Hamile olduğunu babaya söylemek

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar ben hamile değilim ama bi arkadasım hamile ve babasına hemen söylemedi sonra bi şekilde öğrendi babası bu arada arkadasım evli nikahlı yani.size sormak istediğim babaya hamile olununca söylenmez mi siz ne yaptınız bana çok tuhaf geldi bu sizleri merak ettim ayıp mı karşılanır yani

Babami kaybettikden sonra bebegim oldu malesefkeske oda gorebilseydi torununu ama olmadi eninde sonunda duyacak olmadi dogunca gorecek binda ne varki anlamadim sonucda evliymis de yasak iliski degilya

Nikahi falan var derken? Bazilari atama icin erken nikah yapiyo dugunden cok once oyle bir sey mi?

Annesine söylesin oda babaya söyler ki zaten duramaz

böyle derdim olsun 10 bin lira borcum olsun diye düşünüyodur şu anda bir çok kadın bence

kendisi utanıyorsa annesi "beey dede oluyorsun" diyiversin bu kadar kolay

Ayıp ayıp diye bu hale geldi milletimiz zaten. Nikahlı kocasından hamile kalmış babasına nasıl söyleyecek diye utanıyor. Yahu siz şaşırdınız mı? Çıksın karşısına babacım bizim bir yavrumuz olacak sen de dede olacaksın desin. Ne var bunda.

Ben de duymuştum kız direkt babasına söylemezmiş böyle bir şeyi. 2 hamilelik yaşadım ikisinde de doktor çıkışı babamı arayıp dede oluyorsun dedim. Hatta bir ara görümcem sormuştu babana nasıl dedin diye, ben de aradım söyledim dedim, ne kadar ayıp hiç söylenir mi dedi. O benim babam neden söylemeyeyim diye çıkışmıştım. Muhtemelen usul bilmez diye küçümsemiştir, ama umursadım mı? Hayır. ..

Çok alemsiniz kızlar. Anadolu kültürünü hiç mi bilmiyorsunuz. Eskiler baba odaya girince ayağa kalkarlarmış. Büyüklerin yanında bebeklerini sevemezlermiş vs... Hiç mi duymadınız bu tarz şeyler. Annelerinize bir soruverin, hamile kaldığında dedenize baba ben hamileyim mi demiş, yoksa annesine söyleyip dedeye müjdeyi o mu vermiş.

bizimkilerde bu konuda geri kafalı kuzenım artık 7 aylık hamileydi dedeme söylemediler ayıpmıs diye sonra yengem hamile dedide anladı sen ne cok kilo almıssın diyo dedik dede hamile o
annemde bana ne diyo hamile olursan 4 ay söylemeyiz düser falan baban bilmesin kaynatamsa 4 gözle bekliyo
bababmın yanında böyle konular konusulmazmıs ona göre sacmalıklar yaa
gecen esim kahvaltıya geldi bana süpriz yaptı gececiyken babamda kalıyroum da sonra kahvaltıda esim agzıma peynir falan verdi babam sofradan kalktı hemen anneme demis söyle ona benim yanımda fingirdemesin yuh yanii
esimde inadına onlarınd ayanında bana askımmmm diye bagrırı yada elimi tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…