bende 1 hafta oldu öğreneli bebişim 6 haftalık :)))
şuan 8 haftalığım ben:)
Merhaba arkadaslar benıde aranıza alııııınnn!!:) Bende bugun kan testı yaptırdım 6 haftalık hamileyim!:) Beta Hcg 24911,0 cıktı ne demek oldugunu bıle bılmıyorum ama iyi bişey sanırım :)
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.iki gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırdım değerim 72.18 çıktı dr. fazla umutlanma çok düşük değer dedi.iki gün sonra yeniden kan testi yaptırdım 139 çıktı iyi ikiye katlamış dedi.iki gün sonra yine test yaptırdım 247 çıktı sizce normalmidir.
Kızlaaar bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu... 5+3 haftalık hamileyim. Doktora gittim geçen cumartesi ve kesenin çok küçük olduğunu söyledi. Bu cumartesi tekrar randevum var.Acaba kalp atışlarını duyar mıyım... Bayram öncesi mutlu haber almak istiyorum daha kimseye haber veremedim anneme bileeğer duyamayacaksam hiç gitmek istemiyorum... siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını...
valla supermişşş. değerin cok yuksek canım hiç korkma.:)Merhaba arkadaslar benıde aranıza alııııınnn!!:) Bende bugun kan testı yaptırdım 6 haftalık hamileyim!:) Beta Hcg 24911,0 cıktı ne demek oldugunu bıle bılmıyorum ama iyi bişey sanırım :)
Merhaba arkadaslar bende hamile oldugumu bugun ogrendim degerim 139.7 iyimi ki acaba...
valla supermişşş. değerin cok yuksek canım hiç korkma.:)
bence çok normal hayırlı olsun inşallahhh
Ya kızlar bide bişey daha sorucam, son bikaç gündür karın ağrım var benim yaa devamlı, sizinde oluyo mu bu?;( regl agrısının hafifi bazen kasılma gibi ama günboyu cok rahatsızlık verıyo banaBoyle olunca sıkca tuvalete cıkma ıstegı oluyo ama yanıltıcı oluyo megersem... Sizin de var mı boyle bı sıkıntınız? Yada bunu gecırmek ıcın ne yapabılırız bılgısı olanlar bı akıl verebılırler mı?
değeriniz güzel bende bugün öğrendim..benimde 142.95 çıktı doktorumla görüştüm güzel dedi..sonuçta değerler yakın birbirine sizin normalmi yoksa tüp mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?