Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

ben 6+1 im sabahları kalkınca midem çok bulanıyor kalp atışlarını duyduk şükr gündüz pek bişey yok ama

Canım ben bugün tam 6+0 .. Seb tam kaç haftalıkken duydun kalp atışlarını? Doktorum 10-15 gün sonra gel dedi bana ama beklemek çok zor.. Bir de duyamazsam diye korkuyorum..

teşekkür ederim canım Allah hepimize hamile olan herkese tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah...bendede yok bulantı 5+4 günlük hamileyim dün vajınal ultrasonla kese gözüktü ama bebek gözükmedi bos gebelik olabılır dedi doktor ama daha erken zaten bebegın gözükmesı ıcın dedı beta hcg ye bakıldı cumada bakılmıstı cuma 1297 cıkmıstı pazar günü yani dünde 2389 cıktı hersey normal gözukuyor ama bebek gözükmedi ölüyorum stresten

Canım ben perşembe günü gittim 5+3 günlük çıktı o gün.. Alttan baktı keseyi yolk ve fetal i gördü.. Senin de alttan bakmıştır di mi? Bel ki de geç görünecektir sende canını sıkma.. Benim de dedi önce tüplere yakın dış gebelikten şüphelendi ama bakalım 10 gün sonra gideceğim.. Hayırlı haberlerle gelelim inşallah..

evet benımde alttan bakıldı kese plasenta gözüktü dedi ama bebek gözükmedi dedi ben dun gece acıle gıtmıstım ilişki sonrası hafıf bı lekelenme olmustu korkmustum acıle gıttım hemen,bakan muhtemelen stajer doktordu sacmaladı durdu...bıraz önce kendı doktorumu aradım 5 haftalıkken kese gözukur bebegın gözukmez zaten hersey normal dedı suan rahatladım 2 hafta sonra göruruz bebeşı dedı rahatlattı sagolsun sende sıkma sakın canını emın ol hersey normal bız cok ıncelıyoruz abartıyoruz her denılenı cıddıye alıyoruz bıraz Allaha teslım olmak...

ya gerçekten abartıyoruz galiba. bende 6. haftaya girdim. geçen gün gittik 5 hafta demişti o zaman dr. kese göründü 12,6 mm dedi. ama bebiş yok içinde. ama zaten daha erkenmiş görünmesi için. haftaya gelin dedi göremezsek sorun vardır dedi. ya o an çok üzüldüm ama 7. haftaya kadar göremeyen varmış. dr'lar birazcık sinir bozuyorlar bence. ben artık üzmeyeceğim kendimi bebeğe zarar vermekten başka bir şey değil zaten. eskiden usg de yokmuş, boş gebelikte yokmuş. şimdi bunlar çok abartılıyo. inşallah c.tesi bebeğimizi göreceğiz :) bu arada benim bulantılar çok az inşallah böyle de kalır. kilo artışımda henüz yok.

gözün aydın olsun senin ki kac haftalıktı kürtaj olmak icin birde sende pkosun sanırım yaşını sorsam topıkte novafertilde yaptırdıgını okudum memun kaldın mı bu ilk bebeği ni? cvp icin şimdiden tşk ederim,

arkadaşlar kafama takıldı bakarmısınız ben ilk 2 kasımda beta hcg baktırdım 82 4 kasım 232 8 kasım 1297 10 kasım ama gece 12 de bakıldı yanı 2.5 gun sonra bakıldı 2389 cıktı yanı son baktırdıgım beta hcg sonucum dıgerının 2 katı degıldı hemde 2.5 gun sonra ne düşünüyorsunuz bı sıkıntı olabilirmi acıl cvp yazarsanız sevınırım...

Size ultrasonumun açıklamasını yapsam bana yorum yapsanız olmaz mı ((
Benim kesem uterus fundusunda görülmüş baktım orası da rahmin en yüksek yeri anlamadım normal mi.. Bir de 5 hafta 3 günlükken kese boyutu 6,7 mm normal mi sizce? kese içinde yolk sak ve fetal pol izlenmektedir demiş bi de ...

ay canım niye strese giriyorsun tabikide bebek görünmez daha erken.sen en azından keseyi görmüşsün ben daha onuda göremedim yarın yada cuma günü gideceğim galiba aynı günlerdeyiz benim sat 01 ekim di senin?

tatlım gayet güzel değerlerin takılma okadar dr 2 günde 1.5 kat yada 2 kat artar diyor bence boşyere düşünüyorsun hemen hemen 2 kat artmış zaten :) sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inş.üzme bebişini

