Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

ben tüp bebekle hamile kaldım..ben transferden sonra 12.günde test yaptım belki normale göre fark edebilir

Ben adetim 2 gün gecikince test yaptırdım 638,9 çıkmıştı

Merhaba canım o kasık ağrıları normalmiş benimde oluyor doktor normal dedi. Tuvalete gitme ihtiyacı da ilk ve son 3 ayda çok oluyormuş ama benimki yanıltıcı değil bildiğin lavaboya kamp kurucam yani :)

O denli diyosun yani :) Keske benimde oyle olsa, nerdeyse darısı basıma dicem! Gecende okudum hamilelikte sıkça kabızlık sorunu oluyomus, zaten barsakları calısmayan bı ınsanım, şimdi bide bu olursa vah benim halime ( :))

Kızlaaarr bugün 5+6 günlük hamileyim ve doktora kalp atışlarını dinlemek için gidicez... inşallah bu sefer duyarız ve çifte bayram olur bize... Geçen hafta keseyi gördük çok küçüktü

valla korkma canım hamilelikde vucudun daha hızlı ve duzgun calışıyo. Benim normalde haftada bir giderken tuvalete şimdi hergun duzenli gidiyorum. Yovita kullandım bi ara ama..

valla korkma canım hamilelikde vucudun daha hızlı ve duzgun calışıyo. Benim normalde haftada bir giderken tuvalete şimdi hergun duzenli gidiyorum. Yovita kullandım bi ara ama..

Aaa! :O Ay inşallah canım ya, benimde metobolizmam tam senin anlattığın gibi... Yovita bildiğim kadarıyla aktivia gibi bi yoğurttu dimi yanlış hatırlamıyorsam?..

Bu arada arkadaşlar mide bulantısı yada aşermesi olanlar varmı? Benim karın ağrım dısında pek bi hareket yok...

evet aktivia gibi ama bende daha cok etki gösterdi. Benimde hiç mide bulantım asermem olmadı. SAdece karın agrısı kasıklarımın agrısını ve uykusuzluk cektım. Halada oyleyim. Sadece mandalina cok yıyorum

dün bebeğim ultrosonda göründü henüz çok küçük.bayramdan sonrada kalp atışlarını dinliycez

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)) bende dün kafasını ve poposunu gördüm çok enteresant bir duygu :) allahım isteyen herkese nasip etsin

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)) bende dün kafasını ve poposunu gördüm çok enteresant bir duygu :) allahım isteyen herkese nasip etsin

değerlerim düşük diye çok korkmuştum ama onu görebildim.inşallah kalp atışlarınıda duyarım.çok heyecanlıyım.allah herkesin gönlüne göre versin

Kızlar ben de 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. aslında adet tarihine göre 5 olması lazımmış ama geç döllenme var. bayram sonrasına gün verdi keseyi görmek için, sabırsızlanıyorum, günler geçmeyecek gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…