Hayır biliyorum. Doktor sorun var dese başlayacaklardı. 1 sene deneyin dedi onu bekliyorlar.Size daha fazla bir sey demek istemiyorum ben. Insanların 4 duvar arasında ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Gerçekten tedavi olmadıklarından emin misiniz? Ben buraya bile şuan 3 4 tane tüp bebek tedavimi herkesten sakladım diye başlık atarim şimdi. sebebi de bunu bir mücadele gibi görüp sonunda kişiyi basarili başarısız diye yaftalamalari.
Burada benim olmuyor işte anlamın oldu görüşmüyorum diyenleri gördükçe çok şaşırırdım. Allah verirse olur vermezse olmaz çünkü. Benim inancım bu şekilde. Fakat bu başlık altında yazılanları gördükten sonra demek ki onların etrafında da empatiden yoksun, bunu yarış/sınav olarak gören insanlar varmış diyorum. Üzerinize alınmayın bu arada, fitne kıskançlık nazar diyenler beni çok şaşırttı çünkü. Ve evet benim fikrime göre nasip değilse istersen 50 kere tüp bebek yap istersen kuluçkaya yat olmaz. Bu bence deneyen kişiyi başarısız veya başarılı da yapmaz. Umarım hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Bekleyen herkese de hayirlisiile nasip olur bu duyguyu yaşamak.
Yeter ya. Saçma sapan olmayan şeyi savunuyorsunuz. Algılama problemi var kesinlikle var. İnsanca yorum yapmayan yapmasın ya. Uzayın gidin defolunCabaladim da hamile kaldim demek cok cahilce. Olmayacaksa cabalasaniz da olmazdi. Bunu bir basari olarak gorup etrafinizdaki herkese anlatmak istemeniz de hic dogru degil. Cocuk sizin cocugunuz, kimse sizi pohpohlamak zorunda degil. Onlarin hamilelik haberini aldiginizda siz bu "basarilarini" tebrik eder 9 ay boyunca paylasirsiniz, boylece dost oldugunuzu kanitlamis olursunuz
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bazı olaylar bazı insanlar için çok üzücü olabiliyor burada yazmaya çalışıyorum sayfalardır ama özellikle buna zorlu yollardan geçmiş hanımefendiler hayır kıskanıyorlar diyince ben bile alınıyorum.
Ben 9 ay boyunca paylaşırım onların mutluluklarını. Ben her türlü mutluluklarını paylaşırım. Eğer benim yazdıklarımdan bebek konusunda beni pohpohlamalarını bekliyorum. Diye bir şey anladıysanız inanın bana o sizin sorununuz. Ben arkadaşlarımı kaybettim diye bir konu açtım. Neden böyle yaptılar. Oysa süreci benimle takip etmişlerdi. Seviniriz diye düşünmüştüm. Bi baktım yoklar. Oturup başarı ilan eden de yok. Nasıl algışadınız nasıl başardınız bravoCabaladim da hamile kaldim demek cok cahilce. Olmayacaksa cabalasaniz da olmazdi. Bunu bir basari olarak gorup etrafinizdaki herkese anlatmak istemeniz de hic dogru degil. Cocuk sizin cocugunuz, kimse sizi pohpohlamak zorunda degil. Onlarin hamilelik haberini aldiginizda siz bu "basarilarini" tebrik eder 9 ay boyunca paylasirsiniz, boylece dost oldugunuzu kanitlamis olursunuz
Rabbim isteyen herkese versin. Ben de 2 sene uğraştım.AmiiiinnnnnnnnnnBen bugün hamile olsam, arkadaşlarım uzaklaşsa hiç alınmam..
Çünkü insan gerçekten kıskanmak değil de, derin bir üzüntü yaşıyor, kendimden biliyorum..
Ne arkadaşlarım ne kuzenlerim bebeklerini görmeye gitmedim diye alınmadılar bana, kıskanıyor demediler..
Hepsi anlayışla karşıladı.. Şimdi mesela, çok seviyorum onları ve özledikçe gidip vakit geçiyorum..
Ananız sizi iyi ki doğurmuş diye diye hemde :)
Nasip kısmet işi bu..
Arkadaşım benim konuştuğum konu şuanda hamiyelim diye uzak duran arkadaş değil.Benim konuştuğum konu şuanda çocugunun olması için çalışıp çabalayan insanların başkaları tarafından "sen ne yaptın ki sen başarmadın " denmesi.Tekrar söylüyorum elbetteki nasip işi ama az önce verdiğim örneği tekrar vericem,sen aç avcunu Allahım bana bol bereket ver de sonra zengin olmayı bekle.Böyle olmaz.Allaha duanıda ediceksin,ama çabalamayı da biliceksin.Sonrada acı çekmiş insanlara gidip sen bi halt becermedin demiceksn.Herşy Allah'ın elinde görüyor ve biliyor hepimiz biliyoruz bunu.Ama tevekkül denen bişey var.Anlamı da çabalayıp sonucunu Allah'a bırakmak.Bu riski sen başararak yok etmedin sanirim inancı olan bir insansın. Allahın nasip etmediğini istersen kuluçkaya yat yine başaramazsın. Hele çocuk konusunda nolur böyle konuşmayın. Bu başarı değil, sınav mi bu çalışan başarılı olsun çalışmayan olmasın. Çocuğu olmayanlar başarısız mi oluyor o zaman? Ugrasmadigini her yolu denemedigini fakat bunu sakladığını düşündün mü hiç? Sırf bu yüzden evliliğini bozanı, bosanani hiç mi duymadınız. Lütfen bir sey basarmış ve tebrik bekler gibi konuşmak yerine bu tarz hassasiyeti olanları anlamaya çalışın.
