merhabalar yeni hamilelerdenim darısı isteyen herkeze inşallah şimdi sorun olacak ayin 27 sinde kan degerim 97 idi ayin 28 de ise 243 oldu ayin 30 unda 863 oldu beni 2hafata sonra ultrason a çağırdı niye bu kadar geç çağırmış olabilir ben dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyom fakat hayır sağlıklı diyo keseye bakmadı ki bana gayet sağlıklı dedi ama görmeden bilebilir mi
Dış gebelik veya kimyasal gebelikte beta hcg böyle katlamıyo. Maşallah seninki 4 e katlamış her gün :)) ikiz olmasın :))) değer 2000 lere ulaşmadan kese görünmüyo canım. Kesin olsun diye 2 hafta sonra demiştir dr.
Selam canım diyet topiğini okuyordum nostalji olsun diye bir de ne göreyim hamileymişsin(beni hatırladın mı bilmem ama).Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın kendine ve bebeğine iyi bak.(maşallah diyelim)
Canımm hatırlamazmıyım hiçyeni gordum yazını ayyy oldum :)
Canım çok çok sağolasın güzel dileklerin için. Gün sayıp duruyorumBiraz ağrılı sıkıntılı geçiyor ama ben heyecandan gayet pozitifim
6. haftamıza girdik bizdepazartesi keseyi gördüm allahın izniyle birde 24 şubatta gittiğimde kalp atışını görürsem rahat uyuyabilrim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?