Demişsiniz işte,uzatıp konuyu saptırmayın başka yerlere. Gereken zaten yapılır,başkalarının hayatlarıyla alay etmeniz hiç hoş değil.BÖYLE BİŞİ DEMEDİM ISPATLA ?
Emin ol o taşa vuranlar sayesinde (ayrılık yorumlarında) şuan ayaktayım ve güçlüyüm.. ama art niyet yapmadı o kullanıcılar bilakis ayağa kaldırıp gözümü açtılar.Ben seni taşa vurmuyorum eğer taşa vursaydım ayrılık dönemlerinde açtığın konularda seni taşa vuranlarla bir olup yapıcağımı yapardım .
Gülmemem gereken bi anda patlattım kahkahayı :) millet bana bakıyoray bi de ünlem, caps lock.
kadın aşırı gergin. acil herşeyin incelenmesini istiyormuş. FBI çağıralım bi de.
yani konuHaklısın, durduk yere adını geçirip eski konularından vurmuş. Ayıp yaptığı.
Dogru ama bunun anlattigi gibi yerlerde duzen ona goredir istemiyolar yani stajer cikip bana cay tasitiyolar dese i.k ya uyari alirlarbilemiyorum.
toplamda 5 kişinin çalıştığı bir işyerinde işim dışında hiçbir iş yapmadım.
yaklaşık 30 kişinin çalıştığı sözde kurumsal bir firmada çaycı ve temizlik görevlisi olmasına rağmen, benden bu işler de istendi, yapmadım. sonra atıldım.
ay bi de ünlem, caps lock.
kadın aşırı gergin. acil herşeyin incelenmesini istiyormuş. FBI çağıralım bi de.
yani konuMerlin906 nın konusu değilki ona neden vuruyor anlamadım.
yapmayın arkadaşlar birbirinize saygısızlık etmeyin.
ay bi de ünlem, caps lock.
Biz stajerden dosya isteyemiyoruz,millet çay taşıtıyor :) bende istiyorum böyle bi firma..Dogru ama bunun anlattigi gibi yerlerde duzen ona goredir istemiyolar yani stajer cikip bana cay tasitiyolar dese i.k ya uyari alirlar
Seninkilerde olur dogrudur ben konu icin yazdim
Derhal terkedin odayı :) türk filmi replikleri..ben birkaç şeye takıldım yorumlar ve konuyla ilgili...
1-) İnsanların dikkat çekiciliğinden kime ne?
2-) Birini beğenip bir şirkete yeni gelen insan bir diğerine nasıl ben onu götürürüm dedi?
3-) Madem yukardaki cümle kurulabilecek bir şirket burası nasıl burayı terk edin deniliyor?
4-)Burayı terk edin cümlesini masıl bir yönetici verebilir yüksek konumlarda da olsa malum onu başka birileri aldıysa o başka birileri kovabilir?
5-)Soyadından nasıl mail bulunuyor ? benim soyadım "Özışık" hadi mailimi bulun
6-) Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
7-) 6. soru yanlış oldu pardon.
Beynim yandı kızlar açıklayın bana
Bana da öyle geliyor
Henüz bu ay üye olmuş.
Üçüzlere hamile
Çok iyi bir işi ve pozisyonu var.
Eşi her işi yapıyor, temizlik, yemek vs. Hem de çok yakışıklı.
Annesi ve kayınvalidesi de mükemmel, bakıcı tutma, biz bakarız diyorlar. Üçüzlere!
Herkes onu kıskanıyor.
Üstelik 26 yaşında bir çıtır...
en çok tuhafıma gidende üst düzey bir yöneticicnin milletin içinde stajere ''o adam benom kornomdoki bebelerin babosı'' demesi.Derhal terkedin odayı :) türk filmi replikleri..
konu sahibesinin öncelikle bu tür firmalar hakkında bilgi edinmesi gerekiyor.
bu nasıl kelime kızbabosı
bu nasıl kelime kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?