Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

merhaba hanımlar: )
bende gebeliğini temmuzda öğrenmiş bir anne adayıyım: )
şuan 10 haftalığım.
Allah kucağımıza alacağımız günleride göstersin

Hiç merak etme canım hepsi normal. İçini ferah tut. benim hala adet sancılarım oluyo. Helede aadet gunum geldiğinde. Belirtiler hep aynı yani.Önemli olan kanamanın olması.ÖYle bişey yokasa hiçbişey önemli değil.Doktora gittin m, canım. Keseyi görünce rahatlarsın.

merhaba hanımlar: )
bende gebeliğini temmuzda öğrenmiş bir anne adayıyım: )
şuan 10 haftalığım.
Allah kucağımıza alacağımız günleride göstersin

Senbinle aynı durumdayız canım yaaa. Aşermelerin varmı nasıl bişey o yaa. Ben niye asermiyorum yaa. Bu gece eşimi kaldırıp bişey buldurmaya mı yollasam ki. Ne istesem acaba yaa.

Senbinle aynı durumdayız canım yaaa. Aşermelerin varmı nasıl bişey o yaa. Ben niye asermiyorum yaa. Bu gece eşimi kaldırıp bişey buldurmaya mı yollasam ki. Ne istesem acaba yaa.

evet codulu aynı haftadayız: ))
aşerme hiç yok,hatta çok sevdiğim şeylerden bile tiksinir oldum ben: )
10 gündür sürekli midem bulanıyor,canım hiç birşey istemiyor zaten yesemde hemen çıkarıyorum: (
günde 4 lt su içen ben,sudan da tiksiniyorum artık: (
ne olacak halim bilmiyorum.
doktor normal 3 ay bitince geçer dedi.
mide bulantımın en az olduğu zamanda hemen ceviz falan yiyorum,ilk 3 ay cevizi ihmal etmemek gerekiyormuş.
onun dışında bazen meyve yiyorum o kadar.
çok halsiz kaldım.haftasonu dersaneye gidiyorum.iki adımlık yer ama ne kadar halsizsem eşim arabayla götürüp getiriyor: )
hafta içi evden çıkmıyorum.
umarım bir an önce geçerde normal hayatıma dönerim
sende bulantı vs var mı?
kilo artışı başladı mı?

Bende benzer durumdayım canım ama cıkarmıyorum sukurkı. Canım bişey istwemiyo benımde. Ama son 3 gundur falan ıyıyım. Yemeğe baslayınca halsiziliğimde gecer gibi oldu biraz. Ceviz falan yıyemıyorum ama ben. Yağlı seyler midemi bulandırıyo. Kiloda almadım henuz. belki 300-400 gr almımdır. Dahada almam umarım. Zaten kşlolu basladım ben.67,6 ile basladım. Boyumda 1.66. Bide alırsam yandım yanı. Sende normal hayatına donersin yakında merak etme canım. Az kaldı:))

bende sen gibiyim: (
kilo aldım ve hamile kaldım.56 ile hamile kaldım,58 oldum ama bu 58 bulantılardan önceydi.
muhtemelen 1 2 kilo vermiş olabilirim.
boyumda 1,58.
çok almak istemiyorum.malum çok alınca sonu sezeryana gidiyor: (
umarım dönerim çok sıkıldım hasta gibi evde durmaktan: (
ceviz için mutlaka zorla kendini.çok değil 1 veya 2 tane yeterli.
kusmadığın sürece sorun yok: )

evet gittim hcg sonuçlarım 37 2 gün sonra 130 yükselme iyi progestron 60 , ama regl ağrısı korkuttu beni doktor zamana bırakmamı söyledi çok erkenmiş birşey yapamazlarmış

evet gittim hcg sonuçlarım 37 2 gün sonra 130 yükselme iyi progestron 60 , ama regl ağrısı korkuttu beni doktor zamana bırakmamı söyledi çok erkenmiş birşey yapamazlarmış

Korkma canım. İyi düşün iyi olsn. Ne guzel değerlerin katlıyo önemli olan bu. Merak etme gerisi kendiliğinden gelir zaten. Galiba seninki gec döllenme o yuzden daha cok erken bişeyleri soylemek için. Doktorunda oyle dusunmus olmalı. regl agrısından sakın korkma her regl döneminde yasayacaksın bunu.Hatta kasık ağrıları 2 aya kadar surdu bende. son bi haftadır falan iyiym. Göğüslerdeki hassasiyetse hiç geçmiyo emin ol.

benim 5 gün önceden başlamıştı ağrılarım her an adet olucam zannediyodum hamileliğimi öğrendim hala sürüyodu 10 gün kadar yaşadım şimdi yok canım

Kizlar bende hamileyim. Pazartesi allah nasip ederse doktora gidicem cok heyecanliyim sizlerin nasil gidiyor hamileliginiz:))

Hanimlar cici cici hamile arkadaslarim bende geldim. 4 gun once ogrendim hamile oldugumu tam 5 haftalik hamileymisim.bu sabah ultrasondada kesemizi gorduk. Esim safca ne idrar testi pozitif sonucuna nede kan tahlilili pozitif sonucuna inanmamis gibi davraniyordu takiii bugun sabah ultrasonda doktorumuz gosterene kadar.

