Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Dış gebelik veya kimyasal gebelikte beta hcg böyle katlamıyo. Maşallah seninki 4 e katlamış her gün :)) ikiz olmasın :))) değer 2000 lere ulaşmadan kese görünmüyo canım. Kesin olsun diye 2 hafta sonra demiştir dr.

canım saol doktora pazartesı gıdıp gordum kalbını dınledım tek gorunuyo allah bılıyo ya hep aklımda ıkız gecıyodu ama tek ya saglıklı olsunda tek cıft fark etmez

slm hamişler herkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun. allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.

bende yeni öğrendim hamile olduğumu ama henüz doktoro gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. hafta içinde gitmeyi düşünüyorum inş. sağlıklı sıhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza.ilk hamileliğim çok tecrübesizim ne yapcamı bilmiyorum. ne yesem ne içsem acaba şu zararlı mıdır felan diye dakka başı nette araştırıyorum.

merhabaa
ben de dün katıldım aranıza. kendi hesaplamalarımla 5 hafta 2 günlük hamileyim
yarın ilk doktor kontrolümüz var ve acaip heyecanlıyım.
neler olacak neler diyecek hiç bir fikrim yok

kızlar bende 18 haftalık hamıleyım ve cınsıyetını ogrendım kızım olucakmıs sımdıden ısım dusunmeye basladım ama ısım bulamıyorum cınsıyetını ogrenen var mı acaba ve daha sonrasında doktor erkek dermı hıc bılmıyorum 3lu test yaptıran varmı ayrıca bılgı verırmısınız?? sımdıden herkeze hayırlısı olsun dıyorum ınsallah allahım herkeze hayırlı bır evlat nasıp eder saglıklı :))

Son düzenleme:
ben de varımmmmmmm:):):) cumartesi öğrendimmmmmmmm daha 4 haftalık benim mucizemmmm:):):) Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnnnnnnn:) olmayanlara da en kısa sürede versin inşallah.

6+4 günlük hamileyim bende bugün doktora gittik bebeği kalp atışlarını duyduk. 4 mm miş. bulantılarım oluyo hiç bişi yiyemiyorum . doktor normal herşey dedi ama benim bebeğin boyu 4 mm netten bakıyorum felan herkesin daha büyük panik oldum biraz ama.inş normaldir her şeyi

Berhaba kizlarr.. bende 5 hafta hamileyim. Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Kizlar hamilelik belirtileriniz nedir? Benim hiic middem bulanmiyor, tam tersi yedigim her sey coook tatli geliyor . Normal mi bu sizce??

Aranıza yeni katıldım. Bende hamileyim. 5+6 günlük olduk bugün. Darısı isteyen herkesin basına. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Canımm hatırlamazmıyım hiç yeni gordum yazını ayyy oldum :)

Canım çok çok sağolasın güzel dileklerin için. Gün sayıp duruyorum Biraz ağrılı sıkıntılı geçiyor ama ben heyecandan gayet pozitifim

İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alıcaksın,Bu cektiğin sıkıntılar çok çabuk geçicek:)hamileliğin tadını çıkar bu günlerini arıyacaksın benden söylemesi..

merhabaa bende yeni anne adayı olduğumu öğrendim :) 4+3 olduk sanırımm :)) doktorum tam net tarih vermiyor.. kan testimde 7089 çıktı... çok kasıklarım ağrıyorr

Kızlar 2 gün önce hamiş olduğumu öğrendim.beta HCG değerim 685.08 çıktı sizce kaç haftalık.bugün doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum işte :))

Ben de aranıza katıldım galiba. Evde test yaptık. 5 buçuk haftalık sanırım. Yarın doktora gideceğim. Tüm bebişlere ve annelerine sağlık diliyorum.

6. haftamıza girdik bizde pazartesi keseyi gördüm allahın izniyle birde 24 şubatta gittiğimde kalp atışını görürsem rahat uyuyabilrim sanırım

ben de burdayım Rabbim nasip ederse 4+2 oluyoruz ama adet günüm yarın betam adete 4 gün kala 16, 2 gün kala 81 hamileyim yani katılabilirim aranıza dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…