- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben o anki yüz ifademi gerçekten size anlatamam.ben erkeğin önünden geçilmezi duyduğumda yaşadığım şoku atlatamamışken erkek olma ihtimali var diye hamile kadının önünden geçilmez i duymak
gayet iyi anlıyorum. ben ergendim büyük ihtimalle çöpe çıktım dede geliyor geçtim önünden çöpü attım dede geçene kadar tekrar eve geçtim.Bi kadın'' bi daha böyle yapma'' dedi.''nasıl'' dedim ''erkeğin önünden geçilmez ayıp ''dedi.ben ergen halimle kadını doğduğuna pişman etmiştim ''erkekse nolmuş o insan da biz neyiz dede gezmelere gidecek diye ben yarım saat onu beklemek zorunda mıyım '' falan arada böyle geçti mi erkeğin önünden aklıma gelir o kadınBen o anki yüz ifademi gerçekten size anlatamam.
Kadın bana "Biz hamile bi hanımın önünden bile geçemezdik haya ederdik." dedi. Ben de içimden düşünüyorum saf saf "Nazara falan çok inanıyorlardı herhalde, bebeğe göz değmesin muhabbetine bağlayacak şimdi." diye.
Sonra kadın "Tabi o zaman ultrasyon(ultrason demek istiyo) falan yok, zaten olsa da köylük yerde nerden bulcan onu? Bebek kız mı erkek mi belli değil." dedi. Benim kafa karıştı diyorum ne diyodu nereye atladı durduk yerde.
Sonra işe bu vurucu kısmı anlattı bağladı bu iki durumu birbirineteyzenin suratına boş boş baktım bi 5 dk falan, algılayamadım yani durumu. Mazallah ya bebek erkekse kadınlar nasıl geçermiş onun önünden
benim göğüsler acayip şişmişti.karnımda geç belli oldu dalga geçerlerdi benle memelerde bunun bebek diyebiz kadınlar çok arsızıs
şişen karnımızı bıle popoya verıp gızlemeyı bılmıyoruz ıcımızdekı mucızeyı.
unutmayın, dogum esnasında ve erimizin ocagında sadece karnımıza verecgız bebişi.
demek kı kılolu olsa kadın hamıle zanneden cok olacak. dedım yaa ölelım bız!benim göğüsler acayip şişmişti.karnımda geç belli oldu dalga geçerlerdi benle memelerde bunun bebek diye
nefes almamız tahrik sebebiyken niye vaktinde ölmedin diye ceza almadan bence de ölelimdemek kı kılolu olsa kadın hamıle zanneden cok olacak. dedım yaa ölelım bız!
hangi dinde var ki bu? bu neyin kültürü işte biri bana açıklasın. nasıl insanlar vargayet iyi anlıyorum. ben ergendim büyük ihtimalle çöpe çıktım dede geliyor geçtim önünden çöpü attım dede geçene kadar tekrar eve geçtim.Bi kadın'' bi daha böyle yapma'' dedi.''nasıl'' dedim ''erkeğin önünden geçilmez ayıp ''dedi.ben ergen halimle kadını doğduğuna pişman etmiştim ''erkekse nolmuş o insan da biz neyiz dede gezmelere gidecek diye ben yarım saat onu beklemek zorunda mıyım '' falan arada böyle geçti mi erkeğin önünden aklıma gelir o kadın
ben müslümanım benim dinimde yok anadolu danım ve kültürde olduğunu biliyorum açıklamam bu kadar bitti teşekkürlerhangi dinde var ki bu? bu neyin kültürü işte biri bana açıklasın. nasıl insanlar var
Özgecan yorumunu yapan tek bi üye, siz o üyenin yorumuyla mı kendi saygısızlığınızı örteceğinizi düşünüyorsunuz gerçekten?Cımbızcılar iş başında!!
Bu benim görüşüm o da sizin ki !! Ben sizin fikrinize saygıda duyarım ama o zaman sizde özgecanın katilleriyle bir tutmayın edepli hayalı çekingen insanları!!! Buda onların görüşü cünkü.
