Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin arkadaşlar.bende bugun tahlil sonucumu aldım ancak Dr.a gösteremedim beta 3032 çıkmış sanırım 5.haftadayım değil mi?

Kizlar bende bugun ogrendimm :) 1 senelik bekleme sonrasi. Heyecandan olmek uzereyim.
Idar testi pozitif cikti. SAT 22 Ekim 2014. Kese daha gorulemedi.
Aksam kan sonucum cikcak. Cok kasik agrim var.
Cok korkuorum olumsuz bisey cikacak diye

Kizlar bende bugun ogrendimm :) 1 senelik bekleme sonrasi. Heyecandan olmek uzereyim.
Idar testi pozitif cikti. SAT 22 Ekim 2014. Kese daha gorulemedi.
Aksam kan sonucum cikcak. Cok kasik agrim var.
Cok korkuorum olumsuz bisey cikacak diye
Al benden de o kadar. Benim hcg çok düşük çıktı ya. Herkes 100 ler 3000 lerden bahsediyor. Benimki sadece 100. Sat 25 ekim. Gerçi geç dollenme olmuştur dedi doktorlar. 2 doktora sordum. Bakalım neler bekliyor bizi

Kızlar benim sat 25 ekim gecikmem var ama karnim çok ağrıyor sizdede karın ağrısı varmi

Al benden de o kadar. Benim hcg çok düşük çıktı ya. Herkes 100 ler 3000 lerden bahsediyor. Benimki sadece 100. Sat 25 ekim. Gerçi geç dollenme olmuştur dedi doktorlar. 2 doktora sordum. Bakalım neler bekliyor bizi

Senin kac cikti beta HCG canim.
Benim 292 bakalim Carsamba bir daha yaptircam.

Merhaba arkadaşlar adetim bir hafta gecikti idrar testi Yaptım pozitif ikinci çizgi netti hata olabilmi peki sizce hamilemiyimdir

Kızlar benim sat 25 ekim gecikmem var ama karnim çok ağrıyor sizdede karın ağrısı varmi
Benim de sat 25 ekim. Ve karın agrim var.. Göğüslerim acıyor. Bide sürekli uyuyorum. Ama hcg 99.7 çıktı.
Var canim karnim cok agridi ve goguslerim cok sisti ve agridi.
Bulanti bas donmesi falan olmadi.
Bende de bulantı baş dönmesi yok. O yüzden korku basıyor bana ya.
Senin kac cikti beta HCG canim.
Benim 292 bakalim Carsamba bir daha yaptircam.
Ya işte 99.7 çıktı benimki 28 mi 29. Gün muydu neydi. Korkuyorum o yüzden geç dollenme olmuş olabilir dedi doktor. Yarın kan vericem. Tekrar baktiticam

Arkadaslar acil cevap verin ne olur dort gundur kahverengi akintim geliyor kasiklarimda agri da var daha kesyi gormeye yarin gidecegim benim gibi olan oldumi aranizda yada bunlar normal mi karnimda da aci var cok korkuuorum progestan da kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…