adetiniz kaç gün geçince test yaptırdınız.ben adetim ikigün geçince yaptırdım 72.18 çıktı ikigün sonra yine yaptırdım 139.1 çıktı ikigün sonra 247 oldu en son 493 bana göre değerler düşük geliyor bugün adet günüm geçeli 9gün oluyor.
adetiniz kaç gün geçince test yaptırdınız.ben adetim ikigün geçince yaptırdım 72.18 çıktı ikigün sonra yine yaptırdım 139.1 çıktı ikigün sonra 247 oldu en son 493 bana göre değerler düşük geliyor bugün adet günüm geçeli 9gün oluyor.
Ben adetim 2 gün gecikince test yaptırdım 638,9 çıkmıştı
sizin sonucunuza göre benimki çok düşük bir değer
Evet düşük kalıyor ama doktorunuzla görüştünüz mü ?
evet geç döllenme olabilir şimdilik her ikigünde bir değer ikiye katlandı dedi.yarın ultrosonla bakıcak bakalım kese görünücekmi
Umarım herşey güzel olur
aminnnn inşallah allah herkesin gönlüne göre versin
Merhaba canım o kasık ağrıları normalmiş benimde oluyor doktor normal dedi. Tuvalete gitme ihtiyacı da ilk ve son 3 ayda çok oluyormuş ama benimki yanıltıcı değil bildiğin lavaboya kamp kurucam yani :)
O denli diyosun yani :) Keske benimde oyle olsa, nerdeyse darısı basıma dicem!Gecende okudum hamilelikte sıkça kabızlık sorunu oluyomus, zaten barsakları calısmayan bı ınsanım, şimdi bide bu olursa vah benim halime ( :))
valla korkma canım hamilelikde vucudun daha hızlı ve duzgun calışıyo. Benim normalde haftada bir giderken tuvalete şimdi hergun duzenli gidiyorum. Yovita kullandım bi ara ama..
amiinnnnnn canım inşallah
Aaa! :O Ay inşallah canım ya, benimde metobolizmam tam senin anlattığın gibi... Yovita bildiğim kadarıyla aktivia gibi bi yoğurttu dimi yanlış hatırlamıyorsam?..
Bu arada arkadaşlar mide bulantısı yada aşermesi olanlar varmı? Benim karın ağrım dısında pek bi hareket yok...
dün bebeğim ultrosonda göründü henüz çok küçük.bayramdan sonrada kalp atışlarını dinliycez
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)) bende dün kafasını ve poposunu gördüm çok enteresant bir duygu :) allahım isteyen herkese nasip etsin
değerlerim düşük diye çok korkmuştum ama onu görebildim.inşallah kalp atışlarınıda duyarım.çok heyecanlıyım.allah herkesin gönlüne göre versin
İçini rahat tut herşey güzel olacak inşallah
amin...inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?