bende hamile olduğumu dün öğrendimmm arkadaşlarr 9 aylık evliyiz bebek çok istiyoduk olmuyodu doktor da yumurta çatlatma ilacı vermişti adetinin 15. günü başla diye dün 15. günüydü ama ondan önceki gün az bi lekelenme oldu bende hamilelikten şüphelendm ve dün idrar testi yaptım işteeee çift çizgii o kadar mutlu olduk ki heyecandan titriyordum resmenn ve hemen hastaneye gittik çok küçükmüş bu yüzden ultrasnda görünmedi kan testi yaptı doktor 3 haftalık hamile çıktımmmm
O KADAR MUTLUYUM Kİ RABBİM TÜM KADINLARA ANNE OLMA GİBİ Bİ GÜZELLİĞİ NASİP ETSİN AMA SABREDİN MUTLAKA Bİ GÜN MURADINIZA ERERSİNİZZZ :))
bugun doktora gittim kan testı ıcın
ultrasyonda baktı oncelıkle bişey goremıyorum ama surası kesen olması lazım dedi kan testı ıstedı
beta hcd değerim 81,95 cıktı yanındada pozııf yazıyo
sonucu gostermeye dokorun yanına gıttım değerin cok küçük ama hamilesin dedi folık asıt verdi bunu hergun iç dedi ve 2 gun sonra bıdaha gel değerin iki katına cıkmısmı ona bakalım dedi
okadar yazı okudumki bugun test pozııf kan testı pozıtıf ama kesem yok hamıle değilmişim diyen falan
ardından cok canım sıkıldı yoksa dedım hamıle değilm miyim
bırde herkese soyledım hamıleyım ben diye keske dedım netleşseydide öyle söyleseydim
pek bi içim karardı
Herkese Selamlar..
2 hafta once ogrendım hamile olduğumu :)
7 yıllık evlıyım. Bir sürü bir sürü sebepten bugüne kadar istemiyorduk aslında çocuk sahıbı olmak. Ama Agustos ayında bır simsek çaktı sankı :) istiyoruz olduk. Rabbime sukurler olsun cok zaman geçmeden hemen hamıle kaldım :) Allah devamını hayırlı sağlıklı nasıp etsın insallah.. Hepimize....
ılk doktor randevuma gıttım keseyı ve azıcık tıp tıplarını duydum :) Onumuzdekı hafta tekrar gıdıcez, esimde gorucek ve duyucak ınsallah.
Benım ıkı hafta boyunca şiddetli karın ve bel ağrılarım oldu. Şimdi karın ağrım nadır oluyor. Ama son 1 haftadır ınanılmaz bır bulantı ve kokulara duyarlılık başladı. Normalde sevdıgım kokular iğrenç geliyor. Makinadan çıkan yeni yıkanmış camasılar bıle bana çöp gibi kokuyor
Çok fazla mücadele verıyorum çıkarmamak ıcın. Ne kadar doğru bılmıyorum böyle sıkmak ama doktora sorucam. Lakın zaten bulantılarda az yıyor ınsan. yedıgınıde çıkarmak ıyı olmaz gıbı geliyor bana.
Bir de bunların yanında muthıs bır halsızlık var. Bendeki belirtiler böyle. :)
Özellikle bir kaç ay onde olanlar ve aynı durumları yasayanlardan ne zaman bu bulantılar gectı? Bulantı gecmesınden sonra cok ıştah açılması oldumu? Benimde sizin gibi bir sürü bir sürü sorum var.
Gözün aydın canım benimm.. Birincisi hamileliğin boyunca her kafadan bir ses cıkacak. Bunlara kulak asmamayı öğrenmek gerek. cunku herkes gercekten cok biliyo ama emin ol eskiler bilmiyo.Hatta o kadar yalan söylemişler ki kendileri bile inanmaya baslamışlar.. Ayrıca sen hamilesin canımm kesin olarak hamilesin. Bazen geç döllenme yada baska seyler olabiliyor. Kesende oluşacaktır illaki merak etme. Eğer Allah korusun kese görünmezse kimyasal gebeliktir ki buda düşük yapacagın anlamına gelir herkesin basına gelir. Ama sende oyle bir durumdaq yok. Bekle ve gör canım o kesede gorunur ki doktorun gorunuyo demiş zaten. Baslarda benimde görunmedi vajinal ultrasonda göründü. Sonra kalp atısını ancak 7. haftada duyduk. Geç döllenmeymiş bebeğim. Gelişimide sürekli 1 hafta geriden geldi. Ama şimdi bi sıkıntısı kalmadı cok sukur. Kulakalrını kapat bolbol ananas ye. Canım ananas ve brokoli bebeğin yerleşmesini sağlıyo. folik asiti ihmal etme.
