- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.731
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
insallah cnm yaa haberdar ederim mutlakaKötü düşünmeyin yine de iyi haberlerinizi bekliyoruz
tabiki haberdar ederim cnmKendimizde belirti aradığımız içinde olabilir ama inşallah öyle değildir benimde belirtilerim çok bu kadar erken belirtiler olmaz diyorum kendime sonra oluyo ama diyorum bende bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir olumlu olumsuz sonucunu yazar mısın merak ettim
insalah cnm insallah saol Allah razi olsun Rabbim insallah tez zamanda sanada nasip eder ve butun isteyenlere insallahDualarım seninle ve isteyen herkesle moralini yüksek tut inşallah vardır
Amin canım amininsalah cnm insallah saol Allah razi olsun Rabbim insallah tez zamanda sanada nasip eder ve butun isteyenlere insallah
test varsa tekrarla bnce cnm cok idrar ekledin galibaSelam arkadaşlar. Benimde yumurtlama günümden 12 gün geçti. Bugün test yaptım. Ama 10 dk dan sonra böyle oldu. Dikkate almalımıyım sizce
Canım şimdi aynısı tekrar yaptım. Bu seferde bişy çıkmadı. Erken mi acaba dahatest varsa tekrarla bnce cnm cok idrar ekledin galiba
kac gun var adet gunune cnmCanım şimdi aynısı tekrar yaptım. Bu seferde bişy çıkmadı. Erken mi acaba daha
Bence bu test bozuk yada dediği gibi idrarı fazla koymuşsun yayılmış canımSelam arkadaşlar. Benimde yumurtlama günümden 12 gün geçti. Bugün test yaptım. Ama 10 dk dan sonra böyle oldu. Dikkate almalımıyım sizce
İnşallah vardır adetine kaç gün varCanım şimdi aynısı tekrar yaptım. Bu seferde bişy çıkmadı. Erken mi acaba daha
Sanki bundada çok silik var gözle bakınca çok silik görünüyor mu ben mi yanlış görüyorumSelam arkadaşlar. Benimde yumurtlama günümden 12 gün geçti. Bugün test yaptım. Ama 10 dk dan sonra böyle oldu. Dikkate almalımıyım sizce
Ben bu ay geç yumurtladım. Yumurtlama günümün 13. Günündeyim bugün. Beklediğim adet tarihimden de 6 gün geçti. Haliyle yumurtlama geç olumca adet günüde erteleniyo die biliyorum. Ama yumurtlamadan 13 gün geçmesi doğru test vermez mi ?kac gun var adet gunune cnm
Ewet olabilir. İşte hemen ardından bi tane daha yaptım. Indada bişy çıkmadıBence bu test bozuk yada dediği gibi idrarı fazla koymuşsun yayılmış canım
Ewet olabilir. İşte hemen ardından bi tane daha yaptım. Indada bişy çıkmadıBence bu test bozuk yada dediği gibi idrarı fazla koymuşsun yayılmış canım
inşallahh inşallahh hayırlısıyla. Beklediğiö adet günümden 6 gün geçti. Yumurtlamamın 11. Günündeyimİnşallah vardır adetine kaç gün var
Ben bu ay geç yumurtladım. Yumurtlama günümün 13. Günündeyim bugün. Beklediğim adet tarihimden de 6 gün geçti. Haliyle yumurtlama geç olumca adet günüde erteleniyo die biliyorum. Ama yumurtlamadan 13 gün geçmesi doğru test vermez mi ?
Pardon 11 gün geçti yuöurtlamamdanBen bu ay geç yumurtladım. Yumurtlama günümün 13. Günündeyim bugün. Beklediğim adet tarihimden de 6 gün geçti. Haliyle yumurtlama geç olumca adet günüde erteleniyo die biliyorum. Ama yumurtlamadan 13 gün geçmesi doğru test vermez mi ?
Ben bişy göremedim valla. Keşke olsaSanki bundada çok silik var gözle bakınca çok silik görünüyor mu ben mi yanlış görüyorum
Evet yumurtlama gününden öyle hesaplanıyo ama yumurtlama zamanındaki ilişkiden de 13 15 gün geçmesi gerekiyor çıkması için ilişkiden sonra kaç güm geçti pekiBen bişy göremedim valla. Keşke olsa
İlişkidem 15 gün kadar geçmesi bekle birde regl olmazsan yine test yaparsın inşallah vardır canımYumurtlama günüm 1-2 mayıs iki gün sürdü. İki günüde değerlendirdik canım. 3 mayıs çatlama oldu. İşte son pik gününü saymazsak 11 gün geçti ilişkiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?