Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Merhaba arkadaşlar ... Akıntılarınız ne durumda merak ettim benim bir çoğalıyor bir azalıyor :44:

henüz hamile olp olmadıgımı bile bilmiyorum ama adetim 3 gün geçti tam adet gününde erken gebelik testi aldım negatif çıktı..burdaki hastanede gebelik kan tahlili yapmıyo.sizce erken gbelik testlerinin yanılma payı varmıdır? kasıklarım ve belim agırıyo göğüslerimin üzerine yatamıyorum.anlamadım nasıl ögrencem ben hamile oldugumu erken oldugu için ultrasondada görünmezki (belki o bile yoktur burda)

İyi akşamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.6 haftalık hamileyim 1 kilo aldım.Korkudan sporu falan bıraktım.Yeni hamileleri merak ediyorum.Ben çok mu hızlıyım?

Selam,

bende 6 hafta 3 günlük hamileyim. Yani anlayacağın 7. haftanın içindeyim diyelim. Şimdi mümkün olduğunca kilo almamaya bak şuan zaten bebek oluşmaya başlıyor beslenmiyor mesela oluşmaya çalışan organları ile ilgili besinler çok tüketmeye bak . Bunun yanı sırada ekmek yemeni tavsiye etmem. ben hiç kilo almadım daha doktorumda doğum süresince 11 kiloya kadar alabilirsin dedi bana sende bir doktorunla konuş senin alabileceğin ideal kilo neymiş öğren, Hayırlı doğumlar :)

Bende 4 hafta 6 günlüğüm
bugün ilk doktor randevuma gittim henüz göremedik kendisini ultrasonda falan ama pazartesi tekrar gel dedi bakalım :)
etraftan epey bi korkutan oldu ama çok şükür bir sorun olmadığını söyledi doktorum
serüven başladı bakalım

bende daha dün hamileliğini öğrenenlerdenim çok farklı birşeymiş gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin neler yapmalıyım hepsini buradaki tecrübeli ablalarımdan öğrenicem inşallah

Kızlar ben sat a gore 5 haftalik hamileyim hcg 818 cıktı kese yok haliyle doktor 15 gun sonra gel dedi bana gore deger kucuk ama doktor guzel dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaslar
Ben kadinlar kulubunde ilk olarak asker bekleyen
ArkDaslarin oldugu topikteydim uzun donem askerlerimizi
Bekledik beraber sonra askerlerimiz geldi soz yaptik nisan yaptik
Burda sevindik evlilik hazirligi topiginde bulustuk
Simdide Rabbime cok sukur gebelik topigindeyim bu heyecanimida
Burdan duyurayim :)
Pazartesi ilk doktor ramdevumuza gidecegiz bakalim
Insallah hayirli guzel haberler alirim
Insallah bebegim sagliklidir
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bende yeni katıldım aranıza..şuan 7 hafta 4 günlük hamileyim.ilk öğrendiğimde acildeki doktor düşük yapıyorsunuz demişti sonra hastanede bayılmamla eşimin koşması bir oldu..idrarda enfeksiyon çıktığı için kanama saayesinde öğrendikmide bulantım hiç olmadı sadece otobüse binince sarsılıyorum.bazen yok canım hamile değilim heralde hiçbişey yok ne biçim hamileyim diyorumama kalp atışını dinledik kesmizi gördük tatlı bir embriyo ya sahibim çok şükür

bugün tam 4 haftalık hamileyim. kanda baktırıp biraz erken öğrendim doktora bile gitmedim henüz. 3 gün önce hcg 93 tü yarın yeniden baktırcam. dün kocaman bir karpuz taşıdım. bugün bir sürü temizlik . ama çok pişmanım şimdi içim içimi yiyor. 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum bide. bir boş bir de kimyasal gebelik geçirdim. bu yaptıklarım düşüğe neden olurmu. çok korkuyorum

dun kab-n testı yaptırdım beta hcg 452 cıktı ...daha reglım gecıkmemıstı aslında SAT 17hazıran cunku....ılk gebelıgımde 8haftalıkken kalbı durmustu..umarım bu da boyle olmaz...

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim.bende hamile oldugumu dun ogrendim son 2 aydir takipteydim uzun ugraslar sonucu bgn uye olabildim

ben de uzun süredir kkdayım. önce bekardım. sonra asker bekledim. çeyiz topiğinde gezdim. evlilik topiği derken şükür rabbime şimdi de bebiş topiğindeyim 8 haftalık hamileyim. ama nedense sevinemiyorum hep bişi olcakmış gibi hissediyorum böle hisseden var mı ?

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim.bende hamile oldugumu dun ogrendim son 2 aydir takipteydim uzun ugraslar sonucu bgn uye olabildim

Bende hamileliğimi yeni öğrendim çok şükür.Canım sende benim gibi mart annesi olacaksın inşaAllah.Mart anneleri topiğimize bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…