aaa aynı olduk o zaman şimdi senle:) Doğumada beraber gideriz artık:) Benim normalde 13+3 olması lazım ama 12+6 biraz geriden geliyomus benimki. Cİnsiyetini öğrendin mi canım benimki tam belli olmaz ama erkek dedi doktorum
sordum ama bisi soylemedi ben yurt disinda kaldigim icin yasal olarakta bisi soylemiyolar yanlis olabilir diye zaten.. ama cok oynuyoo yaa oyle boyle degil nereye deyse doktor baska tarafa donuyoo acayip bisiii yaaa.. yaramazzz :) bidahaki gidisimizde zorla soylettiririm yaa 20. haftaya kadar bekletiolar yoksaaaaaa catlarim bennn aaaa
kız cocuk daha hareketli olurmus anne karnında oyle derler ama annemde erkek hareketli olur diyo. Amannn ne olursa olsun saglıklı olsunda. Önemli olan o. 20. haftada cok gecmiş yaa. İnsan haklarına aykırı bi kere. Hamile bayan bu kadar strese sokulurmu?
bende hala şoktayım bir yıl tedavi gördük ben aşılamaya tüp bebeğe kadar gider diodum daha çok zamanımız war diodum Allahıma şükürler olsun ki mucizemiz gerçeklsti herkez haber beklediği için söyledik daha çok küçük 4haftalık bebişimiz nazar değer die çok korkuyorum bişey olur die keşke söylemeseydik kimseye die söyleniyorum kendi kendime pazartesi kontrol war inş herşey yolunda gider şu tehlikeli ayları bi atlatsam Allahm isteyen herkeze nasip etsin beklemenin çok zor olduğunu biliyorum
Kizlar ben de 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim, yarin kontrolum var insallah keseyi gormeyi bekliyoruz
benim 2 gundur kahverengi lekelenmelerim var az da olsa, dun cok korktum doktorumu aradim progestana baslatti gunde 3 tane
ben 3 ay once dusuk yaptim o yuzden cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan aranizda benim gibi kahverengi akintisi olan var mi? Gercekten cok korkuyorum zaten fazlasiyla evhamliyim
bu arada yaklasik 5 haftalik hamileyim
evet senin haftalarındayken benimde çok lekelenmem oldu ama şiimdi geçti
Korkma canım değmez nazarSevdiğin insanlara soylemişindir sonucta.ONlarda dua ederler bol bol... sağlıkla kucaguına al bebeişini
Kizlar ben de 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim, yarin kontrolum var insallah keseyi gormeyi bekliyoruz
benim 2 gundur kahverengi lekelenmelerim var az da olsa, dun cok korktum doktorumu aradim progestana baslatti gunde 3 tane
ben 3 ay once dusuk yaptim o yuzden cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan aranizda benim gibi kahverengi akintisi olan var mi? Gercekten cok korkuyorum zaten fazlasiyla evhamliyim
bu arada yaklasik 5 haftalik hamileyim
canım doktorlar progestone neden başlatıyor sebebı nedır acaba? her hamılenın kullanması mı gerekiyor?
canım doktorlar progestone neden başlatıyor sebebı nedır acaba? her hamılenın kullanması mı gerekiyor?
Tesekkur ederim cevabin icin insallah benimki de gecer onemli bisey degildir, yrn doktora gidicem ama sabredemiyorum sen su an kac haftaliksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?