Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

mrb kızlar bende 2 gün önce kan test yaptırdım sağlık ocağında pozitif çıktı beta 53.41 doktor kadın hastalıkları doktoruna çıkmamı söyledi. yarın sabaha randevu aldım. inş yarın kesinleşecek :18: bu mutlu haberi sadece eşim biliyooo ailelerimize söylemek için sabırsızlanıyorum

bnde hamişim kızçeler :)) tam 6 haftalık çok heyecanlıyım.sağlıklı olsn dıyrm başka bır sey ıstemıyorm...evhamlı bır anne olacağım sanırım bendeee

bende 1 hafta oldu öğreneli bebişim 6 haftalık :)))

bende 4 haftalık hamileyim sanırım evlilikten sonra hamıle kalış zamanlarımız da bırbırıne yakın.hayırlı olsun bebegınz

Merhaba arkadaslar benıde aranıza alııııınnn!!:) Bende bugun kan testı yaptırdım 6 haftalık hamileyim!:) Beta Hcg 24911,0 cıktı ne demek oldugunu bıle bılmıyorum ama iyi bişey sanırım :)

Kızlaaar bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu... 5+3 haftalık hamileyim. Doktora gittim geçen cumartesi ve kesenin çok küçük olduğunu söyledi. Bu cumartesi tekrar randevum var.Acaba kalp atışlarını duyar mıyım... Bayram öncesi mutlu haber almak istiyorum daha kimseye haber veremedim anneme bile eğer duyamayacaksam hiç gitmek istemiyorum... siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını...

Merhaba arkadaslar benıde aranıza alııııınnn!!:) Bende bugun kan testı yaptırdım 6 haftalık hamileyim!:) Beta Hcg 24911,0 cıktı ne demek oldugunu bıle bılmıyorum ama iyi bişey sanırım :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.iki gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırdım değerim 72.18 çıktı dr. fazla umutlanma çok düşük değer dedi.iki gün sonra yeniden kan testi yaptırdım 139 çıktı iyi ikiye katlamış dedi.iki gün sonra yine test yaptırdım 247 çıktı sizce normalmidir.

bence çok normal hayırlı olsun inşallahhh

Merka etm canım az kaldı ama ben 7. haftada duyabildim anca. 6. haftada goruldu ama duyamadık. Benimde kesem küçüktü. Şimdi hiç sıkıntı yok meger bizimki geç döllenmeymiş yaa.

valla supermişşş. değerin cok yuksek canım hiç korkma.:)

Merhaba arkadaslar bende hamile oldugumu bugun ogrendim degerim 139.7 iyimi ki acaba...

değeriniz güzel bende bugün öğrendim..benimde 142.95 çıktı doktorumla görüştüm güzel dedi..sonuçta değerler yakın birbirine sizin normalmi yoksa tüp mü

valla supermişşş. değerin cok yuksek canım hiç korkma.:)

Yaaa gercekten mii!!! İçime su serptin canım cok tesekkur ederımm!!! Valla daha 6 haftalık oldugu ıcın düsünmemeye fazla hayal kurmamaya calısıyorum daha belli olmaz düşer müşer , dış gebelik derler falan dıye cunku tam bi doktora görunmedım henuz bayramdan sonra goruncem ınsallah. Cunku etrafımda bu haberler o kadar cok kı kendımı sımdıden alıstırmak ıstemıyorum Cunku bılıyorumkı henuz oturmadı, sadece dıkkat edıyorum hareketlerıme o kadar.. Bu degerlerden falan da hıc anlamam, sızlerden goruyorum sadece ovulasyon bat yada daha bır suru terımler kullanıyosunuz. Sen boyle soyleyınce moral oldu su anda bana Allah razı olsun...

Ya kızlar bide bişey daha sorucam, son bikaç gündür karın ağrım var benim yaa devamlı, sizinde oluyo mu bu?;( regl agrısının hafifi bazen kasılma gibi ama günboyu cok rahatsızlık verıyo bana Boyle olunca sıkca tuvalete cıkma ıstegı oluyo ama yanıltıcı oluyo megersem... Sizin de var mı boyle bı sıkıntınız? Yada bunu gecırmek ıcın ne yapabılırız bılgısı olanlar bı akıl verebılırler mı?

bence çok normal hayırlı olsun inşallahhh

teşekkür ederim dün yeniden test yaptık 493 olmuş.inşallah herşey yolunda gider ben çok tedavi gördüm ama sonu hep hüsran oldu.2 defa aşılama 1 defa da tüp bebek yaptık olmadı.şimdi kendiliğinden hamile kaldım.daha öncekiler düştüğü için yine korkuyorum.allah tüm isteyenlere versin

Merhaba arkadaşlar;

Biz dün kalp atışlarımızı duyduk ve ultrasonda gördük çok değişik çok güzel bir duygu şu an 8 haftalık 4 hafta sonra ikili tarama testi yaptırıcaz Allah olmayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhaba canım o kasık ağrıları normalmiş benimde oluyor doktor normal dedi. Tuvalete gitme ihtiyacı da ilk ve son 3 ayda çok oluyormuş ama benimki yanıltıcı değil bildiğin lavaboya kamp kurucam yani :)

değeriniz güzel bende bugün öğrendim..benimde 142.95 çıktı doktorumla görüştüm güzel dedi..sonuçta değerler yakın birbirine sizin normalmi yoksa tüp mü

adetiniz kaç gün geçince test yaptırdınız.ben adetim ikigün geçince yaptırdım 72.18 çıktı ikigün sonra yine yaptırdım 139.1 çıktı ikigün sonra 247 oldu en son 493 bana göre değerler düşük geliyor bugün adet günüm geçeli 9gün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…