Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

SLM öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.bir soru sorsam size adetten kaç gün önce öğrendiniz kanda nezaman çıktı.bende yaptırmak istiyorum ama.belirtilerimde var gibi.dehşet göğüslerim sızlıyo sanki süt doluyo içine durulmuyo ve akşamları karnım şişiyo 5 aylık hamile gibi ateş basıyo içimede var gibi doğuyo nezaman test yaptırsam ki acaba uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim.

Benim adetlerim hep gec olurdu.pkoluyum. Ama catlatma ignesi oldugum icin 28-29 gun gibi dusunebiliriz. Tarihlerim soyle.
15haziran son adet.
27 haziran catlatma ignesi.
10 temmuz hcg 93
14 temmuz hcg 395.
adetten 3-5 gun once kan tahlilinde cikiyo kesin. ama gec dollenme varsa gec de cikabiliyo.

teşekkür ederim.

Ne güzel hayırlı oldun inşallah bizde görürüz o değerleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hamileyim daha 5haftalık çok küçük yeni öğrendiğimiz için doktorada henüz gitmedim. Eşimle bu ay bebek şakası yapıyorduk birbirimize hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdık. meğer biz şakayla onu konuşurken oda biizimleymiş

Hepimize hayırlı olsun bende 6haftalık hamileyim o kadar heeyecanlıyım ki

Yaaaa bende hamileyimmmm hala inanamiyorummm test yapmaya korkarken saka maka bide gittik 6 haftalık cikti bhcg 1773 olmuş o benim mucizem kesinlikle o kadar tedavinin ardından )

Canım merhaba sen kan tahlili yaptırdın mı?

Bende bugün hamile oldugumu ogrendim cok Şükür 😊 henüz dr. A gitmedim hic bi belirtide yoktu sadece regl günüm geçmişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabaa kızlar normal adet olupta hamile oldugunu ogrenen varmı aranızda

Ayy bende yeni öğrendim sayılabilir 2. Gebeliğim benim bu öteki ocak ayında olmustu kalp atışlarını duyamadık küretaj olmuştum şimdi 6-7haftalığın sat ile uyumsuz 1 hafta geç döllendi :) cuma gunu dr a gittik vaginal usg ile kalp atışlarını duyduk çok şükür rabbime :)

Lakin cok garip bi şey bu :) içinde senden başka birinin kalbinin atması çok enteresan..

çok şükür bende hamileyim dün öğrendim.belirtilerin hepsinin psikolojik olduğunu düşündüğüm bir anda bebeğim geldi.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip kucağıma alabilirim bebeğimi çok mutluyum allahım isteyen herkese versin aramak beklemek çok zormuş onu anladım

bende daha dün öğrendim tam 4 haftalık, daha çok küçük olduğu icin kesesi gözüktü sadece 2 hafta sonra yine terminim var doktor ozaman bebegide görürüz dedi, Rabbim sag saglim kucagimiza almayı nasip etsin, ve isteyen herkese hayirlisiylan versin inşallah 😍

hayırlın olsun bende 4+1 mişim takvim öyle diyo henüz dr a gitmedim ayın 7 sinde randevum.sat 2 temmuz bat 29 temmuz benim aynı zamanda mı acaba gebeliğimiz muhtemel doğum tarihin nedir benim 8 nisan

hayırlın olsun bende 4+1 mişim takvim öyle diyo henüz dr a gitmedim ayın 7 sinde randevum.sat 2 temmuz bat 29 temmuz benim aynı zamanda mı acaba gebeliğimiz muhtemel doğum tarihin nedir benim 8 nisan

aynen benimde sat 2 temmuz bat 29 ve muhtemel doğum tarihim 8 nisan =) çok güzel ikimizinde tarihleri bire bir ayni. Rabbim inşallah sağ sağlim kucagimiza almayi nasip eder, hayirli olsun buarada=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…