- Konu Sahibi nicki_mouse
-
Kızlar dert değil benimki ama görüşlerinize ihtiyacım var. 8 haftalık hamileyim, Allaha şükür. Problem şu ki, görümcemin çocuğu olmuyor. Tedavi de oldular ama olmadı. Çok da severim kendisini, üzülmesini hiç istemem. Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Ne kayınvalidem söyledi görümceme ne de eşim. Eninde sonunda öğrenecek, işte o zaman ne düşünür acaba diye düşünüyorum. Yani onu düşündüğümüzü düşünerek mutlu mu olur, yoksa kızar mı? Söylemeli miyiz, yoksa şimdilik hiç karışmamalıyız. Empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, en doğru olanı bir türlü bulamadım
bizim duruma dönmüş olay..benimde bebğim olmuyor 5 yıllık evliyiz ağbim evlendi gelinimz hemen hamile kaldı annem bana normal bi konuşma sırasında xxxx hamile galiba test yaptık silik çıktı gene yapacaklar akşam almışlar dedi ben şok oldum aniden sonra ağbim aradı hala oluyosn die ben başladım ağlamaya tutamadım kendimi...çok ama çok ağladım...çok sevindim yanlış anlaşılmasın ama ya bebeği olmayanlar anlar beni o duyguyu..şimdi yeğenim 2 aylık ona neler alacağımı şaşırıyorum kendiminde olmadığına herhalde o duyguyu onunla bastırdım ne görürsem aldım çok ama çok seviyorum ama anneme biraz kırıldım gülerek xxxx hamile falan die birden söleyince ne bileyim kötü oldum ve annem hep gelinimizn hamileleiğinden bahstti hep anlattı doktor ne dedi kaç kilo almış canı ne istedi kim iltifat etti hani çok tatlı olmuşun falan gibi ya bu kadar bana açık olmamalıydı o anlattıkça ben üzüldüm kıskançlık değil ama buruk işte bi yanım eksikliği var işte..ben biraz daha kapalı olmalarını isterdim.yeğenim benim canım ama üzülüyorum onlar hepsi kendilerinden geçercesine sevdikçe pervane oldukça biz oradayken...çok zor çok...bu acıyı bilen anlar beni..
eşin kayın valıden sen tonlanın biraraya ve bu konuyu çozün .sonra yarın öbür gün acaba benim nazarımmı carpacak diye demedi .gibi düşüncelere kapilabilir .Kızlar dert değil benimki ama görüşlerinize ihtiyacım var. 8 haftalık hamileyim, Allaha şükür. Problem şu ki, görümcemin çocuğu olmuyor. Tedavi de oldular ama olmadı. Çok da severim kendisini, üzülmesini hiç istemem. Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Ne kayınvalidem söyledi görümceme ne de eşim. Eninde sonunda öğrenecek, işte o zaman ne düşünür acaba diye düşünüyorum. Yani onu düşündüğümüzü düşünerek mutlu mu olur, yoksa kızar mı? Söylemeli miyiz, yoksa şimdilik hiç karışmamalıyız. Empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, en doğru olanı bir türlü bulamadım
Bir kişi hariç herkes söylemelisin dedi, eşimle kayınvalidem bu kadar mı düşünemiyo cidden çok şaşırdım şimdi... Bi onların aklına gelmiyo daha çok üzüleceği, ilginç... Ama onlar dururken de ben atlayamıyorum öyle...
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?