Hamile olduğumu öğrendim sevinenedim

Af edersin eşin zikkimin kökünü yesin
İnsan az biraz heyecan duyar özen gösterir hic mi korkmuyor bu bebek düşer diye
Ayrıca ne bu tavirlar sen emir eri misin eşi misin

Öyle söylediğinde ne adamlar evlerinde oturan karilarina hizmetçi tutup el üstünde tutuyorlar deseydin

Benim eşim tehlikeli olmadıgı halde hamileliğim kızardı bana iş yapma diye.Ben duramazdım o ayrı bir şey ilk hamileliğim zor geçti benim kan problemi vardı ilaç alerjisinden bütün vücüdüm şişti tekerlekli sandalyeyle çıkmıştım hastaneden sanırım ondan korktu ikincide daha da üstüme düşmüştü.Ders almamış eşiniz bebeginiz daha önemli eski kafalı eşiniz hani derler ya eskiden tarlada dogurular diye ama zaman öyle mi her yediğimiz hormonlu herkez hasta düşükler ve kısırlıklar çogaldı.Hayırlı olsun dikkat edin siz.

Ben eşinizi garipsemedim,''hem tarlalarda çalışıp hem de doğuruyordu ninelerimiz,kendinizi naza çekmeyin'' diyen kadınlar olduğu sürece normal.
Geçen başka bir konuda da geçti
Örnek gösterilip durulmasın su tarlada çalışan hamileler
O tarla da çalışan kadınlar kaç tane düşük yapmışlar hic kimse psikolojileri ne olacak dememiş
Ihtiyarliklarinda yerinden kalkamiyorlar
Vücut gençlikte dinlenme nedir bilmemis çünkü

Ayrıca 8-9aylık hamile kadını tarlaya çalışmaya götüren merhametsiz vicdansizlar bizim ülkeye özgü bir şey
Kesin kocaları o sırada kahvee de pispirik oynuyordur

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza.
Eşinize pek aldırış etmeyin bence streste çok etkiliyor insanı. Rahat edin istediğiniz gibi yatın ilgi beklemediğinizi çok zorlarsa belirtin. Siz şuan önemlisiniz boşverin eşiniz bile olsa ne derse desin. Bazı erkekler anlayamıyor malesef..

Deki sayın doğurgan olmayan memeli cinsi!
Senin bu sahip olmak üzere olduğun nimete el açıp yalvaranlar var kıymetini bilsen totonda çıban mi?çıkar!

Bu konuda tum erkekler benzer kafada galiba. Benim ilk gebeligim. Allaha sukur dusuk tehlikem yok ama ilk trimester bitene kadar dikkat ediyorum haliyle. Esim benden çok hevesliydi bebek sahibi olmaya. Hatta o bu kdr istekli olmasa ben bu cesareti bulabilir miydim pek emin değilim. Ben de cok arastiriyorum ilk öğrendiğim andan beri. Kitaplar aldim netten videolar izliyorum. Benim esim son derece ilgili ve is guc konusunda beni hiç darlamayan, hatta kendisi ısrarla dinlenmemi soyleyen biri olmasina ragmen araştırdiklarimi.onunla paylastigimda, video izletmek istedigimde bendeki heyecani onda goremiyorum. Lutfen dinliyor sanki. Başta bozuluyordum.ama dusununce cok da takmamak gerekiyor. Ne de olsa bu buyuk değişimi yasayan bizleriz. Fiziksel ve ruhsal olarak bizim yasadiklarimizi aynen hissedip paylasmalari mumkun degil. O yuzden allah bebeklerimize saglik versin gerisi hic onemli degil. Sen de doktor ne diyecekse harfiyen yap. Hic umursama esini. Gerekirse yat diyorsa 9 ay yatarsin kime ne

Var canım var pazarına kadar giden erkekler var canım çok sıkkın zırıl zırıl ağlıyorum bende buna benzer bı konudan şuan bazı insanlar ya şanslı yada parmağında oynamasını iyi biliyor
Bu karısının hamile olduğunu öğrenip rahat ettiren aman sen elleme diyen adamlar bi tek filmler de mi acaba yada ilk söyleyince bir atraksiyon olsaydı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…