Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

ya evet babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi olmıcaktı bu soru olcaktı orada o nasıl bi söylemdir ya bu adam benim gocam goncam bebeleerimin babası heh soru buydu buldum

çok Türk dizisi izleyince kafa yanıyo böyle biraz arabesk takiliyosun

Diyorum ya bu tarz firmalar hakkında bilgi edinmesi gerek ama onun için imkansız bence.
Bu işler böyle yürümüyor ama türk filmleride çok etkiliyor :)
Konu buram buram fake zaten..

Arkadaş eski konusunda (yine arkadaşı hamile diye laf sokuyordu ilk konusuydu iyi niyetle cevap yazdım) iyi niyetli olup niye bu konuda "aslan kesildiğimi" sordu bir de ksjdjd konularda çelişki görünce ve üst üste binince söyleyemiyoruz zaar, çünküüü ilk konusunda tarafını tuttum. Allah akıl fikir versin.

Kiz belki gercekten farketmedi esiniz oldugunu, bazen densizlik yapabiliyor kadinlar. Isinden olmasi kotu olmus. Uyarmak neden sizin icin yeterli olmadi? Ikinci kez farkettiginizde yine kovabilirdiniz.

Bazen insanlar boyle acayip potlar kiriyor, gunun birinde fena halde bodozladim bende, evli bir erkege karisinin yaninda hafif bir flort ettigim icin (evli olmadiklarini belirten seyler olmustu biraz once, meger yanlis anlamisim). Yerin dibi olaydida, gireydim. Ama olabiliyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…