Saygı gösterinki sizede saygı gösterilsin! Neden p kadar yazdıgım içinden vajinismus kelimesini cekip aldinız?
Siz asıl soruma cevap verin! Hamileligi babaya söylemeyenlere tü kaka cinselligi cagiristiriyor diye söylemiy diye eleştiriyorsunuz!! Madem cinselligi cagırıstıran hatta cinselligin kendisi serbestce konusulması gereken bir konu o zaman neden babanızla bunlarıda konusmuyorsunuz???
Ve edebinden hayasından babasına hamileligini annesi üzerinden söyleyenleri özgecanın katilleriyle bır tutuyorsunuz??? Bu nasıl hastalıklı ve nefret dolu bir kafa yapısı?? Bi acıklayıverin...
boşver canım aldırma. Bu arkadas hep aynısını yapıyor . Çok etkilnmiş herhalde. Paranoyak olmuş. Herseyi bu konuya baglıyor. Sabahta baska bi konuda benle polemmige girdi zaten bekliyordum bu kişinin ceza almasını . Senide ceza aldrmş haklı yerde. Sabahta soyledim psikolojik destek sart. Paranoyadan oraya buraya sarıyor sonrada ugras dur.Asıl sana yazık!!! Edepli hayalı herşeyi babaya söylemeyen insanlari özgecanın katilleriYle bir tutan sensin!!! Ve böylece konusmak için konusanda sensin!! O sacma cümleni tekrar oku sonra konuş!!!! Dünya senin etrafında dönmüyor!!! Herkes senin dogrularını kabul eymek zorunda degıl!!! Senin fikirlerine kimse terbiyesizlık dememiş!!! Sanamı kaldı bana bunu söylemek??? Bu yaptiginla en büyük terbiyesiz sensin!!! İnsanlıkmış dön aynaya bak insan görecekmisin !!!!!!!
Arkadaşım. Güzel düşünceli arkadaşarımın da burda yazdığı gibi; hamile olduğunu söyleyince baban seviştiğini anlıyor da ondan mı utanıyorsun? Oğlu sevişsin Aslan oğlum olsun kızı sevişsin ayıp olsun. Bu zihniyet Yüzündendir Başımıza gelen tacizler, yediğimiz onca laf. Ve özgecan da bu zihniyet Yüzünden öldü. Asıl siz kendinize gelin ve Allah'ın lutfettiği beyni kullanın. Kendinizi kadın olduğunuz için aşağılamayın. Kızınızı ezik. Oğlunuzu ASLAN yetiştirmeyin. Eşitliği hissettirin. Yarın sizin de Canınız yanabilir.
anne babadan utanılmaz ben daha evlenmedım ama bızımkıler cocuk hesabı yapmaya basladı bıle o nedenle ogrenır ogrenmez soylerdım herhalde, hatta aklımda bır sey var bır bebek pabucu alıp yanına da ılk ultrason goruntusunu verıp hedıye paketınde hem esıme hem aıleme suprız yapmak ıstıyorum tabı cocuk oluncaKızlar ben hamile değilim ama bi arkadasım hamile ve babasına hemen söylemedi sonra bi şekilde öğrendi babası bu arada arkadasım evli nikahlı yani.size sormak istediğim babaya hamile olununca söylenmez mi siz ne yaptınız bana çok tuhaf geldi bu sizleri merak ettim ayıp mı karşılanır yani
ayyyy... benim ablamın hamile olduğunu söylemiştim babama daaaa... ( ablam rahatsızlığı dolayısıyla uzun bir aradan sonra bebek oldu). babam yaşını göstermeyen , sağlığına , giyimine dikkat eden biridir. bende akşamleyin :
babaaaaaaaa ,hadi gözün aydın artık dede oluyorsun dedimm....
babam da şooookk... yokk o öyle birşey yapmaz, demiştii...
canım babam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?