Hamile oldugumdan beri eşimin tavırları

Ayni apartmanda oturuyoruz gorumcede kac senedir evli o uzakta izine geldi ama allahimdan dilegim tez basinda kizlarinin basinada gelsin normalde hic boyle yapmam ama onlari icten ice sevindikleri gordukce allahimdan bulsunlar diyorum
Allahtan gorumce uzakmıs, benimki de evli ama abü abü diye kocamın elini bırakmıyor sokaklarda, garip bi cins, bu konu yuzunden defalarca tartıstık, beni tanımamaya calıstı kız resmen, devran doner, allahın izniyle ailemi kurayım, bebegimi kucagıma alayım mecbur kabul edilecek!

Sen ne yapacağını zaten biliyorsun burdan beklediğin samirenin yaptığı gibi yorumlar yapılması ama herkes samire değil, hoşuna gitmedi diye kimseyi haşlayamazsın

Sen gorumcelerine abisinin evlendiğini kabul edemiyorlar diyosun ama sen adamı ailenin evine götürüyosun, hani ayrı ev olmuştunuz, bu yorumlar otur bir düşün bende de hata var mı diye yapılıyor, yok eğer sen bende hata falan yok her konuda doğruyum diyosun konu açmaya değer birsey yok demektir

Ben kabul etmezdim, emrivaki oldugunu nereden cıkardın hem? Bu konu aramızda tartısıldı ve kabul etti kendisi...ben baska sehre ailesinin yanına basta tasınırım diyordum simdi ailesini tanıyınca hayır diyorum. Fikirler gorusler serbest...beni haksız gormenin bir degeri yok benim için emin ol :)

Üff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.

O öyle yaptikca daha cok yaklas esine

Alla alla tek başıma karar verdiğimi nereden çıkarttın sen bakalım?

Üff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.

Ne gibi bir yardım istiyosun, ne dememizi bekliyorsun, beni haklı bulanlar yazsın de olsun bitsin

Bu tavrın devam ederse kiblicem

Yani cocugu olacagi icin daha guzel yaklasiyor lmasi lazimdi. Bence aile faktoru var. Aileden fitleyenler vardir.
Hah bende aynını dusunuyorum, cunku onların yanına gidince bi haller oluyor buna, valla varsın olsun, o zaman inceldigi yerden kopar. Ben hamile cocuklu ortalarda kalamam o yuzden ailemin yanına yerlesiyorum

Sen önce kendi uslubuna bak arkadaş.bu ne böyle?hoşuna gitmeyen her yoruma niye böyle tepki veriyorsun?yanlış,kırıcı,hakaret içeren hiçbişey yazmamış arkadaş.kusura bakma hamilesin diye sana herşey mübah değil.eşine de böyle davranıyorsan çözüm için dön kendine bi bak.biz de burda fikir veriyoruz.ne desek boş.bu uslubunla da Mune bi ilgilenirse iyi olur

Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyor

Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyor

Seni de blokluyorum. Varsın kibleyin benim derdimi paylasacagım cok forum var

Aynen kardesim bu ne boyle kadınlar taaruza gecti, çete falan herhalde bunlar. Buraların kalitesi duser ama boyleşleri ottururse boruyu, zaten ingilizce forumlarda daha cok yazıyordum ben buraya da ugrayayım dedim aman allahım bu ne boyl...

nerden çıkarmışım emrivaki olduğunu acaba????

Ya sen suçlusun sen değilsin demek kimsenin haddine değil, buradaki amaç derdi paylaşmak az da olsa nasihat bulmak, buraların kalitesi düşer bu tiplerle maalesef. Herkese teşekkürler fikirler için, (iki cadaloz hariç kendilerini bilirler :))

Kiplerlerse banlanirsin bosver sıkma canini

Negatif yorumlar yazmayın, iyi nazik bir dille yardımsever olun. Seni blokluyorum

Ben zaten naziğim sana konunla ilgili belli sorular sordum beni azarladın, elbette sorucam konuyu daha iyi anlamak adına, 2 senedir ev almadı diyosun senin bütçeye hiç katkın yok kendi bakış açıma göre yorum yapıyorum bende, tıpkı samirenin yaptığı gibi,o da kendi dünyasından yorumluyo, hamilelik nedir biliyorum en ağır travmayı yaşadım hamileligimde, panik atağım da vardı ama kimseyi haşlamadım böyle

Bu kadar agresif gidersen bir yerde illa ki tıkanır ilişkiniz, ailenin yanında belki el kaldıramaz ama başka türlü tepki verir orda da mutlu olamazsınız, yardım diyosun al sana yardım, girişme o işe, aileni eşinle yüz göz etme, hem ne zamana kadar birlikte yaşayacaksınız

Samire hatalı isen hatalısın denir, aksinin ne faydası olacak, aaa demek kocan öyle yaptı boyu devrilsin tüüü demek mi mantıklı bir de bu açıdan bak diye resmin bütününü göstermek mi

Ben cidden anlamıyorum bu forumu, ağlasmak diye ayrı bir bölüm olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…