- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Siz doktordunuz değil mi? Tabii sizin alanınız olduğu için daha detaylı bakıyorsunuz. Ben çevremde gördüğüm örneklerle konuştum. Bir de konu sahibi daha doktora gitmemiş sanırım. Önceki gebeliğini baz alıyor büyük ihtimalle.Düşük cesitleri vardir. Bazilarinin tek tedavisi istirahattir, bazilarina progesteron iyi gelir, bazilari kan sulandirici kullanir vs vs. Bazilarinin serviksi dikilir mesela, kucuk bir cerrahi operasyon geçirmek zorunda kalanlar olabilir. Bu yuzden dusuk tehlikesi var diye yatan her kadin bunu ikincil kazanca çeviriyor diye bir durum yok. Konu sahibi icin demiyorum ama bu isin çeşitli tibbi boyutlarinin oldugunu soylemek istedim.
Siz doktordunuz değil mi? Tabii sizin alanınız olduğu için daha detaylı bakıyorsunuz. Ben çevremde gördüğüm örneklerle konuştum. Bir de konu sahibi daha doktora gitmemiş sanırım. Önceki gebeliğini baz alıyor büyük ihtimalle.
Nasıl anlarsa anlasın eşin. Sen nasıl rahat olacaksan ve güvende olacaksan öyle yaşa. Bir de düşüğün var üstelik eşinin daha dikkatli olması gerekiyor. Ben 32 haftamı bitirdim daha bulaşık makinası boşaltmadım tüp bebekti risk vardı. Altını çiziyorum risk vardı. Kimisi çıktı benim de tüp bebek ev taşıdım dedi. Ama her bünye bir değil ve riske girmeye kesinlikle değmez.merhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş
Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?
Ben her iki tarafı da haksız buldum. Adam zaten odun, ona diyecek birşeyim yok...
Ama konu sahibi de çift çizgiyi görür görmez tribe girmiş bence gerçekten.
Henüz düşük tehlikesi olduğu vs belli değil. Kendi kendine teşhis koyması mantıklı değil. Eğer gerçekten önemli derecede sancısı, düşük korkusu olsa zaten ben bi uzanayım demek yerine acile gider, daha önceye randevu almaya çalışır vs.
Hamileliği bu şekilde hastalık gibi görmemek gerek. Doğum sonrası, bebekle başbaşa kalmak, sütüm gelsin diye uğraşmak, gece uyuyamamak Doğumdan ve hamilelikten daha zor bir süreç bence. Şimdiden böyle olunca Doğum sonrasında çok daha fazla sorun yaşar...
Çay çerez meselesinde de yine konu sahibi haksız. Bu zamana kadar böyle alıştırmasaydı madem. Adamın eli var kolu var. Yok alıştırdıysa da ben artık hamileyim, yapamam demenin alemi yok.
evet cuma 4 ten sonra öğrendiğim için doktor bulamadım cuma gününe yetişemedim bugün için de akraba toplantısı var eşim ona gitmeliydi ben hafif sancım olduğu için dinleniyorum evde. Pazartesi doktordayım inş.Zaten konu sahibi de dün öğleden sonra öğrenmiş daha hamile olduğunu, randevu almış hafta içi gidecekmiş.
Çok zaman geçmemiş daha.
Tedbir amaçlı haftasonu yatıyor doktora gidene kadar. Ben öyle anladım.
Birde acillere güvenmiyorum daha önceki düşnüğümde doğru düzgün bir tedavi görmedim hatta doğum evinin aciliydi.evet cuma 4 ten sonra öğrendiğim için doktor bulamadım cuma gününe yetişemedim bugün için de akraba toplantısı var eşim ona gitmeliydi ben hafif sancım olduğu için dinleniyorum evde. Pazartesi doktordayım inş.
Çok teşekkür ederim. İlk öğrendiğimden beri o sancılar ağrılar beynimde dönüyor engel olmaya çalışıyorum.Dusuk yapmayan hic bir kadin seni anlamaz.
Ben seni cok cok iyi anliyorum
Suan 10 hf lik hamileyim ve hamile oldugumu ogrendigimden beri yatiyorum ne is yapiyorum ne yemek
Cok sukur esim yardimci bana bu konu da.
İnanin dusuk yapar miyim korkusu cok kotu doktor bana dusuk tehliken yok calisabilirsin demesine ragmen rapor aldim
Yasamayan bilmez dusuk yapmak kurtaj olmak falan kolay degil bunlar
Allah beterinden saklasin ama dusuk yapan bir bayanin 2. hamileligin de daha korumali olmasi suc degil.
Haftasonna denk geldi gidemedim acilleredegüvenmiyorum pazartesi gideceğimSiz doktordunuz değil mi? Tabii sizin alanınız olduğu için daha detaylı bakıyorsunuz. Ben çevremde gördüğüm örneklerle konuştum. Bir de konu sahibi daha doktora gitmemiş sanırım. Önceki gebeliğini baz alıyor büyük ihtimalle.
bence korkma dusuklerin baska baska nedenleri oluyor aksine hareketli ol yuruyusu ihmal etme hamilelik sonrasi en cok sirt kaslari gerekiyor ben kizimi kucagima bile alamiyordum sirt agrisindançok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
O hizmet edilsin sürekli ev işi yapılsın çayı yemişi eksik olmasın sever ama böyle bir zmanda benim elim nasıl iş tutsun. Çevresindeki insanlar gerçekten de taş gibiler öyle büyümüşler çocukta doğuruyolar işlerine de bakıyolar ama ben perişan oluyorum öyle değilim ki...
Filmlerde degil gercek hayatta da var ama siz daha evlendiginiz andan itibaren adami alistirirsaniz yedigi onunde yemedigi arkasinda diye adam hamile de olsaniz hasta da olsaniz aynisini beklerBu karısının hamile olduğunu öğrenip rahat ettiren aman sen elleme diyen adamlar bi tek filmler de mi acaba yada ilk söyleyince bir atraksiyon olsaydı bari
Taşıyıcı annelik düşünür müsün , de !!!merhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş
Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?
:))Taşıyıcı annelik düşünür müsün , de !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?