dün akşam acıle gıttım dedım içim rahat etmedı muayne olmak ıstedım bu seferde stajer doktordu sanırım yaşı genctı oldukca kesen cok küçük dedı olması gerekenden küçükmüş falan fılan....bı gece oncekı muaynemde kese 5 haftaya uygun demışti dıger doktor sadece embrıyoyu görememıstı boş gebelık olabılır demıstı sonra erken zaten embrıyo erken ıcın dedı kafamı bulandırdı gerızekalı ama hemen görmustu keseyi dun aksamkı ara ara zor buldu anlamadım kafayı yemek üzereyim kanamam falan yok keseye bı gece ıcınde bısey olsa kanamam olurdu heralde degılmı?ömrümden ömür gidiyor arkadaşlar butun gece başım catladı uykum kactı dayanamadım parol ıctım sonrada bin pişman oldum kımseye bısey dıyemıyorum ınsanlar tebrık ıcın arıyorlar cok kötüyüm ben 3.5 sene bu gunlerı bekledım ama suanda hayatımın en mutsuz günlerını yaşıyorum cok korkuyorum bırsey olacak bebegıme dıye bos gebelık cıkacak dıye gelısemezse dıye bu arada beta hcg pazar gecesı 2389 cıkmıstı dun yani pazartesi 3230 cıktı yorumlarınızı beklıyorum

ay canım bence hiç sıkma canını acil dekiler pek anlamıyorlar sen iki gün bekleyip iyi bir doktora git derim ben eminim bi sıkıntı çıkmayacak

inşallah canım bişey cıkmaz doktor randevum yarın canım doktorum prof. 2 gun şehir dısında görevli yarın geliyor sabırsızlıkla gıtmeyı beklıyorum..

inşallah canım bişey cıkmaz doktor randevum yarın canım doktorum prof. 2 gun şehir dısında görevli yarın geliyor sabırsızlıkla gıtmeyı beklıyorum..

canım içini rahatlatır biraz umarım bugün bir arkadaşımla konuştum onun boş gebelik miş değerleri 100 2 gün sonra 150 2 gün sonrada 200 e çıkmış ve 6 haftalık gebelik di dedi ona göre senin değerler gayet güzel artıyor bence üzme kendini boş gebelik olsa değerlerin bukadar yükselmez sanırım güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar, sanırım ben de 6.hafta içerisindeyim. Bu hafta sonu ilk muayenimi olacağım. Birinci korkum doktor alltan muayene eder mi acaba düşüncesi,çünkü vajinusmus problemim var. Doktora iletirim artık. Diğer korkum da şimdi sizin yazıları okuyunca acaba boş kese mi görünür düşüncesi. Boş kese nasıl oluyor ya hamile gibi belirtiler yaşayp belli bi süre sonra kesede bebek görünmediği için kanama mı oluyor acaba. Neyse pozitif düşünelim diyelim, henüz erken demek ki bir şeyler görmeye...:18:

merhaba öncelikle gözün aydın bende daha muayene olmadım büyük ihitmal artık karından görünür kesemiz göremedikleri takdiirde alttan bakıyorlar istemezsen bir hafta daha beklemek istediğini belirtirsin.boş keseyide düşünme bence herkezde olan bişey değil inş bizim bebişlerimiz gayet iyilerdir

naptın Lalecim inş bi sorun yoktur haberlerini bekliyorum

naptın Lalecim inş bi sorun yoktur haberlerini bekliyorum

bi sorun yok çok şükür canım doktorum karnımdan gördü kesemi çok şükür 5+6 haftalık bebegim kesem 6mm olması gerektıgı gıbı dedı gayet düzgün hıc bır sorun yok bosuna üzülmüşsün dedi kesem hiç büyümemiş düzgün olmadıgını söyledıler dedim sinirlendi çogu kadın dogumcumuz hemen en kötüyü söylüyorlar bilip bilmeden beklemeden dedi sakın gece cok önemlı bırsey olmadıkca acıle gıtme strese gırme boş gebelik dedıler dedım kese 20mm olmadan bebek gözükmez dedi buda 7 haftaya denk gelır gec döllenme olduysa 8.haftaya kadar cıkabılır acele etme dedi internete sakın girme konuya komşuya kulaklarını tıka evınde dınlen bol su ıc gebelıgın tadını cıkart dedı bos gebelik çok çok nadır olan bişeymiş takılma öyle şeylere dedi çok şükür nefes aldım dünyalar benım oldu 2 hafta sonraya randevulaştık bebegımı görmek ıcın yolk kesesını ne zaman görebılırız dedım 1 hafta sonra ama gelme hıc gerek yok 2 hafta sonra bebegını görursun dedı tamam dedım öyle işte:)
şimdi hepimiz o kadar cok araştırıyoruz kı yok milimi ne kadar yok şunu varmı yok bunu nerde derken cıkamıyoruzda işin içinden boşuna strese gırıyoruz ınanın 2 gun ne yedım ne içtim nede uyudum sadece agladım migrenım tuttu boşu boşuna hem kendımı hem bebegımı çok üzdümbu arada bütün gebelik belirtilerim kaybolmustu gögüslerimdeki sızlamalar sık acıkmalarım akıntım ınanın hepsi gitmişti bugün hepsi fazla fazla geri geldi sürekli uykum var:)ben 2 gun boyunca bebegımın düşecegıne o kadar cok ınandırmısım kı kendımı bütün belırtılerım gitmişti iyiki bebegim gitmedi...

gözün aydın canım ben sana bebişini üzme demiştim boşyere üzdün ikinizide...bende yarın gitcem artık dr inş kese görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…