- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ben 6+1 im sabahları kalkınca midem çok bulanıyor kalpatışlarını duyduk şükr gündüz pek bişey yok ama
tebrik edrim canım inş sağlık bir şekilde kucağınada alırsın panik atak derecesi olmasada ister istemez stresli oluyorsun hormonlardan dolayı ve bir o kadarda duygusal peki bulantıların falan başladımı benim hala yok bende onu stres yapıyorum acaba kötü giden bir şey mi var diye
teşekkür ederim canım Allah hepimize hamile olan herkese tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah...bendede yok bulantı 5+4 günlük hamileyim dün vajınal ultrasonla kese gözüktü ama bebek gözükmedi bos gebelik olabılır dedi doktor ama daha erken zaten bebegın gözükmesı ıcın dedı beta hcg ye bakıldı cumada bakılmıstı cuma 1297 cıkmıstı pazar günü yani dünde 2389 cıktı hersey normal gözukuyor ama bebek gözükmedi ölüyorum stresten
Canım ben perşembe günü gittim 5+3 günlük çıktı o gün.. Alttan baktı keseyi yolk ve fetal i gördü.. Senin de alttan bakmıştır di mi? Bel ki de geç görünecektir sende canını sıkma.. Benim de dedi önce tüplere yakın dış gebelikten şüphelendi ama bakalım 10 gün sonra gideceğim.. Hayırlı haberlerle gelelim inşallah..
slm arkadaşlar
perşembe günü kürtaja diye gittim... ultrasondan son kez bakarken bi de ne görsün bizim bebiş göründü... 4mm boyundaymış.. kese de haftasına uygunmuş bi de kalp atışı da başlamış... o kadar çok sevindik ki ... allahım herkese nasip etsin... inşallah hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.. benim 2 embriyo konulmuştu... ama 1 kese 1 bebek göründü... napalım kısmet böyleymiş...
teşekkür ederim canım Allah hepimize hamile olan herkese tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah...bendede yok bulantı 5+4 günlük hamileyim dün vajınal ultrasonla kese gözüktü ama bebek gözükmedi bos gebelik olabılır dedi doktor ama daha erken zaten bebegın gözükmesı ıcın dedı beta hcg ye bakıldı cumada bakılmıstı cuma 1297 cıkmıstı pazar günü yani dünde 2389 cıktı hersey normal gözukuyor ama bebek gözükmedi ölüyorum stresten
arkadaşlar kafama takıldı bakarmısınız ben ilk 2 kasımda beta hcg baktırdım 82 4 kasım 232 8 kasım 1297 10 kasım ama gece 12 de bakıldı yanı 2.5 gun sonra bakıldı 2389 cıktı yanı son baktırdıgım beta hcg sonucum dıgerının 2 katı degıldı hemde 2.5 gun sonra ne düşünüyorsunuz bı sıkıntı olabilirmi acıl cvp yazarsanız sevınırım...
dün akşam acıle gıttım dedım içim rahat etmedı muayne olmak ıstedım bu seferde stajer doktordu sanırım yaşı genctı oldukca kesen cok küçük dedı olması gerekenden küçükmüş falan fılan....bı gece oncekı muaynemde kese 5 haftaya uygun demışti dıger doktor sadece embrıyoyu görememıstı boş gebelık olabılır demıstı sonra erken zaten embrıyo erken ıcın dedı kafamı bulandırdı gerızekalı ama hemen görmustu keseyi dun aksamkı ara ara zor buldu anlamadım kafayı yemek üzereyim kanamam falan yok keseye bı gece ıcınde bısey olsa kanamam olurdu heralde degılmı?ömrümden ömür gidiyor arkadaşlar butun gece başım catladı uykum kactı dayanamadım parol ıctım sonrada bin pişman oldum kımseye bısey dıyemıyorum ınsanlar tebrık ıcın arıyorlar cok kötüyüm ben 3.5 sene bu gunlerı bekledım ama suanda hayatımın en mutsuz günlerını yaşıyorum cok korkuyorum bırsey olacak bebegıme dıye bos gebelık cıkacak dıye gelısemezse dıyebu arada beta hcg pazar gecesı 2389 cıkmıstı dun yani pazartesi 3230 cıktı yorumlarınızı beklıyorum
inşallah canım bişey cıkmaz doktor randevum yarın canım doktorum prof. 2 gun şehir dısında görevli yarın geliyor sabırsızlıkla gıtmeyı beklıyorum..
Merhaba arkadaşlar, sanırım ben de 6.hafta içerisindeyim. Bu hafta sonu ilk muayenimi olacağım. Birinci korkum doktor alltan muayene eder mi acaba düşüncesi,çünkü vajinusmus problemim var. Doktora iletirim artık. Diğer korkum da şimdi sizin yazıları okuyunca acaba boş kese mi görünür düşüncesi. Boş kese nasıl oluyor ya hamile gibi belirtiler yaşayp belli bi süre sonra kesede bebek görünmediği için kanama mı oluyor acaba. Neyse pozitif düşünelim diyelim, henüz erken demek ki bir şeyler görmeye...:18:
inşallah canım bişey cıkmaz doktor randevum yarın canım doktorum prof. 2 gun şehir dısında görevli yarın geliyor sabırsızlıkla gıtmeyı beklıyorum..
naptın Lalecim inş bi sorun yoktur haberlerini bekliyorum
bi sorun yok çok şükür canım doktorum karnımdan gördü kesemi çok şükür 5+6 haftalık bebegim kesem 6mm olması gerektıgı gıbı dedı gayet düzgün hıc bır sorun yok bosuna üzülmüşsün dedi kesem hiç büyümemiş düzgün olmadıgını söyledıler dedim sinirlendi çogu kadın dogumcumuz hemen en kötüyü söylüyorlar bilip bilmeden beklemeden dedi sakın gece cok önemlı bırsey olmadıkca acıle gıtme strese gırme boş gebelik dedıler dedım kese 20mm olmadan bebek gözükmez dedi buda 7 haftaya denk gelır gec döllenme olduysa 8.haftaya kadar cıkabılır acele etme dedi internete sakın girme konuya komşuya kulaklarını tıka evınde dınlen bol su ıc gebelıgın tadını cıkart dedı bos gebelik çok çok nadır olan bişeymiş takılma öyle şeylere dedi çok şükür nefes aldım dünyalar benım oldu 2 hafta sonraya randevulaştık bebegımı görmek ıcın yolk kesesını ne zaman görebılırız dedım 1 hafta sonra ama gelme hıc gerek yok 2 hafta sonra bebegını görursun dedı tamam dedım öyle işte:)
şimdi hepimiz o kadar cok araştırıyoruz kı yok milimi ne kadar yok şunu varmı yok bunu nerde derken cıkamıyoruzda işin içinden boşuna strese gırıyoruz ınanın 2 gun ne yedım ne içtim nede uyudum sadece agladım migrenım tuttu boşu boşuna hem kendımı hem bebegımı çok üzdümbu arada bütün gebelik belirtilerim kaybolmustu gögüslerimdeki sızlamalar sık acıkmalarım akıntım ınanın hepsi gitmişti bugün hepsi fazla fazla geri geldi sürekli uykum var:)ben 2 gun boyunca bebegımın düşecegıne o kadar cok ınandırmısım kı kendımı bütün belırtılerım gitmişti iyiki bebegim gitmedi...
gözün aydın canım ben sana bebişini üzme demiştim boşyere üzdün ikinizide...bende yarın gitcem artık dr inş kese görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?