Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

kızlar içim içimi yiyor son adet tarihim 16 ekimdi ve bugün hcg 762 çıktı sizce normal mi?
Benimle yakın tarihlerde hamile kalanlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevindirir beni...

valla karşılaştırıp can sıkma derim ama herkesin bünyesine göre değişiyor değer...benim sat 18 ekim 15 kasımda 114,9 20 kasımda yani bugün 1888,6 çıktı...2 günde 2 kat arttığını söylüyorlar ama 2 kat değil baya artmış bence sizinde öyle olcak lütfen sıkıntı yapmayın...
benim sat ım 20 ekim dün kana baktırdım hcg 354 çıktı. dr küçük olduğunu söyledi pazartesi keseyi görebileceğimiz kadar artış olabileceğinden bahsetti

kese 1500 lü değerlerde görünüyor vajinalultrasonla...bence o değere ulaşır pzrtsiye...

kızlar bir şey hissediyor musunuz ben hiçbir şey hissetmiyorum.
son adet tarihim 16 ekim hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamileyim ve ne kasılma ne ağrı hiçbir şey hissetmiyorum sanki hiç hamile değilim.
Normal mi sizce kendinizden biraz bahseder misiniz?

Son düzenleme:

ay gözün aydın canım ya ben de bi görebilsem inşallah 6. haftadan sonra gidelim de kalp atışlarını da duyarız dedik hastane biraz uzak oturduğum yere o yüzden. ama eşim ilgi göstercem derken sıkıyo bazen beni dr. 1-2 saatten uzun yola çıkma dedi ama bizimki yarım saatlik yola çıkarmıyor neymiş arabada sallancakmışım sarsılırmışım ya düşerseymiş riske gerek yokmuş falan yani insanın hoşuna gidiyo tabi ama 3 ay dolana çıkma biyere diyo yaaa

canım bende 10+5 günlük hamileyim bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. çok normalmiş böyle olması. arada bir gurultu geliyo hissettiğimi sanıyorum ama kendimi kandırıyorum

canım herkesin bir olmuyo sanırım ama ben yerleşme sancılarını çok net 10 güne yakın yaşadım 5.haftam biterken geçti sancılarım.7.haftama kadar çok güzel gidiyodu hiç hamile değil gibiydim sonra mide kazınması açlık hissi ve bulantılar başladı bi anda inş.sende çok yoğun olmaz bu durum rahat bi hamilelik geçirirsin..

canım bende 10+5 günlük hamileyim bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. çok normalmiş böyle olması. arada bir gurultu geliyo hissettiğimi sanıyorum ama kendimi kandırıyorum

iyi o zaman canım çok sağol benim bebeğim seninkinin yarısı kadar normal o zaman hissetmemem:)
keseyi görmedim kalp atışlarını duymadım ya onun için de biraz korkuyorum.

çok sağol canım inşallah ama insan belirti hissetmeyince de acaba bir sorun mu var diye aklından çıkaramıyor.inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

çok sağol canım inşallah ama insan belirti hissetmeyince de acaba bir sorun mu var diye aklından çıkaramıyor.inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

yok yok öyle düşünme canım bnm iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli alıcaz kucağımıza bebişlerimizi. BAna da ilk zamanlar senin niye bulantım yok diye söyleyenler oldu bende biraz tedirgin olmuştum hatta sabah bulantılarımın olmamasına doktor bile şaşırmıştı o derece ama sonra bi anda bebiş heey ben burdayım anne der gibi belirtiler başladı o yüzden üzülme böyle şeyleri de takma canm kimisi 9 ay hiç bulntısız ağrısız sızısız geçiriyo bu süreci belki sende o ender hamişlerdensindir :).. ekstra bi durum olursa yaz canım yne..

Canım ne güzel konuşuyorsun çok sagol bebeklermiz iyi olsun da biz her şeye razıyız.
Çok sağol canım yardımların için umarım sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Canım ne güzel konuşuyorsun çok sagol bebeklermiz iyi olsun da biz her şeye razıyız.
Çok sağol canım yardımların için umarım sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

rica ederim canım benm ne demek.. aminn inş. Allah nasip etsin o günleri bize hepimize..

kızlar napıyosunuz nasıl geçiyo hamilelik? Bulantılar sık acıkmalar idrara cıkmalar fln başladı mı ??

bende hamile olduğumu dün öğrendimmm arkadaşlarr 9 aylık evliyiz bebek çok istiyoduk olmuyodu doktor da yumurta çatlatma ilacı vermişti adetinin 15. günü başla diye dün 15. günüydü ama ondan önceki gün az bi lekelenme oldu bende hamilelikten şüphelendm ve dün idrar testi yaptım işteeee çift çizgii o kadar mutlu olduk ki heyecandan titriyordum resmenn ve hemen hastaneye gittik çok küçükmüş bu yüzden ultrasnda görünmedi kan testi yaptı doktor 3 haftalık hamile çıktımmmm

