Benim de adet gecikmeden öğrendim ve ilk değerim 10.86 idi:)Kızlar herkese saglikli gebelikler dilerim. Ben adete 5 gün kala öğrendim. Beta hcg47 cikti. Salı günü bat normalde. Biraz endişeli biraz sevinçliyim bu kez bebeğim benimle gibi.sorunum su bir doktor iki günde bir olcturme stres yapma adetin geçsin gel diyor. Diğeri iki günde bir baktir diyor. Ne yapmalıyım. Degerim normal mi kese ne zaman görülür.
Cuma değerini ogrencem insallah :) yükselir umarim. Su ankac acaba senin. Allahim sağlıkla kucağına versinBenim de adet gecikmeden öğrendim ve ilk değerim 10.86 idi:)
Sırayla yazıyım 8 agustos 10.81Cuma değerini ogrencem insallah :) yükselir umarim. Su ankac acaba senin. Allahim sağlıkla kucağına versin
Hayırlısı osun cnm sağ salim kucağına al insallah. Benim.1900 cikti degerim şükür:)) allahim yavrularimizi bağışlasın. Iki binde iken.mi göbekten.ultrasonla gordun yavrunuSırayla yazıyım 8 agustos 10.81
10 agsts 23.45
13 ağustos 96.02
16 ağustos 378.4
21 ağustos 2921
gebeligin hayırlı olsuuunn.allaik yavrunu sagikla kucağına versin.bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim.su an cok şükür iyiyim. Endiseleniyordum bende.amaa takdir Allah tan. Nasibi olmayan ne yapsak doğmaz. Nasibi olanı asla durduramayiz. Bolbol dua zamanıMerhaba arkadaşlar bende hamileyimmm çookkkk şükür allahım isteyen herkese nasip etsin.
ilk gebeliğim kimyasal gebelikti oyüzden bundada çok korkuyorum ilk hcg değerim 27,64.tü iki gün sonra tekrar yaptırmamı istedi doktor 65.70 olmuştu herşey normal dedi 2 eylülde ultrasyonda görünürmüş.Buarada ben adetim geçtikten 16 gün sonra öğrendim. o 16 gün içerisinde idrar tahlilide yaptırdım kan tahlilide yaptırdım hep negatifti geç döllenmeymiş benimki şuanda göğüslerde aşırı hassasiyet ve baş dönmesi yaşıyorum sizlerde nasıl geçiyor ilk zamanlar
Ben de adetten bir gün önce idrarda öğrenenlerdenim. Benim göğüslerim normal ağrıdı. Yani adet olacakmışım gibi şişip ağrıdı ama ekstra uçlarda hassasiyet falan olmadı. Dün kan testinde (yani adeti 3 gün geçmişti) 107 çıktı hcg. Bana biraz düşük geldi ne dersin? Senin ki kaç?merhaba kızlar :) bende 2 gün önce öğrendim adetimden bir gün önce idrarda gebelik testinde çıktı göğüs hassasiyetinden şüphelenmiştim :) kan değerim 912 ydi yarın bidaha ölçülücek inşallah yükselir :)
Eger 2 gün sonra 2 katına katliyorsa önemli değilmiş canım kaç olduğu ilk 912 ydi şimdi 1842 olmuş benim yani düşük olması hiç farketmiyor tekrar yaptır 48 saat sonra 2 katına çıktığını göreceksin :)Ben de adetten bir gün önce idrarda öğrenenlerdenim. Benim göğüslerim normal ağrıdı. Yani adet olacakmışım gibi şişip ağrıdı ama ekstra uçlarda hassasiyet falan olmadı. Dün kan testinde (yani adeti 3 gün geçmişti) 107 çıktı hcg. Bana biraz düşük geldi ne dersin? Senin ki kaç?
107den 2 gün önce yaptırdığımda 50idi yani 2 katına çıkmış ama ne biliyim böyle 900 küsürleri falan görünce insan benimki çok mu düşük acaba diyor ister istemez kimyasal hamilelik dediklerinde nasıl oluyor peki? Öyle olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Anca gidip keseyi görünce mi?Eger 2 gün sonra 2 katına katliyorsa önemli değilmiş canım kaç olduğu ilk 912 ydi şimdi 1842 olmuş benim yani düşük olması hiç farketmiyor tekrar yaptır 48 saat sonra 2 katına çıktığını göreceksin :)
Canim o sanırım değerlerin düşmeye başladıginda oluyor yani çok başında değerler düşmeye başlayıp kanaman başlarsa diye biliyorum kürtaj a gerek kalmadan düşen gebelikte. Ama böyle şeyleri düşünme aklına bile getirme değer döllenme gunuyle alakali benim baya olmuş seninki geç dollenmistir ondan küçük geliyor sana sorun yok yani 2 katına çıkıyorsa ki çıkmış dert etme böyle şeyleri :) gerçi takmadan edemiyoruz dimi bende her gün düşünüyorum107den 2 gün önce yaptırdığımda 50idi yani 2 katına çıkmış ama ne biliyim böyle 900 küsürleri falan görünce insan benimki çok mu düşük acaba diyor ister istemez kimyasal hamilelik dediklerinde nasıl oluyor peki? Öyle olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Anca gidip keseyi görünce mi?
Evet ya takmadan olmuyor ama 9 ay da bu şekilde geçmez. Sürekli pozitif düşünmek lazım. İnşallah her şey yolunda gidecek hepimizin:)
Canim o sanırım değerlerin düşmeye başladıginda oluyor yani çok başında değerler düşmeye başlayıp kanaman başlarsa diye biliyorum kürtaj a gerek kalmadan düşen gebelikte. Ama böyle şeyleri düşünme aklına bile getirme değer döllenme gunuyle alakali benim baya olmuş seninki geç dollenmistir ondan küçük geliyor sana sorun yok yani 2 katına çıkıyorsa ki çıkmış dert etme böyle şeyleri :) gerçi takmadan edemiyoruz dimi bende her gün düşünüyorum
Kesinlikle iyi düşünelim iyi olsun :)Evet ya takmadan olmuyor ama 9 ay da bu şekilde geçmez. Sürekli pozitif düşünmek lazım. İnşallah her şey yolunda gidecek hepimizin
tşk ederim hayırlısıyla sağlıkla inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız.bendede akıntı uyku baş dönmesi bide bel ağrısı var bide ara ara kasıklarıma karnıma ağrı giriyo onun için progesteran kullanıyorum.gebeligin hayırlı olsuuunn.allaik yavrunu sagikla kucağına versin.bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim.su an cok şükür iyiyim. Endiseleniyordum bende.amaa takdir Allah tan. Nasibi olmayan ne yapsak doğmaz. Nasibi olanı asla durduramayiz. Bolbol dua zamanı
Benim.değer su an 1900lerde . Ve ilk günlerde akıntı yorgunluk vardı. Bir günde bel ağrısı yaşadım. Bilmesem hamile.olduğumu degilim diyeceğim:) masaallah iyiyim iki üç gündür. :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?