirsin insallah kucagina cnmBirde regl günümde regl ağrısı yaşadım ara ara giriyordu, sökülemiyormuşum gibiydi 2 gün sürdü
Evet ama onların hepsi öğrendikten sonra oldu oda aşırı yoğun belirti değil. Hamile olmadığım önceki aylarda daha çok belirti yaşıyordumyaa oylemi hic kasik agrisi olsun bel agrisi olsun bunlar olmadimi birde akintiniz da varmiydi benim yokta
anladim cnm saol ❤Evet ama onların hepsi öğrendikten sonra oldu oda aşırı yoğun belirti değil. Hamile olmadığım önceki aylarda daha çok belirti yaşıyordum
Evet benim çok ağrım oldu o yüzden adet olacağım kesin demiştimkasik agrin veya bel agrin olmusmuydu cnm bnde yok agri hic
Ama ilk gebeligimde agri vs hiç bir şey olmamıştı. O yüzden canını sıkma bekle adet zamaniniciddenmi bende gunduz tir tir titriyom aksamlarida ates basiyo cnm yaaa adet olucam diye korkuyom bunlari duymak cok iyi geliyo bana saolun
bgn adet gunumdu cnm ama olmadim bklm insallah olmam dua edin nolurAma ilk gebeligimde agri vs hiç bir şey olmamıştı. O yüzden canını sıkma bekle adet zamanini
Regl oldun mu canım inşallah olmamışsındır merak ettim bende umutla bekliyorum daha 1 haftam var Allah isteyen herkese en yakın zamanda sağlıkla nasip etsinbgn adet gunumdu cnm ama olmadim bklm insallah olmam dua edin nolur
yok cnm olmadim henuz testde yapamiyom korkumdan cikmazsa diye insallah hasta olmam dua edin lutfenRegl oldun mu canım inşallah olmamışsındır merak ettim bende umutla bekliyorum daha 1 haftam var Allah isteyen herkese en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin
İnşallah olmazsınn Rabbim gönlüne göre versinn tezz zamanda sağlıkla nasip etsin kaç gün geciktin ay merak ettim nasıl dayanıyorsun benim 1 haftam kaldı zor dayanıyorum 2 3 kala yapıcam heralde testyok cnm olmadim henuz testde yapamiyom korkumdan cikmazsa diye insallah hasta olmam dua edin lutfen
2 gun gecikti cnm ama adet belirtim de var yaa nasil bisey bilmiyomki kasik agrim var iste batma seklinde birde sık idrara cikma var testide once cok yapiyodum cikmayinca uzluyom o yuzden yapmak gelmiyo icimden ama yarinda olmazsa alirim test yaparim belki aslinda yarin her yer kapali ama bklm insallah olmazsam pazartesi yaparimİnşallah olmazsınn Rabbim gönlüne göre versinn tezz zamanda sağlıkla nasip etsin kaç gün geciktin ay merak ettim nasıl dayanıyorsun benim 1 haftam kaldı zor dayanıyorum 2 3 kala yapıcam heralde test
birde adete 1hafta kala bnde cok yorgunluk ve uyku hali olmaya basladi ama psikolojik de olabilir cnm yaa fazla umuitlenemiyomdaİnşallah olmazsınn Rabbim gönlüne göre versinn tezz zamanda sağlıkla nasip etsin kaç gün geciktin ay merak ettim nasıl dayanıyorsun benim 1 haftam kaldı zor dayanıyorum 2 3 kala yapıcam heralde test
Kötü düşünmeyin yine de iyi haberlerinizi bekliyoruzbirde adete 1hafta kala bnde cok yorgunluk ve uyku hali olmaya basladi ama psikolojik de olabilir cnm yaa fazla umuitlenemiyomda
Kendimizde belirti aradığımız içinde olabilir ama inşallah öyle değildir benimde belirtilerim çok bu kadar erken belirtiler olmaz diyorum kendime sonra oluyo ama diyorum bende bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir olumlu olumsuz sonucunu yazar mısın merak ettimbirde adete 1hafta kala bnde cok yorgunluk ve uyku hali olmaya basladi ama psikolojik de olabilir cnm yaa fazla umuitlenemiyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?