O KADAR MUTLUYUM Kİ RABBİM TÜM KADINLARA ANNE OLMA GİBİ Bİ GÜZELLİĞİ NASİP ETSİN AMA SABREDİN MUTLAKA Bİ GÜN MURADINIZA ERERSİNİZZZ :))

merhaba arkadaşlar,

iki buçuk yıllık evliyim. Bir senedir korunmuyoruz. ve artık doktara gitmemiz gerektiği için 30 kasımda kadın doğumcumdan randevu aldım. bir hafta öncede eşim gidip test yaptırcaktı. fakat test yaptırmaya gerek kalmadan hamile olduğumu 23 kasımda öğrendik 497,20 çıktı kan sonucum. doktorumla konustum 30 kasım çok erken görünmez bir hafta ertelet randevunu dedi şimdi sabırsızlıkla 7 aralıgı beklıyorum. ilk muayene vajınal ultrasyonlamı bakılmak zorunda? bu beni strese sokuyor sımdıden.

yok canım illa oyle olacak diye bişey yok. eğer normla ultrasonda gorunmezse sana sorarlar zaten istermisin diye. İstemezsen 1 hafta sonra gıder normalden baktırırsın. Ama vajınal ulatrasondan korkacak hiçbişey yok. Hİç merka etme ben yaptırdım.

walla bende daha önce muayene için yaptırdım vajınal ultrasyon ile ama insan bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyor.

Herkese Selamlar..
2 hafta once ogrendım hamile olduğumu :)

7 yıllık evlıyım. Bir sürü bir sürü sebepten bugüne kadar istemiyorduk aslında çocuk sahıbı olmak. Ama Agustos ayında bır simsek çaktı sankı :) istiyoruz olduk. Rabbime sukurler olsun cok zaman geçmeden hemen hamıle kaldım :) Allah devamını hayırlı sağlıklı nasıp etsın insallah.. Hepimize....

ılk doktor randevuma gıttım keseyı ve azıcık tıp tıplarını duydum :) Onumuzdekı hafta tekrar gıdıcez, esimde gorucek ve duyucak ınsallah.

Benım ıkı hafta boyunca şiddetli karın ve bel ağrılarım oldu. Şimdi karın ağrım nadır oluyor. Ama son 1 haftadır ınanılmaz bır bulantı ve kokulara duyarlılık başladı. Normalde sevdıgım kokular iğrenç geliyor. Makinadan çıkan yeni yıkanmış camasılar bıle bana çöp gibi kokuyor

Çok fazla mücadele verıyorum çıkarmamak ıcın. Ne kadar doğru bılmıyorum böyle sıkmak ama doktora sorucam. Lakın zaten bulantılarda az yıyor ınsan. yedıgınıde çıkarmak ıyı olmaz gıbı geliyor bana.
Bir de bunların yanında muthıs bır halsızlık var. Bendeki belirtiler böyle. :)
Özellikle bir kaç ay onde olanlar ve aynı durumları yasayanlardan ne zaman bu bulantılar gectı? Bulantı gecmesınden sonra cok ıştah açılması oldumu? Benimde sizin gibi bir sürü bir sürü sorum var.

bende yeni öğrenenlerdenim 4.haftamıza gireceğiz inşallah çok yeniyiz henüz keseyi görmedik inşallah sağlıklı bir şeklde kucağımıza almak nasib olur

kızlaaar 5. haftadayım ama ağrılarım çok sinir bozuo bi sorun mu var die sormadan edemiorum. dr. normal dedi ama ne kadar sürecekki bu ağrılaar

kızlaaar 5. haftadayım ama ağrılarım çok sinir bozuo bi sorun mu var die sormadan edemiorum. dr. normal dedi ama ne kadar sürecekki bu ağrılaar

benimde 5 ve 6 haftada cok ağrım olmuştu ve korkmuştum. o normalmiş doktoruna güven benım 6.haftadan sonra geçmeye başladı. ama ara ara azıcık hala oluyor hıc sınırlerını bozma :)

benım en cok derdım bu ara bulantı, bacak ağrısı ve inanılmaz halsızlık.

halsizliği cok araştırdım. vücudumuz plesantanın gelişimi için oldukça efor sarf ediyormuş ondan oluyormuş bu halsizlik. tabi kişiye gore değişim oluyormuş. ama bu halsizlik kolay kolay gitmiyormuş çünkü bir süre sonra da bebiş bizden enerji alarak gelişmeye devam ettiğinden sürekli halsizliğe devam.

benimki oldukça sıkıntılı geçiyor ama bende bir o kadar pozitifim, çünkü her ağrımda yada bulantımda içerde minnoş buyumeye çalışıyor dıyor guluyorum. sende mumkun olduğunca pozitif ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…