. Merhabalar canim bende 20 aralikta öğrendim hamile olduğumu bugun doktoru arayip randevu almak istedim ultrasondan bakilmasi için fakat doktor bana bu gün gelme hic birşey görülmez dedi daha çok kucukmus ocak 7 ye gün verdi folik asit baslatti canim bence seninkide daha çok yeni oyuzden görülmemistir saglikl bir gebelik diliyorum ...bugun doktora gittim kan testı ıcın
ultrasyonda baktı oncelıkle bişey goremıyorum ama surası kesen olması lazım dedi kan testı ıstedı
sonucu gostermeye dokorun yanına gıttım değerin cok küçük ama hamilesin dedi folık asıt verdi bunu hergun iç dedi ve 2 gun sonra bıdaha gel değerin iki katına cıkmısmı ona bakalım dedi
okadar yazı okudumki bugun test pozııf kan testı pozıtıf ama kesem yok hamıle değilmişim diyen falan
bırde herkese soyledım hamıleyım ben diye keske dedım netleşseydide öyle söyleseydim
pek bi içim karardı
bugun doktora gittim kan testı ıcın
pek bi içim karardı
Canlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba kızlar bende adete 3 gun kala kan testı yaptırdım degerım 67,38 cıktı adet gunum yarın doktora yarın yada salı gıtmeyı dusunuyorum deger yukselmısmı dıye ama ınsan dusunmeden edemıyor adete 3 gun kala bu deger nasıl sızce?ayrıca ovulasyonu tam ortada yasadıgıma da emınım daha 2 haftalık dıye dusunuyorum
Herkese Selamlar..
2 hafta once ogrendım hamile olduğumu :)
7 yıllık evlıyım. Bir sürü bir sürü sebepten bugüne kadar istemiyorduk aslında çocuk sahıbı olmak. Ama Agustos ayında bır simsek çaktı sankı :) istiyoruz olduk. Rabbime sukurler olsun cok zaman geçmeden hemen hamıle kaldım :) Allah devamını hayırlı sağlıklı nasıp etsın insallah.. Hepimize....
ılk doktor randevuma gıttım keseyı ve azıcık tıp tıplarını duydum :) Onumuzdekı hafta tekrar gıdıcez, esimde gorucek ve duyucak ınsallah.
Benım ıkı hafta boyunca şiddetli karın ve bel ağrılarım oldu. Şimdi karın ağrım nadır oluyor. Ama son 1 haftadır ınanılmaz bır bulantı ve kokulara duyarlılık başladı. Normalde sevdıgım kokular iğrenç geliyor. Makinadan çıkan yeni yıkanmış camasılar bıle bana çöp gibi kokuyor
Çok fazla mücadele verıyorum çıkarmamak ıcın. Ne kadar doğru bılmıyorum böyle sıkmak ama doktora sorucam. Lakın zaten bulantılarda az yıyor ınsan. yedıgınıde çıkarmak ıyı olmaz gıbı geliyor bana.
Bir de bunların yanında muthıs bır halsızlık var. Bendeki belirtiler böyle. :)
Özellikle bir kaç ay onde olanlar ve aynı durumları yasayanlardan ne zaman bu bulantılar gectı? Bulantı gecmesınden sonra cok ıştah açılması oldumu? Benimde sizin gibi bir sürü bir sürü sorum var.
merhabalar
ben de aranıza yeni katıldım.geçen hafta kendm test yaptım. Iki çizgi çıktı inanamadım. Kimseye söyleyemedim. Evvelki gün doktora gidip kan testi yaptırdım ve yaklaşık beş haftalık olduğunu öğrendim. Koşar adımlarla hastaneden çıktım. Ayrıntılı muayene olmadım. Pazartesi onun için gideceğim ama eşim ve annem dışında hala birilerine söylemeye niyetim yok:)
şoktayım
mutlu gibiyim ama emin değilim
henüz sekiz aylık evliyim...
Bir kaç saat önce öürendim. Hala şoktayım inanamıyorum. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi.
Sizde de aynıları var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?