Hamile olduğumu öğrendim sevinenedim

Dusuk yapmayan hic bir kadin seni anlamaz.
Ben seni cok cok iyi anliyorum
Suan 10 hf lik hamileyim ve hamile oldugumu ogrendigimden beri yatiyorum ne is yapiyorum ne yemek
Cok sukur esim yardimci bana bu konu da.
İnanin dusuk yapar miyim korkusu cok kotu doktor bana dusuk tehliken yok calisabilirsin demesine ragmen rapor aldim
Yasamayan bilmez dusuk yapmak kurtaj olmak falan kolay degil bunlar
Allah beterinden saklasin ama dusuk yapan bir bayanin 2. hamileligin de daha korumali olmasi suc degil.

Siz doktordunuz değil mi? Tabii sizin alanınız olduğu için daha detaylı bakıyorsunuz. Ben çevremde gördüğüm örneklerle konuştum. Bir de konu sahibi daha doktora gitmemiş sanırım. Önceki gebeliğini baz alıyor büyük ihtimalle.

Evet o yuzden konu sahibi icin demiyorum dedim. Istirahat gerektiren türleri var, onu belirtmek istedim. Konu sahibininki korkuya bagli bir durum.

Hamileligim boyunca evi hep esim süpürdü ki hala da o yapar cogunlukla..hic agir birsey de kaldirtmadi ki yine ayni...bazi kocalar odun oluyormuş gerçekten... Bence hic takmayin esinizi, ben de el bebek gül bebek büyüdüm de...bol bol dinlen ki düsük de yasamissin dikkat et derim..

Nasıl anlarsa anlasın eşin. Sen nasıl rahat olacaksan ve güvende olacaksan öyle yaşa. Bir de düşüğün var üstelik eşinin daha dikkatli olması gerekiyor. Ben 32 haftamı bitirdim daha bulaşık makinası boşaltmadım tüp bebekti risk vardı. Altını çiziyorum risk vardı. Kimisi çıktı benim de tüp bebek ev taşıdım dedi. Ama her bünye bir değil ve riske girmeye kesinlikle değmez.

evet cuma 4 ten sonra öğrendiğim için doktor bulamadım cuma gününe yetişemedim bugün için de akraba toplantısı var eşim ona gitmeliydi ben hafif sancım olduğu için dinleniyorum evde. Pazartesi doktordayım inş.

Birde acillere güvenmiyorum daha önceki düşnüğümde doğru düzgün bir tedavi görmedim hatta doğum evinin aciliydi.

Çok teşekkür ederim. İlk öğrendiğimden beri o sancılar ağrılar beynimde dönüyor engel olmaya çalışıyorum.

Haftasonna denk geldi gidemedim acilleredegüvenmiyorum pazartesi gideceğim

Çok yanlış anlaşılmar olmuş. Açıklık getirmek istiyorum
Prenses moduna girdiğimi düşünmüyorum.
Geçtiğimiz pazartesi günü adet olmam gerekiyordu bir damla koyu bir leke geldi herhalde sökülücek dedim hafif hafif sancılar vardı hep 3 gün geçti sökülmedi üzerine 2 gün daha bekleyip test yaptım pozitif çıktı
Bu arada sancım arttı heyecanlandım bir anda çünkü nefes alışlar değişti.

Eşimi aradım haber verdim hamileyim ama sancım var dedim. Söylemek zorundaydım 1 tane düşüğümüz var ve inanın çok zor geçti o kanamalar sancılar ağrılar yataktan kalkamadım 1 haftayı hatırlamıyorum nasıl geçti.

Eşim hemen bir doktor numarası verdi aradım aynı gün içerisinde randevuya yetişemiyorduk ertesi günde eşimin mutlaka gitmesi gereken bir aile toplantısı var bende gitmeliydim sancım artıcak diye korktuğumdan daha da strese giriceğimden gidemedim

Pazartesi sabaha da randevum var o zman doktor düşük riskim var mı yok mu ne durumdayım söyleyecek

Kendimi naza çekmiyorum lütfen yanlış anlamayın bebek haberi alıp kısa bir süre sonra o düşüğü yaşamak fiziksel be duygusal olarak çok zor sadece siz değil bütün aile etkileniyor.

Ve beyin bütün sancıları korkuları sanki dünmüş gibi hatırlıyor

İşte benim derdim bu...

bence korkma dusuklerin baska baska nedenleri oluyor aksine hareketli ol yuruyusu ihmal etme hamilelik sonrasi en cok sirt kaslari gerekiyor ben kizimi kucagima bile alamiyordum sirt agrisindan

Sakin olun bebeği ve kendi sağlığınızı düşünün bunlara üzülmeyin eşiniz biraz odun galiba zamanla anlar sizi

düşüğümü bldğn halde hala benı nazlanıyormuyum sanıyorsun.dıyın meğer hem çalışan hem doğuranlara özenıyorsun belkı onların kocaları senden daha yardımcıdır öyle başarıyorlardır de.çocuk hem tek başına yapılmıyorsa tek başına da korunmuyor de.ay kafasına tava ındırılesıce herıf benım kı de ağzım mıdemde her şeyı yıyemıyorum.yemeklerı nazdan yemıyorum sanıyor.

Bu karısının hamile olduğunu öğrenip rahat ettiren aman sen elleme diyen adamlar bi tek filmler de mi acaba yada ilk söyleyince bir atraksiyon olsaydı bari
Filmlerde degil gercek hayatta da var ama siz daha evlendiginiz andan itibaren adami alistirirsaniz yedigi onunde yemedigi arkasinda diye adam hamile de olsaniz hasta da olsaniz aynisini bekler
Hayirli olsun bebeginiz insallah sag salim kucaginiza alirsiniz

Doktor kontrolüne gittiginizde esiniz de yanınızda olsun. Doktora "agır kaldırırsam bir sorun olur mu" diye sorular yöneltin. Cevabı doktordan duyup beynine kazısın eş kişiniz.
Bu kaba tavrı cocuk dogunca son bulur umarım. Hayırlı olsun bebişiniz

Şimdi hanımlar uygulamalar var biliyosunuzdur son regl tarihimi girdim 4 haftalık çıkıyor internetten 4 haftalık gebelik videolarına bakıyorum doğru kanalları seçerseniz çok güzel bilgiler var. Araştırmak bilgilenmek yanlış mı acaba?
Eşim çok focuslanıyosun normal hamileler gibi yap abartma diyor.
Yani bilgi edinmenin nesi yanlış çözemedim..
Çok üstüne düşünce bişi olucak diye düşünüyor ama benim niyetim yalnızca bilgi edinmekti artık günümüzde her şey değişti bilgiye ulaşmak kolay yani çok aklım karıştı.

Taşıyıcı annelik düşünür müsün , de !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…