merak etmektense bence git bhcg testi yaptır ben adetim 2gün geçince yaptırmıştım.inşallah hamilesindir
ya birden adet olcakmışım sancı giriyo ve sarı renkte akıntı ve şişkinlik böyle belirtisi olan varmdır benden başka acaba?
Merhaba hayırlı olsun canım. O kasılmalar kramp benzeri ağrılar bende de oluyor sık sık. Doktor normal dedi ama ben regl olurken hiç adet sancısı cekmediğim için çok fazla geliyor bana şimdi bu. alışamamıştım anca alışıyorum. Gece uyandıgımda oluyor bazen çok fena. Ama şimdi daha büyük bi sorun var : Bulantı. Çok berbat bişey. bişey yiyemiyosun aç aç ne olacak böyle. cubuk krakerden şiştim ya
5 hafta 3 günlük hamileyim bende :) pazartesi öğrendim hamileliğimi b-hcg değerim ilk testte 244 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 479 çıktı, neden bu kadar düşük, yüksek olması gerekiyor. Doktor ilk 2 günde bir kan testi yaptırmamı söyledi ancak çalıştığım için gidemiyorum 2 hafta sonra ultrasonda bakalım dedi, korkuyorum kötü bişey yoktur değil mi
Canlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende 3.5 senelik zor yıpratıcı uzun bir bekleyişten sonra çok şükür 5 haftalık hamileyim çok mutluyum rüyada gibiyim ama çok korkuyorum bebegime birşey olur diye çok stresliyim panik atak oldum resmenhayalini kurdugum bu günlerin tadını çıkartamıyorum benim gibi olanınız varmı umarım yokturda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?