Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

ben de dün kan testi yaptırdım. son adet günüme göre 38 günlük hamileymişim.
kan testinde beta-hcg(tam hatırlamıyorum ama) 7000 civarı bir şeydi, ama çizelgede 5.haftada olması gereken değer 10000 üstü gözüküyordu.

merak etmektense bence git bhcg testi yaptır ben adetim 2gün geçince yaptırmıştım.inşallah hamilesindir

ya birden adet olcakmışım sancı giriyo ve sarı renkte akıntı ve şişkinlik böyle belirtisi olan varmdır benden başka acaba?

merhaba bugün aranıza yeni katıldım.. ve..

bugün o minicik bebeğimin kesesini ilk defa gördüm.. o kadar güzel ve heyecan verici bir duygu ki bu rabbim herkese bunu nasip etsin..
o keseyi görür görmez uzun süredir ilk defa rahat bir nefes aldım.. çok heyecanlı bir maratona başladık herşey onunla daha güzel olacak :)))))

Saol canım benım senınkı de hayırlı olsun ınsallah :) Ben adetimi oyle agrılı gecırıyordumkı bu yanında hıcbısey gerci.. Sadece acaba bısey olur mu endısesıyle bır tedırgınlık yarattı sadece bende ama goruyorumkı normalmış... Artık agrılar da seyrekleşmeye basladı zaten bu gunlerde. Bunun dısında hıcbır sorunum yok, bas dönmesi, mide bulantısı, aşerme falan hıc yok bende galıba sanslıyım bıraaz :) Ama kokulara karsı cok hassaslastım, ve cooook nadır bı içim bulanıyo (genelde arabaya binince) sonra gecıyo.. Fakaaaaaaaaaaatttt dehset bır uyku durumu söz konusu!! Allaaaaam doyamıyorum uykulara!!! Hısbısey yapmak ıstemıyorum ne temızlık ne yemek gunlerdır bitap durumdayım hep bı bahane buluyorum kendıme ama nolcak boyle bılmıyorum öyle cılız celımsız bırı de degılım aksıne massalalhım var! bılemıyorum.....(((

5 hafta 3 günlük hamileyim bende :) pazartesi öğrendim hamileliğimi b-hcg değerim ilk testte 244 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 479 çıktı, neden bu kadar düşük, yüksek olması gerekiyor. Doktor ilk 2 günde bir kan testi yaptırmamı söyledi ancak çalıştığım için gidemiyorum 2 hafta sonra ultrasonda bakalım dedi, korkuyorum kötü bişey yoktur değil mi

Son düzenleme:

canım ne güzel değerin ikiye katlamış.benimde değerim düşüktü 2 günde bir test yaptırdım hep ikiye katladı.akşamları özel hastanenin acilinde yaptırabilirsin.bende çalıştığım için gece yaptırdım testlerimi

bende yepyeniyimmm cuma ogrendim bakalım çarşamba dr. a gidecm inşallh hayrlısıyla herşey yolunda gider hepimiz için ...

Ben de 1 kasımda öğrendim idrar testiyle gebe olduğumu.. Bu perşembe doktora gideceğim.. Ama her okuduğumdan çok etkileniyorum.. Mesela folik asite daha hiç başlamadım çok önemliymiş bebeğime zararı olur mu çok geç kaldım içmekte.. Bir de boş kese oluyormuş.. Ondan da korkuyorum.. Perşembe gününü iple çekiyorum çok tedirginim doktorum ne diyecek :18:

Merhaba haziran anneleri bende 6 + 2 günlük hamileyim. Mide bulantım çok yok ama yediğim hiç birşeyden tat tuz almıyorum, hep hazımsızlık ve ağzımda ekşilik var. Sizin nasıl geçiyor bu haftalarınız. Benim ilk gebeliğimde 7. ci haftada kürtaj olmak durumunda kalmıştım bebeğim gelişmedi diye ama ilk gebeliğimde şu anda yaşadığım belirtilerin hiçbirini yaşamamıştım ama yinede korkularımı bi kenara atamıyorum bu hafta kalp atışını duymam gerekiyor ve çok heyecanlıyım...

Canlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii

sanırım aynı dönemin hamilelerindeniz:)) benim de tahmini doğum tarihim 05,04,2014 :) 19. haftamdayım.. çok heyecan verici sabırsızlıkla bekliyorummm :))

sen benden baya öndesin cnm... Ne güzel allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ben 6+1 im sabahları kalkınca midem çok bulanıyor kalp atışlarını duyduk şükr gündüz pek bişey yok ama

bende varım arkadaşlar 5+2 günlük 2.gebeliliğim fakat ben 3 gün önce yaptığım tahlilde 80 çıkan değerim 3 gün sonra 365 e yükselmiş ikiz olabilir çok yükselmiş dedi bir fikriniz varmı 1 tane oğlum var zaten inş sağlıklı bir kızım olsun hepinizi tebrik edrim

Merhaba güzel anneler, ben de geçen hafta öğrendim bebişimiz olacağını hayırlısıyla. Henüz gitmedim doktora,araştırma yapıyorum ya bakalım

hamiel oldugunu ogrenen tum arkadaslarrrr hayırlşı ugurlu olsunnnn:.....Allah bir an önce bebeğimize kavustursun hepimiz aminnn:))

bende 3.5 senelik zor yıpratıcı uzun bir bekleyişten sonra çok şükür 5 haftalık hamileyim çok mutluyum rüyada gibiyim ama çok korkuyorum bebegime birşey olur diye çok stresliyim panik atak oldum resmenhayalini kurdugum bu günlerin tadını çıkartamıyorum benim gibi olanınız varmı umarım yokturda....

tebrik edrim canım inş sağlık bir şekilde kucağınada alırsın panik atak derecesi olmasada ister istemez stresli oluyorsun hormonlardan dolayı ve bir o kadarda duygusal peki bulantıların falan başladımı benim hala yok bende onu stres yapıyorum acaba kötü giden bir şey mi var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…