en çok tuhafıma gidende üst düzey bir yöneticicnin milletin içinde stajere ''o adam benom kornomdoki bebelerin babosı'' demesi.
hayır yani bayanı çağırırsın odanı edep ve ahlak çerçevesinde uyarırsın sonrada ik ya çekersin bir mail. işi halledersin..
ya evet babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi olmıcaktı bu soru olcaktı orada o nasıl bi söylemdir ya bu adam benim gocam goncam bebeleerimin babası heh soru buydu buldum
en çok tuhafıma gidende üst düzey bir yöneticicnin milletin içinde stajere ''o adam benom kornomdoki bebelerin babosı'' demesi.
hayır yani bayanı çağırırsın odanı edep ve ahlak çerçevesinde uyarırsın sonrada ik ya çekersin bir mail. işi halledersin..
Diyorum ya bu tarz firmalar hakkında bilgi edinmesi gerek ama onun için imkansız bence.
Bu işler böyle yürümüyor ama türk filmleride çok etkiliyor :)
Konu buram buram fake zaten..
Sonra fake diyince kızıyolar... bu konuda akım akım akıyoooor : sonra kız şöyle demesin mi!! kocama bakmasın mı!! mail atmasın mı!! bir de ne göreyim!!
Hoca bu durur mu, yapıştırmış cevabı: "ya tutarsa?"
Arkadaş eski konusunda (yine arkadaşı hamile diye laf sokuyordu ilk konusuydu iyi niyetle cevap yazdım) iyi niyetli olup niye bu konuda "aslan kesildiğimi" sordu bir de ksjdjd konularda çelişki görünce ve üst üste binince söyleyemiyoruz zaar, çünküüü ilk konusunda tarafını tuttum. Allah akıl fikir versin.
ya evet babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi olmıcaktı bu soru olcaktı orada o nasıl bi söylemdir ya bu adam benim gocam goncam bebeleerimin babası heh soru buydu buldum
Kiz belki gercekten farketmedi esiniz oldugunu, bazen densizlik yapabiliyor kadinlar. Isinden olmasi kotu olmus. Uyarmak neden sizin icin yeterli olmadi? Ikinci kez farkettiginizde yine kovabilirdiniz.
Bazen insanlar boyle acayip potlar kiriyor, gunun birinde fena halde bodozladim bende, evli bir erkege karisinin yaninda hafif bir flort ettigim icin (evli olmadiklarini belirten seyler olmustu biraz once, meger yanlis anlamisim). Yerin dibi olaydida, gireydim. Ama olabiliyor iste.
@KazenMune
konumu kapatın lütfen mümküse üyeliğimide iptal edin insanlar burada dertlerini veya sorunlarını paylaşamıyor böyle insanşar olduktan sonra. Ne kadar kötü niyetlisiniz
Konu nedir bilmiyorum, siteye yeni girdim ki destur bismillah etiketler karşıladı beni, kiblere bile bakamadım, sanki geyik ve birşeyler var bu topikte, kib varsa tadından yenmez bir topik gibi geldi bana.