• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu duyan görümce..

Yine siz bilirsiniz tabi, ben durduğum noktadan anlattığınız kadarı ile yorum yapıyorum ama ilk çocuğunuzda da kendinizi net olarak ifade etmemişsiniz.
Alınır diye, sizi rahatsız eden bir durumu dile getirmemişsiniz.
Oysaki, rahatsızlığınızı üslubunca dile getirseniz, belki bugün bebeğe bakması için size gelmesi teklif bile edilmeyecekti.
Bu nedenle kendimizi net olarak ifade etmenin ve açık olmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ya ne kendini bilmez insanlar var.3 gün değil,5 gün değil,1 ay değil tam 1 yıl.Ne güzel senin gıyabında karar veriyorlar.Bu üstünkörü söylenmiş birşey,eğer bir daha konusu açılırsa,sana söylenirse,sağolun kimse düzenini bozmasın ben idare ederim de.Bununla kötü olunacaksa olunsun.İnsan kendi kardeşini anasını istemez 1 yıl boyunca aynı evde.Geldikten sonra kötü gelin olacağına,şimdiden sömyle kötü ol daha iyi.

Hayırlı olsun yolcu, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Görümcenle eşin işgüzarlık etmiş.
Sana sormadan böyle bir karar verdilerse işin sonunu toparlamakta eşine düşer.
Durduk yere eşinin ailesiyle sen kötü olma bence.

Hayırlı olsun yolcu, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Görümcenle eşin işgüzarlık etmiş.
Sana sormadan böyle bir karar verdilerse işin sonunu toparlamakta eşine düşer.
Durduk yere eşinin ailesiyle sen kötü olma bence.

çok teşekkür ederim parkon. allah razı olsun:16:
bu işi başıma eşim açtı doğru ama onun halledebileceğini sanmıyorum. tipik, ailesine karşı dili tutulan türk erkeği modeli işte:37:
bir de ausencianın dediği gibi söylese bile ailesi yine benden bileceek yolcu istemedi o söyletiyor diyecekler. en iyisi olabildiğince yumuşak bir şekilde benim halletmem. konusunun açılmasını bekliyorum:34:

Sizin söylemeniz daha uygun bence de.
Ama sizin konuyu açmanız yanlış olur.
Böyle bir mevzu açıldığında fikrinizi söyleyin, gerek olmadığını,
ısrarlı olursa trip yaparsa da siz de ona göre tavır belirlersiniz.
Birilerini hep üzmeyeceğim derseniz malesef üzülen hep siz olursunuz,
hem de istediğiniz hakkınız olan bişey için.
Kimse size sormadan doğmamış çocuğunuza bakma planları yapamaz.
Hayırlı olsun bu arada, sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inş.

hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun:49:
daha çok yeni hamilesin bismillah görümceye noluyor da 9 ay sonrasının planını yapıyor şaşırdım doğrusu
hem bir çocuğun daha varmış ilk defa büyütmeyeceksin ki kendin bakabilirsin
bence şimdilik bişey deme doğum yaklaşınca dersin

sende taktik uygula. ara kayınvalideni aa annecim sağolsun görümcem bana gelip bakıcakmış ama gerçekten hiç gerek yok düzeni bozulsun istemem. onu çok seviyorum şimdi bi evin içinde olur kalkar bir laf ederim yalnışlıkla darılır aramız bozulsun istemem fazla samimiyet tez ayrılık getirir vs salla işte:))

Back
X