Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

canım bizde 5 gün önce öğrendik ama hala eşimde bende inanamıyoruz cuma günü doktor randevum var ultrasonda görünce inanacağız bizde sanırım :)
bide kan testi yapan doktor beni biraz korkuttu daha bebeğiniz var hayırlı olsun bile demeden bebek var ama dış gebelik olma ihtimaline karşı ultrasona girmelisin dedi o doktora gitmeyeceğim bidaha çok negatif enerji verdi bana ya

ben de hamile olduğumu bu gün öğrendm. evde test yaptım cift çizgi hemen cıktı.yarın kan testi ve kontrole gideceğim. cok mutlu cok heyecanlı bir o kadarda cok kurkuyorum. yarını bi atlatsam icim ferahlayacak. hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inş :)

Kızlarrr gunaydın,,.. Bebeğimin cinsietinin öğrendim dün. Erken tabi ama doktorum emin olmamakla birlikte erkek dedi. Bi cıkıntı goruyorum dedi. Hep kız istiyordum ama şimdi sanki erkek istiyormus gibiyim. cok sukur oğluşum geliyooo...:))

Merhabalar;

Bende geçen hafta adetim geciktiği için idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Bu site sayesinde o çizgi silik bile olsa gebelik olabileceğini ve kan testi yaptırmam gerektiğini öğrendim. Kan testinde çıktı. Dün yani perşembe günü doktora gittim ama ultrasonda kese gözükmedi. Doktorum kan testi yanılmaz ama daha erken adet gecikmesinin üzerinden 10 günden fazla geçmesi gerekir dedi. Salı günü kontrole çağırdı ama şimdi annemde korkutuyor beni sık sık ultrasona girme diye sizce 4-5 gün ara ile bir sorun olur mu? Birde benim kasıklarım ağrıyor bu normal mi acaba?

Eskiler annemde dahil ultrasonun ısık yansıttıgını dusundukleri için zararlı derler ama titreşim göndererek şekilleri nalamlandıran bi sistem hiç bi sıokıntısı yok merka etme canım. Ayrıca zaten ilk 2 ay zırt pırt gireceksin. Önce kese göründü mü sonra içi dolumu, sonra kalbi atıyo mu derken surekli gideceksin doktora. Kasık ağrısı bendede cok oldu ama 2,5 .ayda gecti merak etme yerini baska agrılara bırakıyo. :) Allah bebeğini sana bagıslasın canım

Çok teşekkür ederim

Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize

Canım benim çok üzüldüm..Cok gecmiş olsun.. Stres yapma gün doğmadan neler dogar derler. HAyırlısıyla perşembey, bekleyelim umarım o gun mutlu oldugun gun olur.

slm arkadaşlar
perşembe günü kürtaja diye gittim... ultrasondan son kez bakarken bi de ne görsün bizim bebiş göründü... 4mm boyundaymış.. kese de haftasına uygunmuş bi de kalp atışı da başlamış... o kadar çok sevindik ki ... allahım herkese nasip etsin... inşallah hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.. benim 2 embriyo konulmuştu... ama 1 kese 1 bebek göründü... napalım kısmet böyleymiş...

Son düzenleme:

malesef bazı doktorlar böyle davranıyorlar hemen umutlanmayalım diyemi bilemiyorum ama moralde çok önemli bence.
canını hiç sıkma ben araştırıyorum okuyorum küçükte olsa dış gebelik ihtimali atlanmamalıdır falan yazıyor bazı yerlerde herkesin başına gelecek diye bir şey yok. olumlu düşün olumlu yaşa dua et hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah. baktın çok moralini bozuyor doktorunu değiştir. ben başta bayan bi doktora gidiyordum kadın halimden anlar diye yok ikiye katlansın yok görelim bu kimyasal olabilir diye benim moralimi bozuyordu. bu seferki doktorum çok iyi hcg değerim 90 çıktı diince adam benden çok sevindi :) umut oldu bana neşem yerine geldi korkularım geçti.

