Hamile oldugumdan beri eşimin tavırları

Yok yani neden kipleniyor insan aninda ban yemiş kadin ben burda sadece biraz kadinin yaninda durun herkesin esinden dolayi dertleri vardir demek istedim
Yo herkesin eşinden dolayı dertleri olmayabilir.ayrıca benim eşimin bana karşı hatası var diye burda eşinden sebep konu açan herkes haklı mı oluyor?benim eşim kötü,senin eşin berbat,onun eşi iğrenç.böyle mi cevaplamamız lazım.biz objektif olarak bakıyoruz.ne konu sahibi ne de eşi babamın oğlu,kızı değil.tanımam etmem.eşini haksız bulduğum yönü söyleyince yardımsever oluyoruz da kendisinin de şu yönden hatalı olduğunu söyleyince niye tü kaka oluyoruz?ay hala azimle bişeyler anlatmaya kalkıyorum ya hayran oldum kendime

Üff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.

Samire bu yorum bana yapıldı ben kibledim bilmem başka kibleyen oldu mu, baştan itibaren bak bakalim ben hakaret içeren bir yorum yapmış mıyım

Görümceleri için abilerinin artık aile olduğunu kabul etmiyolar diyip kocasını kendi ailesinin yanına sürüklüyosa ben orda arkadaşım bu çelişki değil mi derim, derim yani demezsem olmaz

Hamileyim hormonlarım coşuk herkes beni alttan alsın ben herkese herseyi söyleyeyim tavrını kadınların bir bırakması lazım bir kere, dünden beri ikinci hamile azarımı isittim yeter daa

Ağzınıza sağlık. Kendilerini anlatamıyorlar, sonra farklı düşünen bir üyeye hemen saldırıyorlar. Tartışmanın bile bir adabı vardır.
AdAm_OLaCaK_KIZ , MONNA , asude_bahar yazdıklarınıza katıldığımı belirtmek istedim.

Ay konu sahibi okuyormusun bilmiyorum ama goruncen abü abü deyip koluna giriyor esimin dedin ya hala gülüyorum

Cinsellik yok muhtemelen 2 senedir ev almadın diye söylenme var, bebek de planlı dendi ama sanmıyorum, napalım inanıcaz mecbur konu sahibine,şimdi bir de iç güveylik, adam dolmuş,ama asla el kaldırmak konusunda haklı değil

Sen buraya akıl almaya değil akıl vermeye gelmişsin.Öyle cevaplayın böyle cevaplayın ayy olumsuz şeyler yazmayın,oldu canım talep üzerine konu yorumlamıyoruz yanlış yere gelmişsin sen.
Ayrıca bu kocalarına toz kondurmayacak hatunlar hangi kafayla konu açıyosunuz? Adam el kaldırmış ama el kaldırmak için kaldırmamış... Kimseyi kınamıyorum hersey insanlar için ama iki laf fazla olsun diye konuşmaya gerek yok.Özür dilemiş,dilemeseydi boşanacakmış.
He anam he.....

Ay konu sahibi okuyormusun bilmiyorum ama goruncen abü abü deyip koluna giriyor esimin dedin ya hala gülüyorum

Abi abi diyodur muhtemelen, abisinin koluna da girebilir ayrıca senin erkek kardeşin var mı, evli mi, evlenince sarılıp öpmeyecek misin, görümcelere bunu diyen kişi iç güvey yapıyo kocasını, bu doğru mu

Ayrica sunu soylemek istiyorum burda neden ikinci uyelik var burda yazilanlardan korktuklari icin taninan birisi ciksinda soylesin bi esimden siddet goruyorum diye hemen uzulurker arkasindan konusurlar boyle boyle olmus diye

Ayrica sunu soylemek istiyorum burda neden ikinci uyelik var burda yazilanlardan korktuklari icin taninan birisi ciksinda soylesin bi esimden siddet goruyorum diye hemen uzulurker arkasindan konusurlar boyle boyle olmus diye

Evet öyle üyeler de var ne yazık ki, gerçek hayatta da yok mu

Yani yuzune gulersin arkasindan atarsin yada uzulur gibi yaparsın icten ice gulersin mesela allah korusun sen oyle bi konu acsan aaa adam olacak kızın eside boyle boyle yapmis diyeceklerdir

Ben zaten kocam beni dövüyo aldatıyo hakaret ediyo sizce ne yapayım diye konu açmam ki, bosaniyorum avukat ta şişesi ya da bu süreçte neler yaşadınız falan derim en fazla,benim gözden çıkardığım adam için ne derlerse desinler ondan sonra

Ama ben kimsenin üzüntüsüne sevinmiyorum, cok iyi bir insan olduğumdan mı, hayır, kimseyi tanımadıgımdan, belki gerçek hayatta tanısam ve sevmediğim biri olsa üzüntüsüne sevinebilirim, hiçbir durumda oh olsun diyemeyeceğim tek şey sağlık sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…