Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

çok sevindim canım Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. dikkat et kendine hamileliğinde inş.rahat geçer keyfini çıkarırsın bu güzel anların..:nazar

bugun doktora gittim kan testı ıcın

ultrasyonda baktı oncelıkle bişey goremıyorum ama surası kesen olması lazım dedi kan testı ıstedı

beta hcd değerim 81,95 cıktı yanındada pozııf yazıyo

sonucu gostermeye dokorun yanına gıttım değerin cok küçük ama hamilesin dedi folık asıt verdi bunu hergun iç dedi ve 2 gun sonra bıdaha gel değerin iki katına cıkmısmı ona bakalım dedi

okadar yazı okudumki bugun test pozııf kan testı pozıtıf ama kesem yok hamıle değilmişim diyen falan

ardından cok canım sıkıldı yoksa dedım hamıle değilm miyim

bırde herkese soyledım hamıleyım ben diye keske dedım netleşseydide öyle söyleseydim

pek bi içim karardı

Gözün aydın canım benimm.. Birincisi hamileliğin boyunca her kafadan bir ses cıkacak. Bunlara kulak asmamayı öğrenmek gerek. cunku herkes gercekten cok biliyo ama emin ol eskiler bilmiyo.Hatta o kadar yalan söylemişler ki kendileri bile inanmaya baslamışlar.. Ayrıca sen hamilesin canımm kesin olarak hamilesin. Bazen geç döllenme yada baska seyler olabiliyor. Kesende oluşacaktır illaki merak etme. Eğer Allah korusun kese görünmezse kimyasal gebeliktir ki buda düşük yapacagın anlamına gelir herkesin basına gelir. Ama sende oyle bir durumdaq yok. Bekle ve gör canım o kesede gorunur ki doktorun gorunuyo demiş zaten. Baslarda benimde görunmedi vajinal ultrasonda göründü. Sonra kalp atısını ancak 7. haftada duyduk. Geç döllenmeymiş bebeğim. Gelişimide sürekli 1 hafta geriden geldi. Ama şimdi bi sıkıntısı kalmadı cok sukur. Kulakalrını kapat bolbol ananas ye. Canım ananas ve brokoli bebeğin yerleşmesini sağlıyo. folik asiti ihmal etme.

CAnım kussan bile merka etme bebeğin sen hiç bişey yemesen dahi besleniyor. Bende bulantı olamadı ama arkadaslardan bildiğim kadarıyla 17.8. hafalarda bitiyo rahatlıyorsun sonra reflu falan baslıyo ama o ilk şiddeti kalmıyo. Bizim arkadaslardan 5 kilo veren bile oldu baslarda bebeğide maasallah cok saglıklı. 2. trimester döneminde geçecek hepsi merak etme.

cok tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın.. ananas ve brokoli bunların sıparısını eşime verdım aksam getırecek garıbımde aş erdım sandı folik asıt doktorum vermıstı onu içiyorum hergun sabah 1 tane
başka bu donemde bebegın yerlesmesı için yemem gereken bıseyler varmı onlarıda yiyim bari

. Merhabalar canim bende 20 aralikta öğrendim hamile olduğumu bugun doktoru arayip randevu almak istedim ultrasondan bakilmasi için fakat doktor bana bu gün gelme hic birşey görülmez dedi daha çok kucukmus ocak 7 ye gün verdi folik asit baslatti canim bence seninkide daha çok yeni oyuzden görülmemistir saglikl bir gebelik diliyorum ...

Canım hiç canını sıkma bana da aynısını dediler kanda idrarda çıkıyo ultrasonda görünmüyor çok bilmişler dış gebeliktir hamile değilsin gibi bişey söyledi canım çok sıkıldı 1 hafta sonra gittim 35 günlük olduğunu öğrendim ve zar zor göründü kesem. Doktorum 2 gün önce gelmiş olsan yine görünmezdi dedi yani çok küçük olduğu için görünmüyor sıkma hiç canını bence herkese de kulak asma ağzı olan konuşuyor işte :)

merhaba kızlar bende adete 3 gun kala kan testı yaptırdım degerım 67,38 cıktı adet gunum yarın doktora yarın yada salı gıtmeyı dusunuyorum deger yukselmısmı dıye ama ınsan dusunmeden edemıyor adete 3 gun kala bu deger nasıl sızce?ayrıca ovulasyonu tam ortada yasadıgıma da emınım daha 2 haftalık dıye dusunuyorum

Canlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii

kilo için yapacak bişey yok maalesef ne kadar yemiycem desem de hep yiyorum :)) ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım hepsini geri verdim doğumdan sonra şimdide yaklaşık 8 kilo aldım doğuma daha çok var bakalım napıcaz :)

vücut ısını kontrol et bence benim vücut ısım hep 37 idi hamilelik testi yapmadan önce :) günde birkaç ke ölçüyordum hiç düşmüyordu. ha bu arada hasta falan da değildim ateşim yoktu yani :)

merhabalar yeni hamilelerdenim darısı isteyen herkeze inşallah şimdi sorun olacak ayin 27 sinde kan degerim 97 idi ayin 28 de ise 243 oldu ayin 30 unda 863 oldu beni 2hafata sonra ultrason a çağırdı niye bu kadar geç çağırmış olabilir ben dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyom fakat hayır sağlıklı diyo keseye bakmadı ki bana gayet sağlıklı dedi ama görmeden bilebilir mi

Kızlar iyi akşamlar.. bu ara bende başlayan bi sorunla ilgili size danışmak istedim. 3 4 gündür ağzım çok kuruyo ve ağzımda hiç geçmeyen acı bi tat var bu durumu yaşayan var mı aranızda ? çok rahatsız edici dişlerimi fırçalıyom çok kanıyo diş etlerim ve o acı tat geri geliyo. bilginiz varsa bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Selam canım diyet topiğini okuyordum nostalji olsun diye bir de ne göreyim hamileymişsin(beni hatırladın mı bilmem ama).Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsınkendine ve bebeğine iyi bak.(maşallah diyelim)

bende 6 haftalık hamileyim ama ölü gibiyim migdemin bulantısı beni mutlu etmedi ...olsun erkenden anne oluyorsun ben 10 sene aradan sonra anne oluyorum ...migde bulantısını ne dindirir yardımcı olurmusunuz:

Bir kaç saat önce öürendim. Hala şoktayım inanamıyorum. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi.
Sizde de aynıları var mı arkadaşlar?

Bir kaç saat önce öürendim. Hala şoktayım inanamıyorum. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi.
Sizde de aynıları var mı arkadaşlar?

tebrikler umarım en yakın zamanda keseciğini de görürisün şu sıralar adet olacakmış gibi karnın ağrıyacaktır muhtemelen. ben bile kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum sadece sabahları kusarken aklıma geliyo :S

tşk ederim bebeğin doğum günümde doğacak
ben roacuutane ı yeni bırakmıştım o yüzden sevinemiyorum sanırım. pcos hastasıyım ve dr hamile kalırsan düşük olur demişti.
Kafamda bin türlü şüphe ve korku var yıllarca uğraştım bebek için olmadı, şimdiyse sevinemiyorum.
ALlah herkesin yavrusunu analı babalı büyütsün

ben de öğrendiğimde prozac kullanıyordum, doktorum bebeğin daha senden beslenmeye başlamadığı için zararlı olmaz dedi. senin de çok erken aslında bebek oluşma aşamasında. yine de doktorun yönlendirecektir. bu arada umarım bebekliğin uslu geçmiştir :)))

merhabalar bende 2 gün önce öğrendim yarın doktora gideceğiz umarım sağlıklıdır bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…