Allahtan gorumce uzakmıs, benimki de evli ama abü abü diye kocamın elini bırakmıyor sokaklarda, garip bi cins, bu konu yuzunden defalarca tartıstık, beni tanımamaya calıstı kız resmen, devran doner, allahın izniyle ailemi kurayım, bebegimi kucagıma alayım mecbur kabul edilecek!Ayni apartmanda oturuyoruz gorumcede kac senedir evli o uzakta izine geldi ama allahimdan dilegim tez basinda kizlarinin basinada gelsin normalde hic boyle yapmam ama onlari icten ice sevindikleri gordukce allahimdan bulsunlar diyorum
Ben kabul etmezdim, emrivaki oldugunu nereden cıkardın hem? Bu konu aramızda tartısıldı ve kabul etti kendisi...ben baska sehre ailesinin yanına basta tasınırım diyordum simdi ailesini tanıyınca hayır diyorum. Fikirler gorusler serbest...beni haksız gormenin bir degeri yok benim için emin ol :)Adam ailenin yanına taşınmak istemiyordur.bu çok normal değil mi?mülayim adammış önceden.bu duruma gelme sebebi cinsel hayatınızın olmaması ve tabi senin kendi deyişinle emrivakin.ben burda seni haksız gördüm.eşinin haksız olduğu tek nokta sana el kaldırmasıfakat kusura bakma sen evliliğinizi zedeleyecek konularda tek başına karar vererek adamı ezmişsin.her hamile ailesinin yanına taşınsaydı oooo.gel benim aileme taşınalım dese cevabın ne olurdu?
Üff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.Sen ne yapacağını zaten biliyorsun burdan beklediğin samirenin yaptığı gibi yorumlar yapılması ama herkes samire değil, hoşuna gitmedi diye kimseyi haşlayamazsın
Sen gorumcelerine abisinin evlendiğini kabul edemiyorlar diyosun ama sen adamı ailenin evine götürüyosun, hani ayrı ev olmuştunuz, bu yorumlar otur bir düşün bende de hata var mı diye yapılıyor, yok eğer sen bende hata falan yok her konuda doğruyum diyosun konu açmaya değer birsey yok demektir
Neyin canım?
O öyle yaptikca daha cok yaklas esineAllahtan gorumce uzakmıs, benimki de evli ama abü abü diye kocamın elini bırakmıyor sokaklarda, garip bi cins, bu konu yuzunden defalarca tartıstık, beni tanımamaya calıstı kız resmen, devran doner, allahın izniyle ailemi kurayım, bebegimi kucagıma alayım mecbur kabul edilecek!
Alla alla tek başıma karar verdiğimi nereden çıkarttın sen bakalım?Adam ailenin yanına taşınmak istemiyordur.bu çok normal değil mi?mülayim adammış önceden.bu duruma gelme sebebi cinsel hayatınızın olmaması ve tabi senin kendi deyişinle emrivakin.ben burda seni haksız gördüm.eşinin haksız olduğu tek nokta sana el kaldırmasıfakat kusura bakma sen evliliğinizi zedeleyecek konularda tek başına karar vererek adamı ezmişsin.her hamile ailesinin yanına taşınsaydı oooo.gel benim aileme taşınalım dese cevabın ne olurdu?
Üff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.
Hah bende aynını dusunuyorum, cunku onların yanına gidince bi haller oluyor buna, valla varsın olsun, o zaman inceldigi yerden kopar. Ben hamile cocuklu ortalarda kalamam o yuzden ailemin yanına yerlesiyorumYani cocugu olacagi icin daha guzel yaklasiyor lmasi lazimdi. Bence aile faktoru var. Aileden fitleyenler vardir.
Ya siz bol kepce yazanlar sayıyla degilsiniz dimi? doktorun yasagı var cinsellik yok o yuzden. Gebelikte erkek bunalmayacak, oturup karısını kollayacak sevecek. İsine yakın diye geldik buralara sonra hamile kaldım, senin tavrın agzın ne kadar terbiyesizce oyle, haydi baska kapıya, kadın olacak bir de yazdıklarına bak..
Negatif yorumlar yazmayın, iyi nazik bir dille yardımsever olun. Seni blokluyorumNe gibi bir yardım istiyosun, ne dememizi bekliyorsun, beni haklı bulanlar yazsın de olsun bitsin
Bu tavrın devam ederse kiblicem
Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyorÜff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.
Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyorÜff yazdıklarını okuyamıyorum bile, bosuna mesgul etme konuyu. Oturup dusunerek yazarım ben merak etme, yoluna baksana kızım sen. Yardım etmeyeceksen baska konuya yaz hadi bakalım marş.
Seni de blokluyorum. Varsın kibleyin benim derdimi paylasacagım cok forum varSen önce kendi uslubuna bak arkadaş.bu ne böyle?hoşuna gitmeyen her yoruma niye böyle tepki veriyorsun?yanlış,kırıcı,hakaret içeren hiçbişey yazmamış arkadaş.kusura bakma hamilesin diye sana herşey mübah değil.eşine de böyle davranıyorsan çözüm için dön kendine bi bak.biz de burda fikir veriyoruz.ne desek boş.bu uslubunla daMune bi ilgilenirse iyi olur
Aynen kardesim bu ne boyle kadınlar taaruza gecti, çete falan herhalde bunlar. Buraların kalitesi duser ama boyleşleri ottururse boruyu, zaten ingilizce forumlarda daha cok yazıyordum ben buraya da ugrayayım dedim aman allahım bu ne boyl...Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyor
nerden çıkarmışım emrivaki olduğunu acaba????Maddi aıkıntı yok zam bile aldı, cocugu istememesini dusunmemiştim olabilir belki.. Aşlemin yanına tasınmak istemem emrivaki oldu oturdugumuz yer dag bası idi ne tanıdıgım var ne bi eczane...mutsuzus. Otopark gorevlisine neden tesekkur etmemmişim de camı kapamısım hemen diye insan olmaktan cıkarttı beni. Orda olay patladı zaten..bana insanlara nasıl davranmam gerektigini ogretemessin bu yastan sonra dedim, ogretecegim falan demeye basladı, o mulayım adam hamile kalınca duygusallıgımdan faydalanıp beni ezmeye canavarlasmaya basladı. Tiksiniyorum resmen, cinsel hayatımız da 0
Ya sen suçlusun sen değilsin demek kimsenin haddine değil, buradaki amaç derdi paylaşmak az da olsa nasihat bulmak, buraların kalitesi düşer bu tiplerle maalesef. Herkese teşekkürler fikirler için, (iki cadaloz hariç kendilerini bilirler :))Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyor
Kiplerlerse banlanirsin bosver sıkma caniniAynen kardesim bu ne boyle kadınlar taaruza gecti, çete falan herhalde bunlar. Buraların kalitesi duser ama boyleşleri ottururse boruyu, zaten ingilizce forumlarda daha cok yazıyordum ben buraya da ugrayayım dedim aman allahım bu ne boyl...
Negatif yorumlar yazmayın, iyi nazik bir dille yardımsever olun. Seni blokluyorum
Tartismaya girme kimseyle ben seni cok sevdim ay cok guldum ya sana hz allahda seni guldursun ya belki suclu olabiliriz ama simdi Burdada hemcinslerimizinde bizi suclu bulup kotulemesu gercekten üzücü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?