Ben hala saskinim tabiki duyar duymaz tek kotu aliskanligimi biraktim haberinuzerine bir sig... icip bir daha agzima surmedim. Yillardir esim annem ve kimlerkimler vazgecirmeyecalistilarsada bebegimin haberini alir almaz cope bastirdim herseyi. Hemenfolik asid basladim. Doktor hani.layeni tanistik zorla sorsamda henuz birsey ogrenemedim. Folikasid dedi, yavashaareket dedi o kadar .bendeceviz yiyorumkuruyemis protein agirlikli beslenmeyecalisiyorum.zaten kizlar midem agzimda yaniyor cayir cayir daha5haftligiz cok surermiacaba ?

Biz henuz sadece kiz kardesim ve anneme soyledik kaynanam vb kimse bilmiyor .BAzi stratejik sebeplerden oturu is yerindede soylemedim.BIr kachafta sonra soyleyecegim ancak patlayacagim neredeyse hem karnimdaki siskinlikten hemdedilimi isirmaktan soylemicem diye kimseyle konusmuyorum ya konusurken agzimdan kacirirsam diye...
Ben gectigimiz kis da 16 kilo vermis 99 dan83kiloya dusmustum simdi 87 kiloyum biz doguma kac kilo gidicez acaba

Canım benim ne kadar guzel yansıtmısın heyecanını enerjini. Bende baslarda senin gibiydim. Şimdi 3 aylık olduk:) İş yerine bende basta soylemedim. Aynı strateji nedeniyle:) Ama işle daha komik olmaya basladı insanlar bendeki değişimin farkında tabi soramıyorlarda kendi aralarında konusuyorlar falan. Sonra rahatsızlıgım nedeniyle hastaneye cok gitmeye baslayınca eşim aryıp soyledi. Kendisi mali müşeavir oldugu için bizim mnüdür nedense korkuyo ondan tAbi herkes basladı anlamıştım ben demeye. Mideniz bulandıgı gun anladık yok kırpıkleriniz karıstı yok gözleriniz cakmak cakmak falan. Bide komiktir göbeğim çıktı benim bayağı buyuk hemde. Akrabalarada eşim duyurdu hemen saolsun.Şimdiki tek muhabbetimiz cocuk. Benim eşimde inanmadı önce hemde kan tahlilinde oğrendik direk. Eşim ne yani çift çizgi yok mu dedi yaa:) Allah tez zamanda kavustursun bebeğimizze. Ben şimdilerde araştırıyorum bol bol. Onu anne karnında nasıl eğitebilirm diye cok endişeliyim nedense....Ama cooookkkk mutluyum sanki hayat ebnim için var. Dünya ben yasayayım diye varr.. Super herseyyy

Haklisin tatlim cok uzatmadan soyleyecegim bende... zaten isteyim burdan nete bile girip yazamiyorum .Uffff. .. optum seni ... sen yine biraz alismissindir.endiselenme

slm arkadaşlar ben de varım :) ağustos ayında tüp bebek tedavisi gördük... 2 eylülde öğrendim hamile olduğumu... yarın kısmetse kese görmeye gidicem... bakalım tek mi iki mi çok merak ediyorum...

dün bat tı ama ben 4 gün önce öğrendim kanla....bugün tekrar kan verdim yarın belli olcak bakalım

dün bat tı ama ben 4 gün önce öğrendim kanla....bugün tekrar kan verdim yarın belli olcak bakalım

Sende benim gibi acelecisin desene:) Bende 3 gun önce öğrenmiştim. Tebrik ederim canım..:)

slm arkadaşlar ben de varım :) ağustos ayında tüp bebek tedavisi gördük... 2 eylülde öğrendim hamile olduğumu... yarın kısmetse kese görmeye gidicem... bakalım tek mi iki mi çok merak ediyorum...

Off ben hep ikiz bebek isterdim. Umarım gönlünce olur haber verin mutlaka yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…