Hmmm :) benim satta 26 ekimdi canimSAT=Son Adet Tarihi
Al benden de o kadar. Benim hcg çok düşük çıktı ya. Herkes 100 ler 3000 lerden bahsediyor. Benimki sadece 100. Sat 25 ekim. Gerçi geç dollenme olmuştur dedi doktorlar. 2 doktora sordum. Bakalım neler bekliyor biziKizlar bende bugun ogrendimm :) 1 senelik bekleme sonrasi. Heyecandan olmek uzereyim.
Idar testi pozitif cikti. SAT 22 Ekim 2014. Kese daha gorulemedi.
Aksam kan sonucum cikcak. Cok kasik agrim var.
Cok korkuorum olumsuz bisey cikacak diye
Var canim karnim cok agridi ve goguslerim cok sisti ve agridi.Kızlar benim sat 25 ekim gecikmem var ama karnim çok ağrıyor sizdede karın ağrısı varmi
Al benden de o kadar. Benim hcg çok düşük çıktı ya. Herkes 100 ler 3000 lerden bahsediyor. Benimki sadece 100. Sat 25 ekim. Gerçi geç dollenme olmuştur dedi doktorlar. 2 doktora sordum. Bakalım neler bekliyor bizi
Canim bende gögusler sis ama agri yok karnim çoook ağrıyor hayırlısi inşallah banada dua edin arkadaslarVar canim karnim cok agridi ve goguslerim cok sisti ve agridi.
Bulanti bas donmesi falan olmadi.
CNN inşallah hamilesinden ne zamandır düşünüyodunCanim bende gögusler sis ama agri yok karnim çoook ağrıyor hayırlısi inşallah banada dua edin arkadaslar
Benim de sat 25 ekim. Ve karın agrim var.. Göğüslerim acıyor. Bide sürekli uyuyorum. Ama hcg 99.7 çıktı.Kızlar benim sat 25 ekim gecikmem var ama karnim çok ağrıyor sizdede karın ağrısı varmi
Bende de bulantı baş dönmesi yok. O yüzden korku basıyor bana ya.Var canim karnim cok agridi ve goguslerim cok sisti ve agridi.
Bulanti bas donmesi falan olmadi.
Ya işte 99.7 çıktı benimki 28 mi 29. Gün muydu neydi. Korkuyorum o yüzden geç dollenme olmuş olabilir dedi doktor. Yarın kan vericem. Tekrar baktiticamSenin kac cikti beta HCG canim.
Benim 292 bakalim Carsamba bir daha yaptircam.
Insallahhh canim ya 15 ay olduCNN inşallah hamilesinden ne zamandır düşünüyodun
hayır canım daha duymadım 2 hafta sonra gidicem doktora ozaman duyarım inşallah..hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamıleyım kalp atısını falan duydunmu ben daha kesesını yenı gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?