- 29 Mart 2012
- 123
- 5
- 68
aynen benimde sat 2 temmuz bat 29 ve muhtemel doğum tarihim 8 nisan =) çok güzel ikimizinde tarihleri bire bir ayni. Rabbim inşallah sağ sağlim kucagimiza almayi nasip eder, hayirli olsun buarada=)
bende daha dün öğrendim tam 4 haftalık, daha çok küçük olduğu icin kesesi gözüktü sadece 2 hafta sonra yine terminim var doktor ozaman bebegide görürüz dedi, Rabbim sag saglim kucagimiza almayı nasip etsin, ve isteyen herkese hayirlisiylan versin inşallah 😍
Haftalıklen kese göründümü ne güzel ben cuma gidince 5+2 olucam inşallah benimde görünür. Peki kan değerlerin. Ne çıktı kan testi yaptırdınmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
göründü ama cok küçüktü kese 0,3 cm di, haftaya persembe gidecegim yine doktora bebek ozamana görünür dedi inşallah görürüm bende cok korkuyorum bişey olacak diye hayırlısı rabbim esirgesin inşallah.. Valla ben de kan testi gerek yok dedi doktorum 2 kere ben kendim evde idrar testi yaptim 2 si de positiv çıkınca doktor gerek olmadigini soyledi burda oyle kan degerini ölçmüyolar sanirim, sadece kan grubumu öğrenmek icin kan aldi benden
ben cuma gidince bakalım ne dicek dr.inşallah görürüm ben bu cuma görürsem sen haftaya perşembe hayli hayli görürsün.nerdesin sen ben bursadayım.
Merhaba arkadaslar bende 6 haftalik hamileyim gecen hafta keseyi gordum sukur pazartesi kalp atisi icin gidecem 6+5 te kalp atisini duyabilirmiyim sizce. Aranizda kalp atisini duyanlar ne zaman duydunuz? Bana yardimci olurmusunuz cok merak ediyorum😀😀
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benimde 6 haftalık tam 6 haftalıkken Dr keseyi gördü ve kalp atışlarını dinletti
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Peki normal ultrasonlami yoksa alttan ultrasonlami belli oldu? Annem ve cevremdekiler alttan baktirma zaten riskli hamileligim dusuk olabilir diyolar, bende korktum acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canım âmin inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına normal ultrasonla baktı ama alltan da baktırabilrsin bir riski yok bebeğe Dr karar verir zaten ne zaman Dr gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?