- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Mrbaaa bende 4 haftalık hanileyiimm emde oyle bi zamanda geldiki bebişim eşim kaza gecirdi ameliyat oldu ogun haberini aldık bebegın şimdi iyi şükür yoğun bakımda çıkınca ıkı aya yakın hiç kalkmayacak yerinden benim iki bebegım olmuş oldu anlayacagınız sadece kan testı verdım ve ultrasonla doktor baktı rahım duvarın kalınlasmıs dedi inşallahhayırlısıyla kucagıma alırım bebısımı babasıyla birlikte
Bu arada hiç bulantım asermem falan yok
hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamıleyım kalp atısını falan duydunmu ben daha kesesını yenı gordumRabbim isteyen herkese versin..Bende 6 haftalık hamileyimmmm o kdar tuaf bi duygu ki anlatamam kelimeler yetmez eşimde bende cok heycanlıyız mutluyuz bu duygu bambaşka.. Kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Ne kadar dua etsem az...
Anne adayları Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah..
Duâ edin de bende bu kervana katılayım 16ay oldu meleğim hala yok... adetime 6 gün var..
Sayımız 4mil dileğimiz 1bebek Allahim sen nasip et.
Mrb canim onceliikle gozun aydin bende 4 haftalik hamileymsm cumartsi gunu kan testiyle ogrendm daha doktora gitmedm beni korkuttulr biraz alttan muayene ederlr daha cpk yeni zarar goreblr bi iki ay sonra git diye ama bende hemen gormek istyrm nasil muayene ediylr keseyi ultrasnlami gordunesoncelikepost: 37937762 .!.:hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamıleyım kalp atısını falan duydunmu ben daha kesesını yenı gordum
Hamile olan arkadaslar bisey soracagim bende yeni hamileyim karnimda sislik ve aci var.dokununca da hissediyorum bide yogun olarak sag kasigimda agri var. Daha keseyi gormeye sali gunu gidecegim. Bunlar normal mi sizde de oldu mu ya da cevrenizde duydunuz mi cok endiseleniyorum.
Mrb canim onceliikle gozun aydin bende 4 haftalik hamileymsm cumartsi gunu kan testiyle ogrendm daha doktora gitmedm beni korkuttulr biraz alttan muayene ederlr daha cpk yeni zarar goreblr bi iki ay sonra git diye ama bende hemen gormek istyrm nasil muayene ediylr keseyi ultrasnlami gordun
Sanirim oyle yapacm bende inanamyrm zatm ben cmrtsi kam testi yaptrdm hcg 135.55 cikti sizinki kacti li? Benmde karin ve kasik agrilarm var goguslerme dokunamyrm cok halsizm ve cok sik idrara cikiyrm bide cok acikyrm yaa iki saatte bir yiyrm.. :)hanımlar hayırlı uğurlu olsun inşallah. bende dün öğrendim hamile olduğumu. Ama hala inanamıyorum. Sanırım kese ve kalp atışı duyulmadan da inanamicam. Doktorum hcg yi biraz düşük buldu daha çok küçük olduğu için görülmez dedi. yarın bi kan daha erip bakıcaz hesaplayıp bana ultrason için tarih verecek. benim inanılmaz bi uyku halim ve ara sıra kasık ağrılarım var. göüğüslerimin sızısı ise hiç bitmedi.
Alttan muayene niye zarar versin. bebek o kadar küçükki üstten muayene zaten olmaz. Doktor göremez. Hurafelere aldırış etmeyin ve doktorunuz ne öneriyorsa onu yapın bence.
ya benim idrar sıklığım yok. hcg 99.7 çıktı. pazar günü. Sat 25 ekim. Senin sat ne zamandı canım?Sanirim oyle yapacm bende inanamyrm zatm ben cmrtsi kam testi yaptrdm hcg 135.55 cikti sizinki kacti li? Benmde karin ve kasik agrilarm var goguslerme dokunamyrm cok halsizm ve cok sik idrara cikiyrm bide cok acikyrm yaa iki saatte bir yiyrm.. :)
valla bu konulrda okadr tecrubes ve bilgiszmki canm sat ne bilmyrm bile :) zatem bilgi edinmek icin bu siteyi takip ediyrm sorarak ogrenyrmya benim idrar sıklığım yok. hcg 99.7 çıktı. pazar günü. Sat 25 ekim. Senin sat ne zamandı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?