Kızlar ben de 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. aslında adet tarihine göre 5 olması lazımmış ama geç döllenme var. bayram sonrasına gün verdi keseyi görmek için, sabırsızlanıyorum, günler geçmeyecek gibi geliyor.
canım ya bende 4 haftalık hamileyim aslında benimde adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekiyormuş ama benim kese göründü bayramdan sonradakalp atışlarına bakıcaz.senin kan değerin kaç çıktı
evet aktivia gibi ama bende daha cok etki gösterdi. Benimde hiç mide bulantım asermem olmadı. SAdece karın agrısı kasıklarımın agrısını ve uykusuzluk cektım. Halada oyleyim.Sadece mandalina cok yıyorum
Hayırlı olsun canım, inşallah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allah. Ben çok erken öğrendim, o yüzden ilk değerim sadece 35 di, 2 gün sonra en az 2 katına çıkması gerekiyormuş, benim 114 çıktı, doktor ilk değerden dolayı umutsuz gibiydi ama 2. kan testinden sonra, 2. değerin bekledğimden yüksek çıkması iyi dedi, şimdi pazartesi gününe tekrar kan testi istediler, 600 ü bulması lazım dedi o gün içinde. bayramdan sonraki pazar gününe de keseye bakmak için gel dedi. Senin nasıl sonuçların?
bende adetim 2gün geçince yaptırdım 72.18 çıktı benim dr da düşük değer fazla ümitlenme 2gün sonra belli olur eğer 2ye katlarsa iyi dedi 2gün sonra 139.1 oldu iyi dedi 2gün sonra yine yaptırdım 243 oldu en son 493 olmuştu artık test yaptırma 2gün sonra gel ultrosonda bakalım dedi ve 2gün sonra ultrosonda görüldü.inşallah canım seninkide görünür. benim birde yaşım da var yani daha riskli
aynen canım, ben de polikistik over hastasıyım, kendi kendime neredeyse hiç adet olamıyordum, artık bu ayda olmasaydı tedaviye başlanacaktı. doktor o yüzden Allah size bir bebek bahşetmiş dedi. Benim de bu hastalık yüzünden riskim var malesef, o yüzden çok endişeleniyorum. Bu bayram bana çoooo uzun gelecekİnşallah sağlıklı bi şekilde büyümeyi ve kucağımıza almayı da nasip eder.
Hayırlı olsun canım, inşallah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allah. Ben çok erken öğrendim, o yüzden ilk değerim sadece 35 di, 2 gün sonra en az 2 katına çıkması gerekiyormuş, benim 114 çıktı, doktor ilk değerden dolayı umutsuz gibiydi ama 2. kan testinden sonra, 2. değerin bekledğimden yüksek çıkması iyi dedi, şimdi pazartesi gününe tekrar kan testi istediler, 600 ü bulması lazım dedi o gün içinde. bayramdan sonraki pazar gününe de keseye bakmak için gel dedi. Senin nasıl sonuçların?
Kizlar bendee test yaptim pozitif 12eylu son adet 4 gun once gittim 2 mm kkese goruuyorum gibi ama 4 guun sonra gel dedi bugun gidincede gecen gun daha netti bugun sivi gibi bisey gorunuyo dedi 4+4 gunluk hamisim hic kaan vermedim evde3kez tast yaptigim icin kana gerek yok dedi ben bisey anlamadim bayram sonu gel dedi canim cok sikkin tatildn dolayi doktorda yok baska doktora gidicemmoralimp
bence bi beta hcg baktır canım kese için de çok stres yapma ben 5+4 iken ultrasona girdim kese var fakat bebek daha görünmüyo dedi zaten kalp atışları falan 6 haftadan sonra 7 hafta falan ama sen kan testi yaptır acil de bile bakarlar
bende 4 haftalık hamileyim sanırım evlilikten sonra hamıle kalış zamanlarımız da bırbırıne yakın.hayırlı olsun bebegınz
benimde adetimi 4 gün geçti meraktan ölcem bende hamile kalamak istiyorumm :))) hiçbir belirtim yok sadece şişkinlik.(
5 Ekimde kan testiyle öğrendimm ve 11 Ekimde doktorumuz keseyi gördü 6. haftamdayım inşallah hayırlsıyla kalp atışlarını da duyarızz
ben 2 ekimde öğrendim ama değerlerim düşüktü sonra güzel gelişti 10 ekimde kese göründü dün kahverengi bir leke geldi dr gel bi bakalım dedi dün gittiğimde kalp atışınıda gördüm şimdi bir hafta dinlenmem gerekiyor.inşallah sende kalp atışını duyarsın bu arada hamileliğimiz aynı gibi seninle benim
Ya kızlar bide bişey daha sorucam, son bikaç gündür karın ağrım var benim yaa devamlı, sizinde oluyo mu bu?;( regl agrısının hafifi bazen kasılma gibi ama günboyu cok rahatsızlık verıyo banaBoyle olunca sıkca tuvalete cıkma ıstegı oluyo ama yanıltıcı oluyo megersem... Sizin de var mı boyle bı sıkıntınız? Yada bunu gecırmek ıcın ne yapabılırız bılgısı olanlar bı akıl verebılırler mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?