Rabbim isteyen herkese versin. Ben de 2 sene uğraştım.
Keşke dostlarım pat diye ilişkiyi keseceğine yavaş yavaş kesseydi. Çünkü üzüyor :)
Bak güzelim, kendinde 2 sene uğraşmışsın Rabbim sana nasip etmiş..
Arkadaşların da , devasını arayacaktır bir süre sonra..
Biz çabalayacağız, Rabbim bizim için hayırlı ise verecek..
Her şeyin en iyisini o bilir..
Sen şimdi bu güzel günlerini, arkadaşlarım iletişimi kesit diye stres içinde geçirme..
Bebeğine odaklan.. Dünya salgından kırılıyor, kendini ve bebeğini korumanın yollarına bak..
Bir arkadaş var burada konusu var, 6 yıl olmamış bebeği, şuan hamile ve kanamaları var..
Elimden ona moral vermek ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor..
Tanımıyorum, etmiyorum ama onun hislerini paylaşıyorum..
Başka bir arkadaş konu açmış, 13 haftalık bebeğimi kaybettim diye..
Rica ediyorum polemiklere girip, iyice germe kendini, şuan sana bağlı yaşayan sabiye yazık..
Şükret, kanaman yok, sağlıklısın..
Dua et, bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım diye..
Ben 9 ay boyunca paylaşırım onların mutluluklarını. Ben her türlü mutluluklarını paylaşırım. Eğer benim yazdıklarımdan bebek konusunda beni pohpohlamalarını bekliyorum. Diye bir şey anladıysanız inanın bana o sizin sorununuz. Ben arkadaşlarımı kaybettim diye bir konu açtım. Neden böyle yaptılar. Oysa süreci benimle takip etmişlerdi. Seviniriz diye düşünmüştüm. Bi baktım yoklar. Oturup başarı ilan eden de yok. Nasıl algışadınız nasıl başardınız bravo
Kesinlikle ben de aynen bunu yazacaktım. Insan bu surecte hakki olmadan hamile haberlerine karsi cok hassas oluyor. Biraz zaman, sabir ve anlayisla cozulecegini düşünüyorum. B BenNehir Ozel degilse infertilite sebebinizi, yasinizi ve denediginiz yontemleri öğrenebilir miyim?Böyle bir süreç herkes için yıpratıcı. Şu anda demek ko sizinle görüşme gücünü kendilerinde görmüyorlar. Sizin icinde zor tabi şimdi ama sabredin. Allah sağlıkla kucaga almayi nasip etsin
Düşük yumurta rezervi. Yaş 30. Femera, klomen ve çatlatma iğnesi, 2 kere aşılama ve tüp bebek.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bizlere de hayirlisiyla en kisa surede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.Düşük yumurta rezervi. Yaş 30. Femera, klomen ve çatlatma iğnesi, 2 kere aşılama ve tüp bebek.
Bir anne adayından ne kadar çirkin cümleler yazık. Kimi nereden kovuyorsunuz? Buraya konu açtıysanız herkes yorum yapma hakkına sahip üstelik kimse kimseye hakaret etmemiş kötü söz söylememiş. Sizi desteklemeyenler için defol demek buradan ne kadar doğru? İnsanlar kendi bakış açılarından yorum yapıyor kimse ne sizin yerinize tam olarak koyabilir ne de siz tam olarak onların bakış açısından bakabilirsiniz. Yorum yazarak destek oluruz yada hatalı gördüğümüz yeri söyleriz ama tavrınız gerçekten çok kötü. Umarım tekrarlamassınızYeter ya. Saçma sapan olmayan şeyi savunuyorsunuz. Algılama problemi var kesinlikle var. İnsanca yorum yapmayan yapmasın ya. Uzayın gidin defolun
Hayır da olmayan bir durum var iki de bir açıklıyorum hala aynı şey. Kusura bakmayın da benim de sabrım var. Anne adayı da insandır. Öyle görüş sunulmaz. Görüş sunarken cümlelerine dikkat edeceksin. Her şeyi düzgün okuyup iftira şeklinde görüş sunarsan cevabını alırsınBir anne adayından ne kadar çirkin cümleler yazık. Kimi nereden kovuyorsunuz? Buraya konu açtıysanız herkes yorum yapma hakkına sahip üstelik kimse kimseye hakaret etmemiş kötü söz söylememiş. Sizi desteklemeyenler için defol demek buradan ne kadar doğru? İnsanlar kendi bakış açılarından yorum yapıyor kimse ne sizin yerinize tam olarak koyabilir ne de siz tam olarak onların bakış açısından bakabilirsiniz. Yorum yazarak destek oluruz yada hatalı gördüğümüz yeri söyleriz ama tavrınız gerçekten çok kötü. Umarım tekrarlamassınız
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Allah kucagınıza almayı nasip etsin sizde bu yollardan geçmişsiniz simdi sizin hamile kalamayıp arkadaşlarınızın kaldığını düşünün sürekli bebek kaç grammış cinsiyeti şuymuş gelişmelerini duymak ister miydiniz bende hamile kalamıyorum önce kendime sonra çevremdeki herkese dua ettim çok şükür ki hepsi de hamile kaldı (10 15 kişi) bilin bakalım kim kalamadı tabiki ben inanın görüşmek istemiyorum hiç biriyle evet iyiki heosininki de oldu ama ben görmeye duymaya tahammül edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?