- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
canım sen niye bekliyorsun ben bir önceki hamileliğimdi leke geldi gittim 1 hafta progesteron kullandım ama engelleyemedik kalbi durmuş bebeğin seni zehirleyebilir ama beklemişsin madem yarın gidicen doktor uyarır çalışıyorsan da rapor iste evde dinlen birazArkadaslar acil cevap verin ne olur dort gundur kahverengi akintim geliyor kasiklarimda agri da var daha kesyi gormeye yarin gidecegim benim gibi olan oldumi aranizda yada bunlar normal mi karnimda da aci var cok korkuuorum progestan da kullaniyorum
Bugun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur gelen lekelerde yerlesmeyle alakali dedi. Haftaya pazartesi tekrar gidecegim. Biraz icim rahatladi cok sukur. Size de hayirli olsun.İnsallah sizde hayirlisiyla keseyi gorur hayirli guzel bi hamilelik gecirirsiNizcanım sen niye bekliyorsun ben bir önceki hamileliğimdi leke geldi gittim 1 hafta progesteron kullandım ama engelleyemedik kalbi durmuş bebegorursunuz. ehirleyebilir ama beklemişsin madem yarın gidicen doktor uyarır çalışıyorsan da rapor iste evde dinlen biraz
canım hayırlı olsun beinmde 4 gün geçti ama bir belirtim yok karın ağrısı dışında ara ara korkuyorm aksi çıkar diye o yüzden bekliyorumKızlar dün adetim bir gün geçmişti gebelik testi yaptırdım hcg 114.4 progesteron 39 çıktı düşükmü sizce bilemedim yarın tekrar kan vericem
merhabalar... artıyor olması güzel.. değerin yükselmesi iyiye işaret.. lekelerde bende olmadı daha ama yerleşme kanamasıymış oda normal..Bende geldimm :)
Bat 24 kasimdi ama 23 kasim yani Bu pazar cift cizgiyi gordum cok sukur
Pazartesi beta 108, progrsteron 15 cikti. Ve pembe lekem geldi. Sonra kahve rengiye dondu hala bugundr az da olsa geliyor.
Carsamba beta 170
Bugun 331 cikti.
Sizce nasil?
aynıları bende de var kasık ağrısı ve gaz sancısı ... normal tatlım .kizlar slm bende 2 sene ugrastiktan sonra 2.asilamada hamile kaldim suan 4 bucuk haftaligim ins benim gaz sorunum var yarn ins keseyi gormeye gtcez ins sorun olmaz dun aksamdan beri kasiklarimda hafif hafif agri oluyo normalmi sizce ilk hamililegim oldugu icin pipikreniyorum
bin civarlarında olması lazım . bir aylık sonuçta.Adet günüm de yarın .değerim nasıl çıkar acaba
Hala devam ediyor bende cnm lekeler. Ne zaman azalacak, bitecek bilmiyorum. Dua edinnnmerhabalar... artıyor olması güzel.. değerin yükselmesi iyiye işaret.. lekelerde bende olmadı daha ama yerleşme kanamasıymış oda normal..
bugün nette okudum kahverengi pembe lekeler normal diyor ..Hala devam ediyor bende cnm lekeler. Ne zaman azalacak, bitecek bilmiyorum. Dua edinnn
Icimi rahatlattin cok saol, insallah oyledir. Kalp atisini duyacagiz bu hafta insallah :)bugün nette okudum kahverengi pembe lekeler normal diyor ..
kırmızı kan olarak gelirse hemen doktora başvurun diyor. renge dikkat et. korkutma kendini boşu boşuna kötü bişi olacak olsaydı çoktan olurdu... sakınce bebişin yerleşmesini bekleyelim.küçüğümüz yerini ayarlıyor..
agriyo cnm hemde cok el surulmuyo valla cok agri var keseyi gorduk biraz yamukmus bekliyoruz tekrar gtcem carsamba ins guzel sonuclar aliriz cok tedirginim vallaaynıları bende de var kasık ağrısı ve gaz sancısı ... normal tatlım .
göğüslerinde ağrıyor mu peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?