bende yarın gidecem doktora bakalım ne diyecekler.. işten izin alma olmasa . daha küçük diye bir şey de diyemiyorum. kadın olsa halden anlar da erkek olunca ben çekiniyorum...sağolsun gidecem deyince üstelemiyor.agriyo cnm hemde cok el surulmuyo valla cok agri var keseyi gorduk biraz yamukmus bekliyoruz tekrar gtcem carsamba ins guzel sonuclar aliriz cok tedirginim valla
ben bi beden büyük çamaşır almayı düşünüyorm o derece .agriyo cnm hemde cok el surulmuyo valla cok agri var keseyi gorduk biraz yamukmus bekliyoruz tekrar gtcem carsamba ins guzel sonuclar aliriz cok tedirginim valla
valla cnm benimde aklim almiyo yuvarlak olmasi gerekiyomus kese bizim kesmiz biraz fasulye gibi bide bugun vajinada agri var kizlar ya sanki icerden bisey disari cikcakmis gibi oluyo sizdede oluyomu?ben bi beden büyük çamaşır almayı düşünüyorm o derece .
minnacık şey nası yamuk olurmuş ya insanın aklı almıyor gördü de yamukluğu kaldı... ay bilemedim tıpta yeri vardır doktor gibi bilemem ama aklıma yatmadı bu yamukluk...
idrar yolu enfeksiyonu da olabilir var mıydı öncedenvalla cnm benimde aklim almiyo yuvarlak olmasi gerekiyomus kese bizim kesmiz biraz fasulye gibi bide bugun vajinada agri var kizlar ya sanki icerden bisey disari cikcakmis gibi oluyo sizdede oluyomu?
bildigim kadariyla yoktu cnm bakalim doktor gunu gelio ya stres basio demek banaidrar yolu enfeksiyonu da olabilir var mıydı önceden
vajina kısmındaki ağrı enfeksiyondan oluyorda ...bildigim kadariyla yoktu cnm bakalim doktor gunu gelio ya stres basio demek bana
sabah kalktimda ilk idrara gittigimde o kokuyu cnm bide devamli idrarim var gibi devamli tuvalete gidiom agri cok olmuyo israr yaparkenvajina kısmındaki ağrı enfeksiyondan oluyorda ...
idrarında koku bide idrar yaparken ağrı oluyor mu
bu dediklerine göre idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun . bende de olmuştu hatta benimki mantar a geçmişti.. hamile olduğun için ilaç verilemeyecek.. onda en iyisi fitil de hamile iken vermiyorlar.. tuvalet sonrası temizliğe dikkat et. çamaşırını pamuklu ve kuru olsun. akıntı çok olur bide..sabah kalktimda ilk idrara gittigimde o kokuyu cnm bide devamli idrarim var gibi devamli tuvalete gidiom agri cok olmuyo israr yaparken
hamilemiydin cnm oldugunda cok dikkat etmeye calisiyorum temizlige falan bakalim carsamba gunu insss ii seyler duyariz.bu dediklerine göre idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun . bende de olmuştu hatta benimki mantar a geçmişti.. hamile olduğun için ilaç verilemeyecek.. onda en iyisi fitil de hamile iken vermiyorlar.. tuvalet sonrası temizliğe dikkat et. çamaşırını pamuklu ve kuru olsun. akıntı çok olur bide..
ayyy zor bi durum bir senedir çektim ben..
yok olduğumda hamile değildim.. önce antibiyotik kullandım. geçti sonra tekrarladı. bol bool su iç. su tek ilacın olacak.. zaten doktor ilaç yazmadan önce kana bakıyor hamile misin diye ondan sonra yazıyor.hamilemiydin cnm oldugunda cok dikkat etmeye calisiyorum temizlige falan bakalim carsamba gunu insss ii seyler duyariz.
temiz olacam derken abartmıştı arkadaş . ordaki iyi olan bakterileri de öldürmuştu tamamen düzeni bozulmuştu ona da dikkat et... farklı yerlerde umumi tuvalet kullanınca da tekrarlıyor bende.yok olduğumda hamile değildim.. önce antibiyotik kullandım. geçti sonra tekrarladı. bol bool su iç. su tek ilacın olacak.. zaten doktor ilaç yazmadan önce kana bakıyor hamile misin diye ondan sonra yazıyor.
bide sen değilde eşinden sana geçmiş olabilir. arkadaşıma eşin de kullansın demişti. onunki şiddetli enfeksiyondu.
ben 4 haftalik hamileyim cnm ilac icemem iliskide 1 bucuk aya yakindir yok esimden gecmeside imkansiz.yok olduğumda hamile değildim.. önce antibiyotik kullandım. geçti sonra tekrarladı. bol bool su iç. su tek ilacın olacak.. zaten doktor ilaç yazmadan önce kana bakıyor hamile misin diye ondan sonra yazıyor.
bide sen değilde eşinden sana geçmiş olabilir. arkadaşıma eşin de kullansın demişti. onunki şiddetli enfeksiyondu.
eşinden hemen geçmemiştir. önceden geçipte sende yeni çıkıyor da olabilir de....idrar testinde çıkar doktora gidince söylersiniz bi bakarlar...ben 4 haftalik hamileyim cnm ilac icemem iliskide 1 bucuk aya yakindir yok esimden gecmeside imkansiz.
Yok canım gittiğimde üç haftalık idi 1aralik da.gittim 73.74cikti bir daha olcturmedim doktor.üç hafta sonra tekrar gel.dedi....bin civarlarında olması lazım . bir aylık sonuçta.
artması bekleniyor ya ondan sonra gel demişlerdir...Yok canım gittiğimde üç haftalık idi 1aralik da.gittim 73.74cikti bir daha olcturmedim doktor.üç hafta sonra tekrar gel.dedi....
Kese artı kalp atışı için dedi.sanıyorum dedim bir daha kan vermeyi mi yok dedi üç hafta sonra bakarız .artması bekleniyor ya ondan sonra gel demişlerdir...
iyi iyi kan vermek eziyet ya kolunu söküyorlar.Kese artı kalp atışı için dedi.sanıyorum dedim bir daha kan vermeyi mi yok dedi üç hafta sonra bakarız .
Sağol.canım bence de ben korkuyorum zaten :)iyi iyi kan vermek eziyet ya kolunu söküyorlar.
hadi güzel haberler.....
daha dur kan vermek bu aşamadan sonra çok basit kalacak.Sağol.canım bence de ben korkuyorum zaten :)
Yaaa neler olacak ki dahadaha dur kan vermek bu aşamadan sonra çok basit kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?