- Konu Sahibi nicki_mouse
-
Kızlar dert değil benimki ama görüşlerinize ihtiyacım var. 8 haftalık hamileyim, Allaha şükür. Problem şu ki, görümcemin çocuğu olmuyor. Tedavi de oldular ama olmadı. Çok da severim kendisini, üzülmesini hiç istemem. Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Ne kayınvalidem söyledi görümceme ne de eşim. Eninde sonunda öğrenecek, işte o zaman ne düşünür acaba diye düşünüyorum. Yani onu düşündüğümüzü düşünerek mutlu mu olur, yoksa kızar mı? Söylemeli miyiz, yoksa şimdilik hiç karışmamalıyız. Empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, en doğru olanı bir türlü bulamadım
cnmm bekarım ama bu konuda ne diyecek evliler çokdaa merak ediyorum
çünkü konulara bakıyorum.
eltim/görümcem bnm çocuğum olmadığını bildikleri halde bana hamile olduklarını söylediler
başka bir üye
eltim/görümcem hamile ve bana kimse söylemedi ben başkasından öğreniyorum beni ne gözüyle görüyorlar....
çok hassas konular ya... bekar gözüyle anlayamıyorum :83:
Kızlar, çok çok sağolun hepiniz. Ben de sizin gibi düşünüyorum aslında. Ama birkaç arkadaş, sen söyleme, demiş. Bu yüzden ben söylemiyorum, eşime de diyorum söylememiz lazım, diye. O da şimdilik söylemeyelim, annem söylesin, diyor. Daha dün akşam aradı görümcem eşimi, beni sormuş. Ben de bulantılarım yüzünden yatıyorum 2 haftadır. Eşim "ne yapsın iyi o da, TV izliyor" diyor. Oysa kıvranıyorum koltukta ben. İnanın hamilelerin duası kabul olurmuş diye duydum, ilk duam görümcem içindi. Eşimle bir kez daha konuşayım o zaman ben.
bence söyleme canım,karnın büyüyünce sorar sen de senin üzülmeni istemediğim için söylemedim dersin.biz tüp bebek yaptığımıız ve çok uğraştığımız için ayrıca topikte tüp bebek yapan arkadaşlarında düşüncesi hamile birini duyunca çook üzülüyorlar,onları görmeye bile gitmiyorlar.Görümcenin tedavi olma şansı da mı yok .çok üzüldüm kızcağıza.Allah yard. olsun cnm
Kızlar dert değil benimki ama görüşlerinize ihtiyacım var. 8 haftalık hamileyim, Allaha şükür. Problem şu ki, görümcemin çocuğu olmuyor. Tedavi de oldular ama olmadı. Çok da severim kendisini, üzülmesini hiç istemem. Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Ne kayınvalidem söyledi görümceme ne de eşim. Eninde sonunda öğrenecek, işte o zaman ne düşünür acaba diye düşünüyorum. Yani onu düşündüğümüzü düşünerek mutlu mu olur, yoksa kızar mı? Söylemeli miyiz, yoksa şimdilik hiç karışmamalıyız. Empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, en doğru olanı bir türlü bulamadım
sen ne cici bir insansınhayırlı olsun bebeğiniz o da çok sevinir eminim ama içi burkulmasın diye eşinin söylemesi bence de daha doğru olur.
insanın senin gibi cici bir gelini olacak da o gelinin doğuracağı yeğenine sevinmeyecek imkanı var mı :) 10 kat daha fazla sevinir hem de :)[/QUOT
cincikk sen de çok tatlısın, sağol :) ben de halayım ve yiğenim için yapamayacağım şey yoktur. O da sevecek eminim yiğenini. eşim söyleyemeyince ben kendimi kötü hissediyorum, ya benim söylettirmediğimi düşünürse... Halbu ki, insanın çocuğu olması kadar olmaması da doğal, Allahtan gelen bir durumdur. Onun bir suçu yok ki, sanki söylemeyince onda bir anormallik olduğunu ima ediyormuş gibi... Herkese davranıldığı gibi davranılsın isterdim, ben olsaydım...
çocuğu olmuyor diye bir şey yok bence.yaşı kaç ki.allahtan umit kesilmez.bence sen söyle güzel bir dille.
erkekler bu işi beceremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?