kızlar içim içimi yiyor son adet tarihim 16 ekimdi ve bugün hcg 762 çıktı sizce normal mi?
Benimle yakın tarihlerde hamile kalanlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevindirir beni...
benim sat ım 20 ekim dün kana baktırdım hcg 354 çıktı. dr küçük olduğunu söyledi pazartesi keseyi görebileceğimiz kadar artış olabileceğinden bahsetti
evet canım...İNŞALLAH...AMİNNN!...o yüzden bütün korkularım...ve herkese aynı tavsiyelerde bulunuyorum...kötü bir sonuç elbet çıkabilir karşımıza herşey Allah'tan..ancak pes etmemek lazım...tedbirimizi alıcaz olmazsa Allah'a bırakıcaz...2. hatta 3. doktora gidicen baktın herkes aynı seyi söylüyor vardır rabbimin bir bildiiği...yapacak bişey yok...ama bir doktora inanıp bu işe kalkışsaydım geri dönüşü yoktu...
Dış gebelik korkum vardı ayrı birde senin de dediğin gibi nelere şahit olduk neler duyduk insan ister istemez korkuyor...
bende şimdi dr dan geldim canım...bnm kese göründü çok şükür rahim içinde...dış gebelik ihtimalimizi eledik...1 hafta sonra kalp atışları için çağırdı..inşallah onlarıda duyarız da sorunsuz bir gebelik geçirip sağ salim alalım kucağımıza inşallah...AMİN!...
kızlar bir şey hissediyor musunuz ben hiçbir şey hissetmiyorum.
son adet tarihim 16 ekim hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamileyim ve ne kasılma ne ağrı hiçbir şey hissetmiyorum sanki hiç hamile değilim.
Normal mi sizce kendinizden biraz bahseder misiniz?
kızlar bir şey hissediyor musunuz ben hiçbir şey hissetmiyorum.
son adet tarihim 16 ekim hesaplamalarıma göre 5 haftalık hamileyim ve ne kasılma ne ağrı hiçbir şey hissetmiyorum sanki hiç hamile değilim.
Normal mi sizce kendinizden biraz bahseder misiniz?
canım bende 10+5 günlük hamileyim bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. çok normalmiş böyle olması. arada bir gurultu geliyo hissettiğimi sanıyorum ama kendimi kandırıyorum
canım herkesin bir olmuyo sanırım ama ben yerleşme sancılarını çok net 10 güne yakın yaşadım 5.haftam biterken geçti sancılarım.7.haftama kadar çok güzel gidiyodu hiç hamile değil gibiydim sonra mide kazınması açlık hissi ve bulantılar başladı bi anda inş.sende çok yoğun olmaz bu durum rahat bi hamilelik geçirirsin..
çok sağol canım inşallah ama insan belirti hissetmeyince de acaba bir sorun mu var diye aklından çıkaramıyor.inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
yok yok öyle düşünme canım bnm iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli alıcaz kucağımıza bebişlerimizi. BAna da ilk zamanlar senin niye bulantım yok diye söyleyenler oldu bende biraz tedirgin olmuştum hatta sabah bulantılarımın olmamasına doktor bile şaşırmıştı o derece ama sonra bi anda bebiş heey ben burdayım anne der gibi belirtiler başladı o yüzden üzülme böyle şeyleri de takma canm kimisi 9 ay hiç bulntısız ağrısız sızısız geçiriyo bu süreci belki sende o ender hamişlerdensindir :).. ekstra bi durum olursa yaz canım yne..
Canım ne güzel konuşuyorsun çok sagol bebeklermiz iyi olsun da biz her şeye razıyız.
Çok sağol canım yardımların için umarım sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
merhaba arkadaşlar,
iki buçuk yıllık evliyim. Bir senedir korunmuyoruz. ve artık doktara gitmemiz gerektiği için 30 kasımda kadın doğumcumdan randevu aldım. bir hafta öncede eşim gidip test yaptırcaktı. fakat test yaptırmaya gerek kalmadan hamile olduğumu 23 kasımda öğrendik 497,20 çıktı kan sonucum. doktorumla konustum 30 kasım çok erken görünmez bir hafta ertelet randevunu dedi şimdi sabırsızlıkla 7 aralıgı beklıyorum. ilk muayene vajınal ultrasyonlamı bakılmak zorunda? bu beni strese sokuyor sımdıden.
yok canım illa oyle olacak diye bişey yok. eğer normla ultrasonda gorunmezse sana sorarlar zaten istermisin diye. İstemezsen 1 hafta sonra gıder normalden baktırırsın. Ama vajınal ulatrasondan korkacak hiçbişey yok. Hİç merka etme ben yaptırdım.
kızlaaar 5. haftadayım ama ağrılarım çok sinir bozuo bi sorun mu var die sormadan edemiorum. dr. normal dedi ama ne kadar sürecekki bu ağrılaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?