Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

sordum ama bisi soylemedi ben yurt disinda kaldigim icin yasal olarakta bisi soylemiyolar yanlis olabilir diye zaten.. ama cok oynuyoo yaa oyle boyle degil nereye deyse doktor baska tarafa donuyoo acayip bisiii yaaa.. yaramazzz :) bidahaki gidisimizde zorla soylettiririm yaa 20. haftaya kadar bekletiolar yoksaaaaaa catlarim bennn aaaa

kız cocuk daha hareketli olurmus anne karnında oyle derler ama annemde erkek hareketli olur diyo. Amannn ne olursa olsun saglıklı olsunda. Önemli olan o. 20. haftada cok gecmiş yaa. İnsan haklarına aykırı bi kere. Hamile bayan bu kadar strese sokulurmu?

bende hala şoktayım bir yıl tedavi gördük ben aşılamaya tüp bebeğe kadar gider diodum daha çok zamanımız war diodum Allahıma şükürler olsun ki mucizemiz gerçeklsti herkez haber beklediği için söyledik daha çok küçük 4haftalık bebişimiz nazar değer die çok korkuyorum bişey olur die keşke söylemeseydik kimseye die söyleniyorum kendi kendime pazartesi kontrol war inş herşey yolunda gider şu tehlikeli ayları bi atlatsam Allahm isteyen herkeze nasip etsin beklemenin çok zor olduğunu biliyorum

hahaha bencede coookk haklisinnnnnn.. :) bu arada gece cok cektim yaaa kramplar karnimda kasilmalar fln bebis buyuyor mu neeeee

kizlar ozelliklee tuple hamile kalanlara sormak istiyorumm.hangi hap yada igneler kullaniyosunuzz.ben esrofer progesteron fitil arti kan sulamdirici ignem ve elevit var.doktor esroferm baska alma bitsin kes dedi bilmiuorum bazilari uc ay kullanmis benim bebis suan 4-5haftalik tam ne kadarlik neye gore hesaplaniyo bilmiyorumm..bugun keseyi gorduk cok sukur 10gun sonrada kalp atisi insallah duycaz.doktora unutmusum sormayi kac haftalik diye.cvplarinizi bekliyorumm

Korkma canım değmez nazar Sevdiğin insanlara soylemişindir sonucta.ONlarda dua ederler bol bol...sağlıkla kucaguına al bebeişini

Kizlar ben de 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim, yarin kontrolum var insallah keseyi gormeyi bekliyoruz
benim 2 gundur kahverengi lekelenmelerim var az da olsa, dun cok korktum doktorumu aradim progestana baslatti gunde 3 tane
ben 3 ay once dusuk yaptim o yuzden cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan aranizda benim gibi kahverengi akintisi olan var mi? Gercekten cok korkuyorum zaten fazlasiyla evhamliyim
bu arada yaklasik 5 haftalik hamileyim

evet senin haftalarındayken benimde çok lekelenmem oldu ama şiimdi geçti

Korkma canım değmez nazar Sevdiğin insanlara soylemişindir sonucta.ONlarda dua ederler bol bol...sağlıkla kucaguına al bebeişini

inşanllah canm Allahıma emanet sağsalim kucağıma alırım ilk bebek ve uzun bi tedavi sürecinden sonra elimde dill endişeleniyorum Allahım bütün bebekleri ve anneri korusun:)

canım doktorlar progestone neden başlatıyor sebebı nedır acaba? her hamılenın kullanması mı gerekiyor?

canım doktorlar progestone neden başlatıyor sebebı nedır acaba? her hamılenın kullanması mı gerekiyor?

merhaba kızlar .Bende 6 haftalık hamileyim benim de geçen hafta 2 gün kahverengi akıntım olmuştu.Düşük tehlikesi olduğu için doktor progestan yazdı.kullanıyorum.İnş.bi sorun çıkmaz.Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Canim bildigim kadariyla anlatmaya calisicam, vucudumuzun salgiladigi progesteron die bi hormon var, bu hormon hamilelikte cok onemli rol oynuyo
eger bu hormon azalirsa dusuk tehlikesi olusuyomus bu yuzden disardan doktorlr bu ilaci vererek hormon destegi saglamis oluyolar, boylelikle rahim gevsemis ve rahatlamis oluyo bu ilac sayesinde
yani kisacasi aslinda bu ilac bi hormon ilaci
bildigim kadariyla bu ilacin igne ve fitil versiyonu da var
her hamilenin kullanmasi sart degil tabi ki

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyimm :)))) aynı şekilde bendede mide bulantısı yok iştah yok ve gaz cokkk :)))) kasık agrım ve bel agrım vardı dra danıştım bunlar kesenın oluşması ve buyumesınden dolayı olusan kasılma ve agrılarmıs :)ınsallah hersey güzel gecer bundan sonrakı haftalardada ama cok duygusallaştımm :)))))))

bende pazartesi günü kalp atısını duyucam ınsallahh :)

Kızlar merhabaaa,

Yeni hamişlerimize de kocamn merhabalar.. Hosgeldinizzzz. Ya ben kullanıyorum bşraz hamileliği kocamı bi görseniz arkama yastıklar onumwe meyveler super yaaaa:) Bu arada dun gece bebeğimi gordum ruyamda cok tatıydı cok guzeldi. Anneyim ben artık yaaa. Super bişey bu yaa

SELAM Arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim Rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…