Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin gelirim tabiki de:)
bugün tam 4 haftalık hamileyim. kanda baktırıp biraz erken öğrendim doktora bile gitmedim henüz. 3 gün önce hcg 93 tü yarın yeniden baktırcam. dün kocaman bir karpuz taşıdım. bugün bir sürü temizlik . ama çok pişmanım şimdi içim içimi yiyor. 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum bide. bir boş bir de kimyasal gebelik geçirdim. bu yaptıklarım düşüğe neden olurmu. çok korkuyorum
SLM öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.bir soru sorsam size adetten kaç gün önce öğrendiniz kanda nezaman çıktı.bende yaptırmak istiyorum ama.belirtilerimde var gibi.dehşet göğüslerim sızlıyo sanki süt doluyo içine durulmuyo ve akşamları karnım şişiyo 5 aylık hamile gibi ateş basıyo içimede var gibi doğuyo nezaman test yaptırsam ki acaba uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim.
Benim adetlerim hep gec olurdu.pkoluyum. Ama catlatma ignesi oldugum icin 28-29 gun gibi dusunebiliriz. Tarihlerim soyle.
15haziran son adet.
27 haziran catlatma ignesi.
10 temmuz hcg 93
14 temmuz hcg 395.
adetten 3-5 gun once kan tahlilinde cikiyo kesin. ama gec dollenme varsa gec de cikabiliyo.
teşekkür ederim.
ben 2gün sonra öğrendm hiç hcg falan yaptrmadm idrarda çıktı silik zaten canım . 8ayllığım hiç bi kere bile hcg yaptrmadm
Bende hamileyim daha 5haftalık çok küçük yeni öğrendiğimiz için doktorada henüz gitmedim. Eşimle bu ay bebek şakası yapıyorduk birbirimize hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdık. meğer biz şakayla onu konuşurken oda biizimleymiş
Canım merhaba sen kan tahlili yaptırdın mı?
bende daha dün öğrendim tam 4 haftalık, daha çok küçük olduğu icin kesesi gözüktü sadece 2 hafta sonra yine terminim var doktor ozaman bebegide görürüz dedi, Rabbim sag saglim kucagimiza almayı nasip etsin, ve isteyen herkese hayirlisiylan versin inşallah 😍
hayırlın olsun bende 4+1 mişim takvim öyle diyo henüz dr a gitmedim ayın 7 sinde randevum.sat 2 temmuz bat 29 temmuz benim aynı zamanda mı acaba gebeliğimiz muhtemel doğum tarihin nedir benim 8 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?