Ayyyy cok sevindim canım yaaa:) Bebeüğini kucagına alacagın gunlerde az kaldı ama soyleyim gecmiyo zamannnnnnn

merhaba arkadaslarrrr.. Dun doktor randevumuz vardii.. 10 haftalik diye giderken doktor dedi eminmisin felan, dedim evet neoldukii oda dedi 12 haftalik felan kipir kipir oynuyomus icinde doktorda artik karin bolgesinden bakicagiz dedi.. karnima bastirarak oynatti bebegi sirtini bacaklarini kollarina bakmak icin.. down sendromunu gozetledi kan tahlili yaptik.. saglikli Allaha sukur bi sorun yok.. bebegimiz suan 5cm ve hic durmuyo yerinde bakalimmm ne olucak.. 5-6 hafta sonra tekrar gidecegiz insallahhhhhh..

aaa aynı olduk o zaman şimdi senle:) Doğumada beraber gideriz artık:) Benim normalde 13+3 olması lazım ama 12+6 biraz geriden geliyomus benimki. Cİnsiyetini öğrendin mi canım benimki tam belli olmaz ama erkek dedi doktorum

Değişirdim zaten doktorumu canım ve gerçekten erkek doktorlar bu konuda çok daha iiler daha anlayışlılar bende erkek doktora geçtim

hayırlı olsun cnm dış gebelik için değer ne olmalıymış benim 2 gün önce 203 çıktı. yarın randevum var korkuyorum :18:

Bnm gorumcem de ilk gttigi doktor degerlerin.dusuk dis gebelik.bu deyip dusurmek.icin ilac vermis grmcem byere daha gdlm dems gtmsler o dktrda skn kullanmanilaci sen hamlesin. Degerlerini takio edecez demis smdi 10 aylik tosun gbi bi oglu var bende o dktora gsyrm degerm dusuk agrmda cok sddetli dktra dis gebelik icin baksak.okur mu dedm sus bakim sen hamilesin dis gebelik flan dusunupte skma bebisimin canini dedi ne tatli kadn yaa

Merhaba arkadaşlar;

Benimde bugün doktor randevum vardı. Kese oluşmuş bebek 5 haftalık dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem keseye tekrar bakıcam birde bebeğin kalp atışlarına bakıcam dedi. İlk kan testlerimide yaptırdım 8 tane test istedi. Sizler bu testleri özel hastanede mi yaptırıyorsunuz Yoksa sağlık ocağında, devlet hastanesinde falan mı? Birde sağlık ocağına kayıt falan yaptırmak gerekiyormu evlenirken sanki sağlık ocağından böyle birşey hatırlıyorumda. Ben tek bir doktora gitmek istiyorum doğuma kadar ilk testlerimide doktor pc üzerinden kayıt oluşturunca orada yaptırayım dedim ama biraz tuzlu geldi böyle testleri sürekli istiyorlarmı bir fikriniz varmı? İleride daha böyle çok test isteyeceklermi acaba?

Canım o testler cok onemli herkese rutın yaptırıyorlar. Ama devlette yaptırıp sonuclarını yine kendi doktoruna gösterebilirsin. Genelde sorun emezler bunu ama cok sıra beklersin yorulurasun devlette. Bana da dusuk gebelik demişlerdi manyaklar. Düşecekmi yani diye gezdik. Cokda sancım olunca baska bi doktora gittimm gayet guzel değerin dedi. Endişe etmeyin ve evet gercektende doktorun moral vermesı cop onemli

Teşekkür ederim canım çok saol ben aynı hastanede yaptırmaya devam edeyim o zaman ya devlet hastanelerinide hiç sevmiyorum hamile olmadan önce genel kontrol için gitmiştim hiç doğru düzgün ilgilenmedi kadın doktor bende şimdi arkadaşlarımın tavsiye ettiği erkek bir doktora gidiyorum doğumada giriyormuş bu çok önemli beni bilen biri girsin doğumuma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…