Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

geçmiş olsun cnm umuyorum ki boyle kotu bi anda bu haber size moral,olmuştur.inş kısa surede toparlanır. Bebeğn hayırlı olsun. Bulantı içinde daha erken

Kizlar bende yeni ogrendim 6 haftalik sanirim cumartesi doktora gidecegim. Daha hic kan testi yaptırmadım. Ilk gittigimde beni neler bekliyor? Alttan muayene yaparlar mi? Hangi testleri özellikle yaptirmaliyim? Yardimci olursaniz cok sevinirim

herkese merhaba kızlar,

bende yeni öğrendim haftaya doktora gidip kesemi görecekmiş. Son beta hcg değerim 313.1 çıktı. Acaba ne kadarlık??

Arkadaşlar ben 09.11.2014 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 36.27 idi son adet günüm 04.10.2014 yani 5 hafta 6 günlük hamile gorunuyorum ama doktor bebek kesesi gorunmuyor dedi çok endiseliyim sizce bu normal mi?

ben kan tahlili yaptırdım 5 haftalık hamileyim..henüz doktora gidip keseyi göremedim..
öyle zamansız oduki meleğim iki senedir doğum kontrol hapı kullanıyodum son dört aydırdı sağlık ocağından ücretsiz alıyodum böyle düzenli kullanırken çok şaşırttı beni bu haber...
yaza düşünüyoduk aslında kayınvaldemin evinde kalıyoruz yaza kendi evimize taşınınca bebek düşünüyodum inşallah meleğimin nasibine kendi yuvamda doğururum...

bütün anne adaylarına ve bebeklerine rabbim sağlık sıhhat versin :)

merhabalarrr :) bende şuan itibariyle 5 hafta 1 günlük hamileyimn ama hala inanamıyorum sürpriz oldu.. şoktayım.. Allah her isteyene naip etsin inşallah ...

Rabbim isteyen herkese versin..Bende 6 haftalık hamileyimmmm o kdar tuaf bi duygu ki anlatamam kelimeler yetmez eşimde bende cok heycanlıyız mutluyuz bu duygu bambaşka.. Kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Ne kadar dua etsem az...

bende 5 haftalk hamıleyım 1 senedır olmuyodu halen ınanamıyrm kesesını bu hafta yenı gorduk 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gıdıcem sız kacıncı haftada duydunz kalp atısını

hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamıleyım kalp atısını falan duydunmu ben daha kesesını yenı gordum

Anne adayları Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah..

Duâ edin de bende bu kervana katılayım 16ay oldu meleğim hala yok... adetime 6 gün var..

Sayımız 4mil dileğimiz 1bebek Allahim sen nasip et.

Sağol canım sanada en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inş.

esoncelikepost: 37937762 .!.:
hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamıleyım kalp atısını falan duydunmu ben daha kesesını yenı gordum
Mrb canim onceliikle gozun aydin bende 4 haftalik hamileymsm cumartsi gunu kan testiyle ogrendm daha doktora gitmedm beni korkuttulr biraz alttan muayene ederlr daha cpk yeni zarar goreblr bi iki ay sonra git diye ama bende hemen gormek istyrm nasil muayene ediylr keseyi ultrasnlami gordun

hanımlar hayırlı uğurlu olsun inşallah. bende dün öğrendim hamile olduğumu. Ama hala inanamıyorum. Sanırım kese ve kalp atışı duyulmadan da inanamicam. Doktorum hcg yi biraz düşük buldu daha çok küçük olduğu için görülmez dedi. yarın bi kan daha erip bakıcaz hesaplayıp bana ultrason için tarih verecek. benim inanılmaz bi uyku halim ve ara sıra kasık ağrılarım var. göüğüslerimin sızısı ise hiç bitmedi.
Alttan muayene niye zarar versin. bebek o kadar küçükki üstten muayene zaten olmaz. Doktor göremez. Hurafelere aldırış etmeyin ve doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın bence.

Sanirim oyle yapacm bende inanamyrm zatm ben cmrtsi kam testi yaptrdm hcg 135.55 cikti sizinki kacti li? Benmde karin ve kasik agrilarm var goguslerme dokunamyrm cok halsizm ve cok sik idrara cikiyrm bide cok acikyrm yaa iki saatte bir yiyrm.. :)

Sanirim oyle yapacm bende inanamyrm zatm ben cmrtsi kam testi yaptrdm hcg 135.55 cikti sizinki kacti li? Benmde karin ve kasik agrilarm var goguslerme dokunamyrm cok halsizm ve cok sik idrara cikiyrm bide cok acikyrm yaa iki saatte bir yiyrm.. :)
ya benim idrar sıklığım yok. hcg 99.7 çıktı. pazar günü. Sat 25 ekim. Senin sat ne zamandı canım?

ya benim idrar sıklığım yok. hcg 99.7 çıktı. pazar günü. Sat 25 ekim. Senin sat ne zamandı canım?
valla bu konulrda okadr tecrubes ve bilgiszmki canm sat ne bilmyrm bile :) zatem bilgi edinmek icin bu siteyi takip ediyrm sorarak ogrenyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…