Hamile olduğunu babaya söylemek

canim ben babamin yaninda bacak bacak ustune atmam ama yatar dizin de uyurum.Aileden aileye de degisir bu durum benim kizdigim nokta soylememeyi tercih edenleri kotu sekilde itham edilmesi yoksa ister soyle ister soyleme buyutulecek bir mesele degil.
Kınama kınamama meselesi değil benimki. Canı istemeyen hiç söylemesin ne olabilir ki?

Herkesin aile bağları, hareketlere yükledikleri anlamlar birbirinden farklıdır. Bacak bacak üstüne atamam ama dizinde uyurum demişsiniz mesela. Demek ki dizinde uyumak iyi, bacak bacak üstüne atmak kötü bi şey çağrıştırıyo beden dilinde sizin aileniz için.

Ben gerçekten böyle bi geleneğin sebebini merak etmiştim. Kendimce akıl yürüttüğüm sebeplerin de hepsini çok çirkin buldum, o yüzden savunan bi kadından dinlemek istedim sebebini.

Merak ediyorum babasinin gözünün icine baka baka hamile oldugunu söyleyebilenler, dügün gecesi sabahida ay babiskom yapmadik cok yorgunduk yada babis ben cok kasildim o yüzden yapamadik yada bir süre sonra babacim ben vajinismusum cok üzgünüm buaralar da diyebiliyorlarmi? Eger diyemiyorlarsa neden???? Ikiside ayni kapiya cikmiyor mu yani cinsellige????? Bu ikiyüzlülüge gicik oluyorum!! Modern görünecegiz diye sacmalamak neden? Bizim kültürümüzde bu var iste varrrr! Babaya hersey söylenmez ne kiz cocugu nede erkek cocugu! Nesi kötü bunun? Bunun adi utanmak degil haya etmek ve ilkisi arasinda daglar kadar fark var!!!

Sen nasıl bi insansın ya yazık sana terbiyesizlik yapma burda. Hamile olduğunu söylemenin ayıp olmadığını anlatıyoruz Sevişme hikayelerini değil. Konuşmak için konuşma.

Ne demişim ben, eskiye dönelim mi demişim.
Hani deseler ki; aa bu devirde ayıp mı kalmış neden söylenmesin babaya, doğru söylüyorsunuz derim. Fakat böyle bir şeyi ilk defa duyuyormuş gibi davranıyorlar ya ifrit oluyorum.

Sen nasıl bi insansın ya yazık sana terbiyesizlik yapma burda. Hamile olduğunu söylemenin ayıp olmadığını anlatıyoruz Sevişme hikayelerini değil. Konuşmak için konuşma.
Asıl sana yazık!!! Edepli hayalı herşeyi babaya söylemeyen insanlari özgecanın katilleriYle bir tutan sensin!!! Ve böylece konusmak için konusanda sensin!! O sacma cümleni tekrar oku sonra konuş!!!! Dünya senin etrafında dönmüyor!!! Herkes senin dogrularını kabul eymek zorunda degıl!!! Senin fikirlerine kimse terbiyesizlık dememiş!!! Sanamı kaldı bana bunu söylemek??? Bu yaptiginla en büyük terbiyesiz sensin!!! İnsanlıkmış dön aynaya bak insan görecekmisin !!!!!!!

Bu nasıl saygısız bi üslup? Bu nasıl bi konuyu çarpıtma şekli, çarpık bi düşünce yapısı? Bi de vajinismus gibi zor bi durumla uğraşan kadınları alet etmişsiniz yazınıza sırf zehrinizi aklamak için.

Cinsel hayat, o hayatı paylaşan çiftler dışında kimseyi ilgilendirmez. Sizin tabirinizle "ay yorgunduk yapamadık" lafı sadece babaya değil kimseye söylenmez zaten.

Hayır ne yapıyorsunuz, babanızın yanında hanım hanımcık kesilip geriye kalan herkese yatak odanızı mı anlatıyorsunuz?

Kaldı ki "baba ben kanser oldum kemoterapi alıyorum" demekle "baba bizim çocuğumuz olmuyo tedavi görüyoruz" ya da "ben hastayım vajinismusum" demek arasında hiçbir fark yok özünde.

Burada biri konu açtığında hiç tanımadığımız insanlar için üzülüyorsak bunu duyan babanın canından can gider. Hasta birine üzülmek için insan olmak yeterken baba olanın halini varın siz düşünün.

Yani hasta bi insana "kasılmış yapamamış, al sana cinsellik" diye yaklaşmak sizin korkunç zihniyetiniz, aman bize mâl etmeye kalkmayın. Sizinki görüş ifade etmek falan değil, düpedüz hakaret etmek.

haklısın
çocuk geldıkten sonra baba kendı anlamalı
söylenmemelı
pat dıye bır bebıs dedeyı zıyarete gıötürülmeli ve baba sormalı; bu kım? leyleklerın mucızesı babacıgım denmelı

ikiside aynı kapıya çıkmıyor.
babaya cinselliğin ayrıntısını anlatmakla, baba dede oluyorsun arasındaki fark çok açık

çok utanıyorsa kişi anneye soyler
anne de babaya soyler. gercı utanılacak bişi yok ama
kişiden kişiye degısır. yanı ıllakı kızın babasına soylemesıne gerek yok.

ben erkeğin önünden geçilmezi duyduğumda yaşadığım şoku atlatamamışken erkek olma ihtimali var diye hamile kadının önünden geçilmez i duymak

Cımbızcılar iş başında!!
Bu benim görüşüm o da sizin ki !! Ben sizin fikrinize saygıda duyarım ama o zaman sizde özgecanın katilleriyle bir tutmayın edepli hayalı çekingen insanları!!! Buda onların görüşü cünkü.
Saygı gösterinki sizede saygı gösterilsin! Neden p kadar yazdıgım içinden vajinismus kelimesini cekip aldinız?
Siz asıl soruma cevap verin! Hamileligi babaya söylemeyenlere tü kaka cinselligi cagiristiriyor diye söylemiy diye eleştiriyorsunuz!! Madem cinselligi cagırıstıran hatta cinselligin kendisi serbestce konusulması gereken bir konu o zaman neden babanızla bunlarıda konusmuyorsunuz???
Ve edebinden hayasından babasına hamileligini annesi üzerinden söyleyenleri özgecanın katilleriyle bır tutuyorsunuz??? Bu nasıl hastalıklı ve nefret dolu bir kafa yapısı?? Bi acıklayıverin...

ha bu arada ben cinselliğin ayrıntılarını ,cinselliği, değil babaya en yakın kız arkadaşa anlatılmasınıda hoş karşılamam. oda ayrı.
ama dünyaya bebek getirmek, anne olmak gibi çok güzel bir olayın babaya söylenmesi kadar güzel bir müjde olamaz benim için

biz kadınlar çok arsızıs
şişen karnımızı bıle popoya verıp gızlemeyı bılmıyoruz ıcımızdekı mucızeyı.
unutmayın, dogum esnasında ve erimizin ocagında sadece karnımıza verecgız bebişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…