Hamile oldugumdan beri eşimin tavırları

ingilizce yaz buraya da anlarız merak etme,Türkçe anlattığından farklı ne yazacaksın merak ettim, kullandığın dil değil üslubun sıkıntılı

Hiç konusmadım dun aksam, bugun de kahvaltıyı kurmadım bana el kaldıranı tanımıyorum artık, zaten ailemin yanına tasınıyoruz allahtan orada yapamaz bişi
bunun etkisi olabilirmi? belki ailenle birlikte ona karşı saygısızlık filan yapacaksınız sanıyordur kendince önlem alıyordur. bence karşına alıp önceliğin o ve bebeğiniz olduğunu söylemelisin. onu bu düşünceyle sinirlendiren bişey olmuştur geçmişte belki.

Olabilir ama siz boyle yaptikca burda kimse derdini anlatmak istemiyorum neden kadinlarin yaninda olmuyorsunuz iste adam aldatir kadin suclu olur adam dover kadin suclu olur her zaman kadin suclu

Valla ben burada seviyeyi dusuren uslubuna dikkat etmeyen konu sahibinden baska kimse gormedim. Konu sahibi sen hic donup kendine bakmiyorsun bence elestiriye bile tahammulun yokken hic zannetmiyorum ozelestiri yapacagina. Burada saldirdigin 3 uyede dogrulari soylemis.

Neyse banlanmis galiba konu sahibi. Simdi ingilizce forumlara gitmistir derdini anlatmaya.

Olabilir ama siz boyle yaptikca burda kimse derdini anlatmak istemiyorum neden kadinlarin yaninda olmuyorsunuz iste adam aldatir kadin suclu olur adam dover kadin suclu olur her zaman kadin suclu

Hiçte öyle olmaz, mesela ben senin dayak yemene haketmissin gibi yaklaşmadım sana dedim ki madem dayak yedin kendinde çıkıp gidebilirsin ille babam gelsin beni alsın demek saçmadır benim için

Arkadaş sen iyi misin?burda kim adam el kaldırdı diye iyi yapmış yada koca değil mi sever de döver de dedi???
sen bi daha oku en iyisi yazılanları.adam el kaldırmamalıydı dedim zaten .o adamın yanlışı da kadının yanlışını söyleyince neden düşman kesiliveriyorsunuz? kendi emrivaki yaptım taşınmak için yazmış.yanlış yapmışsın deyince de kim diyo emrivaki olduğunu yazmış.konu sahibiyle senin iletişimin bayağı iyiydi.o yüzden beni anlayacağını pek sanmıyorum.zihniyet farkı.erkekler bu kadar tü kaka ve herşeyde haksızsa niye evlendiniz?niye hala evlisiniz?doğruyu söyleyince de bu kadar zorunuza gitmesin

Sen diyosun ki kadın suçlu ve haksız da olsa burasi kadınlar kulübü o yüzden kadını korumalıyız, ben bunu anneme bile yapmıyorum kendi adıma, haksız haksız bitti

Hiçte öyle olmaz, mesela ben senin dayak yemene haketmissin gibi yaklaşmadım sana dedim ki madem dayak yedin kendinde çıkıp gidebilirsin ille babam gelsin beni alsın demek saçmadır benim için
Yok ben sana demedim zaten oyle dusunenleri anlamiyorum sonucta bende kuz annesiyim hep kizimin yanimda olacam allahin izniynen

Biz aslında ingilizce de anlardık da A ADAM olacak kızın da dediği gibi o farklı ne anlatırdı bilmiyoruz

Valla tartismaya girmek istemiyorum bu zamana kadar bizlerinde israri emrivakileri olmustur eslerimize ama onun kalkipda gel kaldirmasini hakli gostermez biraz uzgundu ondan oyle yazmıştır benim konusma uslubum oyle degil ama konu sahibide boyle sinirini cikardi

Yoo ben sana sen dayak yemissin derdin kocan olacagina kpnin soyledigi iki cift laf mi dedim yani kocani sucla kp mi derdin dedim ama sen kp bana karisamaz diya agliyodun kocam beni dovdu diye degil. Anlayabildin mi farki

Konuya gelirsek, konu aciyosaniz her turlu elestiriyi kaldirabilecekseniz acin. Iki yerinde elestiri gelince aglayacaksaniz acmayin. Kimse sizin hakaretlerinizin muhatabi olmak zorunda degil.

Yok ben sana demedim zaten oyle dusunenleri anlamiyorum sonucta bende kuz annesiyim hep kizimin yanimda olacam allahin izniynen

Elbette ki bir anne olarak her zaman evladının yanında olmalısın ama yanlışlarını da söylemelisin, münevveri öldüren çocuğun annesi için temizliğe yardım etti demişlerdi hatta o da yargılandı sanırım, mesela böyle bi olayda diyebilir misin evladım keser de böler de ben onun arkasındayım

Kaldı ki burda kimse kimsenin annesi değil hiçbir şeyi değil esasen, dolayısıyla pış pışlanmayı beklememeli kimse

Buda yeni moda çıktı, dert anlatıp istediğini alamayınca, önce üyelere, sonrada foruma çamur atılıyor. Arkadaşım burada kimse size silah zoruyla dert anlattırmıyor. Haklıya haklı, haksıza haksız denmesi zorunuza gidiyorsa, yazmayın. Verilen fikirlere azarlayıp, terslemek yerine teşekkür edip, konuyu kendi içinizde çözün ve konunuzu kapattırın. Kimse burada kimsenin stres topu değil.

Benmi hakaret ettim burda neyse ben herşeye acigim siz deyin istediginizi neuse ya tekrar ban yemek istemiyorum iyi gunler asude hanimefendicigim

Bak hala el kaldırmasını haklı göstermez yazıyorsun.haklı olduğunu söyleyen bir Allah ın kulu oldu mu?

Yok yani neden kipleniyor insan aninda ban yemiş kadin ben burda sadece biraz kadinin yaninda durun herkesin esinden dolayi dertleri vardir demek istedim

Benmi hakaret ettim burda neyse ben herşeye acigim siz deyin istediginizi neuse ya tekrar ban yemek istemiyorum iyi gunler asude hanimefendicigim
Hakaret ettini sana mi dedim konuya dedim zaten hakaret eden de bani yedi. Sen "benim konumda kadin dayak yiyosa kadin sucludur dediniz" diyosun ben de senin konunda seni kocandan yedigin dayaga degil kpden duydugun 2 cift lafa aglamani manasiz bulmustum diyorum. Neyse kendi derdine kendi konunda dus burasi baska topic

Yok yani neden kipleniyor insan aninda ban yemiş kadin ben burda sadece biraz kadinin yaninda durun herkesin esinden dolayi dertleri vardir demek istedim

yazan üyelere cadaloz gibi bir tabir kullanmış bir mesajında, üsluptan dolayı ban yemiştir.

Bak hala el kaldırmasını haklı göstermez yazıyorsun.haklı olduğunu söyleyen bir Allah ın kulu oldu mu?
Arkadasim diyen olmadi ama soyledikleriniz diyor gibi oldu neyse ben senin yazdiklarini okumadim ay konu sahibi ban yedi herkes benim uzerime gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…