Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

kızlar ben aranizdan ayrılmak zorunda kalıyorum ekim annesi olamayacağım çünkü bebeğim gelişemeden düştü. :84:
gecmis olsun, üzülmeyin. hayirli evlat olsun da hayirli zamanda yine gelsin insaAllah

Slm kızlar nasılsınız bende aranıza katılmak istiyorum
Hamile oldugumu dün yaptıgım idrar testınde ögrendim
Yarın inş doktora gıdıcem nasipse
Sizlere bilgı verırım
Kısmetse 2. Kez anne olucam
Rabbim isteyen herkese versın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yeni hamileyim arkadaşlar 6.haftadayım.dr şu an hersey yolunda görünüyor dedi.fakat kalp atışı haftaya kaldı duyamadık. Daha önce 2 düşüğüm olmuştu. İnşallah Rabb'min izniyle meleğime kavuşmak istiyorum.hafta hafta durumlarımızı yazalım.

merhaba bayanlar bende bu başlıga dahil olayım :)
bugün hamile oldguumu ögrendim ,adetim 3 gün geçti hcg 262 cıktı pazar tekrar gel degere bakalım dedi doktor ,ilk denememizdi cok mutlu oldum

Merhabalar. Satim 16 nisan. Gecen sali bhcg 309 du. Persembe gunu tektar kan verdim 664 olmustu. Suan 3 gun gecti tekrar gitmedim. Daha once 6 haftalikken bir dusugum olmustu. Suan igne oluyorum temkin amacli. Fakat kendimi yatmak is yapmamak konusunda sinirlayamiyorum maalesef. Tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. Kasiklarimda kramp mi sanci mi gaz sancisi mi uyusma mi bi turlu kestiremedigim seyler oluyor. Sizler de yasadiniz mi? Surekli bu sikayetim var. Dayanilmayacak bir siddette degil ancak gecmiyor da hic.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gecen hafta öğrendim adetimden 3gün önce öğrendim, şuanda 5.haftalık oldu :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yeni hamile kaldim ve araniza katildim.. Cok mutlu ve endiweliyim. Ilk hamileliyimde kurtaj yaptirmali oldum 3aylik. Inwallah bunu kucagima alirim..

Azerbaycan

Kızlaarrrr selam. 11 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım 10 haziran gecesi tuvalette peçeteyle silince 1 damla pembe kan geldi adet oluyorum sandım ama bugüne kadar gelen giden yok hiç. Ben de bu sabah ilk idrarla certain marka testi yaptım pozitif çıktı. Ama bu marka çok yanıltıyormuş die okumuştum güvenemedim koştum gittim kan verdim ama sonucu yarın alıcam. Tabi kim bekleyenilir yarına kadar:) bende eve dönerken daha kesin sonuç veren pahalı testten alıp şimdi tekrar idrar testi yaptım onda da pozitif çıktı hatta ikiside hemen kırmızı oldu testlerin. Yanılma payı çok düşüktür iki test birden pozitifken diye düşünüyorum hala inanamıyorum ama sanırım bebiş geliyoooo siz ne düşünüyorsunuz? Resimleri ekliyorum. Bu arada belirtilerim sadece yerleşme kanaması olarak düşündüğüm 10 hazirandaki pembe kan birde o gündem beri sol yumurtalığımda batma tarzı ağrı bir de beyaz çikolatalı gofret yemeye kalktım dün ama bi anda iğrendim kokusundan yiyemedim çok ama çok hafif bulantım var bugün ama o da heyecandan olabilir başka da belirtim yok şuan.

Evet canım bebişin geliyo gözüaydın
Ne zamndır istiyorsunuz bebek :)

Evet canım bebişin geliyo gözüaydın
Ne zamndır istiyorsunuz bebek :)

Teşekkü ederim canımm :) Dün kan tahlilim 2262 çıktı yani artık kesin geliyor. Bizim ikinci denememizde oldu yeni istemeye başlamıştık eşime babalar günü hediyesi geldi miniğim :)

Bende gelmek istiyorum aranıza ...
Ben cuma günü öğrendim bebeğimi .. Inşallah bu ssefer allah nasip ederse alıcm kucağıma
çok heyecanlıyım ..

Bende gelmek istiyorum aranıza ...
Ben cuma günü öğrendim bebeğimi .. Inşallah bu ssefer allah nasip ederse alıcm kucağıma
çok heyecanlıyım ..

Aynı gün öğrendik bebişlerimizi. Sağlıkla gelişip doğup büyüsünler minik mucizelerimiz ❤️

aynı gün öğrendik bebişlerimizi. Sağlıkla gelişip doğup büyüsünler minik mucizelerimiz ❤️

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen rabbim her istiyene tattırsın .. Sen ne zaman gidiceksin doktora

aynen rabbim her istiyene tattırsın .. Sen ne zaman gidiceksin doktora

Yarın randevu alabilirsem gidicem hemen, sen ne zaman gidiceksin?

yarın randevu alabilirsem gidicem hemen, sen ne zaman gidiceksin?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cuma gel dedi kısmetse ama başka doktora gidicem çarşamba fln gitmeyi düşüüyorum açıkcası ... Hiç bir ilaç fln vermedi ne vtamin ne başka birşey .. Bu benim ikinci gebeliğim bir düşüğüm var onu bile sormadı :44:

Öyle şey olur mu yahu ne biçim doktor o. İnternetten araştırıyorumda mesela en basitinden folik asit almamız lazımmış ki gebe kalmadan önce başlamak lazımmış. Bulunduğun şehirdi iyi bir doktor araştır çok önemli yeri geliyo insanlar sırf doktor yüzünden bebeğinden oluyor mesela benim kan tAhlilini yağtırdığım merkezdeki doktor ki geçen ay da adet gecikmesi için gitmiştim eve yakın die, bi demedi gel ultrasonda bakalım die. En son kan vermeye gittiğimde ymurtlığımda ağrı var ve idrar testine göre gebeyim dememe rağmen hiç muayene etmedi kağıt verdi git kan ver diye. Ben de sonucumu aldım laboratuardan o doktora gitmedim gitmem de. İlgili olmalı çünkü bu başımıza gelen en önemli şey, bir canlı büyüyor içimizde. Şimdi burdaki forumlardan bir doktor ismi buluo araştırdım herkes çok memnun onu aricam yarın. 1 saatini sana ayırıp herşeyin ayrıntılı anlatıyormuş her saat telefonlada arayaniliyormuşsun. Sen de çok iyi araştır canım sonra pişman olmamk için.

aynen valla ne kadar ilgisizler ..
Senin ilkmi ikincimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…