Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

izmir :44: Forumlara baktın mı hiç doktora?

hayır doktorun kişiye özel olduğunu düşünüyorum ilk bebeğimde düşük tehlikem başladığında tavsiye üzerine 3 doktor gezdim biri de ilaç vermedi düşücek dediler göz göre göre gitti ... Belkide böyle olmamalıydı...
O yüzden bir kaadın vr çok iyi diyorlar oraya gidicem memnun kalırsam devam

Hakkında hayırlısı canım doktor tabi ki kişiye özel ben de detaylı araştırıyorum hep. Aldım bugün randevuyu gidicem akşamüstü. Sekreter telefonda kan değeri 1500 üzeri oldumu kese görülebiliyor ama tabi bebek daha belli olmuyor boş keseyi görürüz gebeliğin şekli bellidir artık dedi daha bir heycan yaptım :) umarım herşey yolundadır...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haberlerini bekliyorum canım umartım hayırlı habberler alırsın :)

haberlerini bekliyorum canım umartım hayırlı habberler alırsın :)

Son adet tarihime göre (13 mayısdı) bebişim 4 hafta 6 günlükmüş ve herşey yolunda :)

Kızlar bugün beta hcg 97 çıktı. Bugün yarın batım. Sizce değer iyi mi. Korkuyorum geçen ay kimyasal yaşadım

doktorlar sayesınde şoka gırerek oğrendım..
yıne doktorlar sayesınde gayet soğukkanlıyım...
yıne doktorlar sayesınde hıc bısı bılmıyorum :)
reglyme 3 gun var hcg oranım 892 çıktı...tek bıldığım sımdılık hamıleyım...
ıyı bı doktor çıkarsa karsıma işallah sevınme kısmına gecebileceğim...
hepınıze hayırlı olsun , ısteyenlere de tez zaman da kavuştursun...

KAN TESTİ TEKRARLADIMI TEKRARDAN ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH

Yok canım kan tekrarlanmadı değerim birebir tutuor ve keseyle bebişi bile gördümmmm :)))

Gözün aydın hoşgelmiş minik bebiş :)) Ben burdan araştırıp bı doktor buldum ve bugün ona gittim 1 saat ayırdı bAna herseyi çok güzel anlattı bütün bilgilerimi aldı eşim dahil, çok içine sindi doktor cidden çok önmli bende resmi anlamda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenince bugün sevinebildim hoş hala tam alışamadım da :)

o zaman 13 mayıstaki addetten hemen sonra kaldın sanırım dimi

Evet yani 13 mayısdaki adetten sonra sadece 25 mayısda ilişki oldu o gün hamile kalmışım değerler birebir oluyor bu durumda. Ama tabi hormon testleri vs. yaptırcam daha

tahminlerimce günlerimiz çok yakın birbirine :))))
ben 26 sında yaptırmıştım dayanamayıp 3.70 çıkmıştı 1 inde tekrarladım testi birşey yoktu ve doktorun dediği gibi hesapladım evet uyuyor değerler )))

ay çok sevındım senın adına canım ya...yarın regly gunum ...yarını da atlatıp 1 hafta daha bekleyerek doktora gıtmeye karar verdım ben de sureklı gıdıp durmayayım.. kese oluşumun gercekleştı mı ? kalp atısı falan ? hemen hemen aynı tarıhlerde gebe kalmış olma ıhtımalımız çok yuksek senınle ben de reglyden hemen sonra hamıle kaldığımı dusunuorum değerlerıme bakarak...hepımıze hayırlı olsun

Teşekkür ederim canımcım =) ben adet gecikmesinin 3. günü yaptım tüm tesleri kesin sonuç aldım ama sen garanti olsun diyorsan bekle bir hafta :) keseyi de bebişi gördük çok şükür herşey yolunda, kalbi henüz oluşuyo minnağımın bu haftanın sonunda atmaya başlayacak :) ama doktorum 4 hafta sonra gel hem olması gereken muyeneni yaparız hem bebeğinin kalbini üstten ultrasonla net bir şekilde duyabiliriz dedi. Şimdi kim bekliyecek 1 ay yani bilemiyorum sanırım 3 hafta dolduğu an ben doktora koşucam :)) ben tam 25 mayıs gecesi hamile kaldım tatlım doktorumda değerlerimin birebir o güne örtüştüğünü söyledi

ben çok erken beklemıyoken haberdar olduğum için yemin ederim şu 10 gun hıc gecmedı...belki cuma gunu sabahtan gıderım doktora bakalım kese ve bebiş gorucek mı...senın baya erken gorusmus ama çok şanslısın ...ben ya 25 ı ya da 29 u dıye dusunuyorum kaldığım tarıhı. hcg kaç çıktı senın bu bılgılerı aldığında ?

Evet aslında çoğu kişi keseyi dahi göremiyor ben şanslıyım sanırım bebişim hemen yer etmiş kendine rahatın düşkün olucak heralde :)) ben 4+3 iken kan testi yaptırmışım 2262 çıkmıştı. Tabii 4+3 olması sat a göre hesaplanıyor ama aynı seymiş yani mesela şimdi 5 haftalık olduk biyerde 5 hafta= 3 haft diyor o da döllenme günü işte herkes bilmediği in sat olarak hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…