Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

canım ya bende 4 haftalık hamileyim aslında benimde adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekiyormuş ama benim kese göründü bayramdan sonradakalp atışlarına bakıcaz.senin kan değerin kaç çıktı

canım ya bende 4 haftalık hamileyim aslında benimde adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekiyormuş ama benim kese göründü bayramdan sonradakalp atışlarına bakıcaz.senin kan değerin kaç çıktı

Hayırlı olsun canım, inşallah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allah. Ben çok erken öğrendim, o yüzden ilk değerim sadece 35 di, 2 gün sonra en az 2 katına çıkması gerekiyormuş, benim 114 çıktı, doktor ilk değerden dolayı umutsuz gibiydi ama 2. kan testinden sonra, 2. değerin bekledğimden yüksek çıkması iyi dedi, şimdi pazartesi gününe tekrar kan testi istediler, 600 ü bulması lazım dedi o gün içinde. bayramdan sonraki pazar gününe de keseye bakmak için gel dedi. Senin nasıl sonuçların?

bende adetim 2gün geçince yaptırdım 72.18 çıktı benim dr da düşük değer fazla ümitlenme 2gün sonra belli olur eğer 2ye katlarsa iyi dedi 2gün sonra 139.1 oldu iyi dedi 2gün sonra yine yaptırdım 243 oldu en son 493 olmuştu artık test yaptırma 2gün sonra gel ultrosonda bakalım dedi ve 2gün sonra ultrosonda görüldü.inşallah canım seninkide görünür. benim birde yaşım da var yani daha riskli

aynen canım, ben de polikistik over hastasıyım, kendi kendime neredeyse hiç adet olamıyordum, artık bu ayda olmasaydı tedaviye başlanacaktı. doktor o yüzden Allah size bir bebek bahşetmiş dedi. Benim de bu hastalık yüzünden riskim var malesef, o yüzden çok endişeleniyorum. Bu bayram bana çoooo uzun gelecek İnşallah sağlıklı bi şekilde büyümeyi ve kucağımıza almayı da nasip eder.

evet bayram benim içinde uzun geliyor aslında hergün uzun geçmek bilmiyor.inşallah allah hepimizin gönlündekini verir

merhaba sevgili kk üyeleri,
bende bugün kan testi yaptırdım beta hvg oranı 2348,33 yazıyor. Geç saatte yaptırdığım için doktora gösteremedim. Sİzce bu ne anlama geliyor. O hastanede çalışan bir arkadaşım hamilesin dedi. Bu değer normal mi? benim son adet tarihim 05 eylül adet döngümde 32 yada 33. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

ayyy benim de kısmen aynı ilk beta hcg 120,ikinci 224,üçüncüsü 644 bayramdan sonra da keseye bakmak için gel dedi doktorum görürüz demi çok merak ediyorum Allah herkese hayırlısından nasip etsin inşallah

Görücez inşallah canım, bugün son tahlilim vardı 717 çıktı, doktor çok iyi dedi, pazar gününe de keseyi görürüz dedi. Allah bebeklerimizin sağlıklı bi şekilde tutunmalarını ve kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kizlar bendee test yaptim pozitif 12eylu son adet 4 gun once gittim 2 mm kkese goruuyorum gibi ama 4 guun sonra gel dedi bugun gidincede gecen gun daha netti bugun sivi gibi bisey gorunuyo dedi 4+4 gunluk hamisim hic kaan vermedim evde3kez tast yaptigim icin kana gerek yok dedi ben bisey anlamadim bayram sonu gel dedi canim cok sikkin tatildn dolayi doktorda yok baska doktora gidicemmoralimp

bence bi beta hcg baktır canım kese için de çok stres yapma ben 5+4 iken ultrasona girdim kese var fakat bebek daha görünmüyo dedi zaten kalp atışları falan 6 haftadan sonra 7 hafta falan ama sen kan testi yaptır acil de bile bakarlar

insan üzülüyo ister istemez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda umarım herkezin sağ sağlim doğar yavruları

benimde adetimi 4 gün geçti meraktan ölcem bende hamile kalamak istiyorumm :))) hiçbir belirtim yok sadece şişkinlik.(

5 Ekimde kan testiyle öğrendimm ve 11 Ekimde doktorumuz keseyi gördü 6. haftamdayım inşallah hayırlsıyla kalp atışlarını da duyarızz

5 Ekimde kan testiyle öğrendimm ve 11 Ekimde doktorumuz keseyi gördü 6. haftamdayım inşallah hayırlsıyla kalp atışlarını da duyarızz

ben 2 ekimde öğrendim ama değerlerim düşüktü sonra güzel gelişti 10 ekimde kese göründü dün kahverengi bir leke geldi dr gel bi bakalım dedi dün gittiğimde kalp atışınıda gördüm şimdi bir hafta dinlenmem gerekiyor.inşallah sende kalp atışını duyarsın bu arada hamileliğimiz aynı gibi seninle benim

Benim de bayramda 2 gün kahverengi akıntım geldi çok korktum ama bayram diye doktora gidemedik sonra bi daha hiç gelmedi. Şimdi sarımsı bir akıntı geliyor. Ay biz de kısmetse cuma günü duyarız inşallah kalp atışlarını. Benim sorunum bulantı. yoktu hiç bir sikayetim 1 haftadır bulantım var özellikle sabahları. Okula gidemedim yine o kadar çoktu ki bulantım. Yiyemiyorum da bişey bakalım inşallh belli bi süre sonra yok olur bu şikayetler.
Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

Merhaba hayırlı olsun canım. O kasılmalar kramp benzeri ağrılar bende de oluyor sık sık. Doktor normal dedi ama ben regl olurken hiç adet sancısı cekmediğim için çok fazla geliyor bana şimdi bu. alışamamıştım anca alışıyorum. Gece uyandıgımda oluyor bazen çok fena. Ama şimdi daha büyük bi sorun var : Bulantı. Çok berbat bişey. bişey yiyemiyosun aç aç ne olacak böyle. cubuk krakerden şiştim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…