hamilelik süreci zorlu bir süreç ya ondan diyorum... bebeği taşıması falanYaaa neler olacak ki daha
:)
Öyledir yani Allah yardım eder İnsallahhamilelik süreci zorlu bir süreç ya ondan diyorum... bebeği taşıması falan
Merhaba arkadaslr bende daha gecen hafta gordm keseyi cok minikti daha icini goremedik ama haftaya terkrr gidecm ozaman kalp atislrni duyarm insallah.. bende gogus agrisi disinda hicbi hamilelik belirtsi yok ne leke geliyo ne midem bulaniyo bilmiyrm acaba bunlrn olmamasi sikintimi
[/QUOTE
normal bencesanslisin bebis seni yormuyo.. Benim tansiyonum düşük cikti çok basim agriyo o yüzden ....
Nasi baslarsan oyle gider dogumda kolay olur dedi arkadasim... Merak etme bi kac aya karnin sisip hareketlerimiz kisitlanacak o vakit anlariz..[/QUOTE][QUOTbaşlardan öyle gider doğumda st: 38227659, member: 638686"]Cok sukur :))kaç aya karbon şişip hareketlerda boyle akilli uslu olur yavrum :)) ama bu belirtileri yasamakta guzeldr heralde hamile oldgnu anliyosndr ama ben bazn gercktn hemilemiym yaa diyrm
Aayyy insallah yaa cok sabrszlanyrm bebegmn harektlerni hissedeblmk icin :) senin kacinci haftan canmAgirlikla... Merdiven inip cikmalara.. Raflara uzanmiyacaz çok fazla.. Dikkatli olucaz..
Cok sukur :)) insallah dogdktn sonrada boyle akilli uslu olur yavrum :)) ama bu belirtileri yasamakta guzeldr heralde hamile oldgnu anliyosndr ama ben bazn gercktn hemilemiym yaa diyrm[QUOTEI"rukrukye, post: 38227324, member: 583484"]
tatlım kasık ağrısı normal . bebek yerleştiği için ..arkadaşlar merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu 6 haftalık hemde çok şükür :) birşey soracağım sizlere kasıklarım ve belim çok ağrıyor normalmi sizce ? mide bulantım da var tamam o normalde kasık ağrımda bir sorun çikmaz dimi ????
teşekkür ederim canımtatlım kasık ağrısı normal . bebek yerleştiği için ..
başka ne belirtiler oluyor sende.teşekkür ederim canım
Cok sukur :)) insalIah dogdktn sonrada boyle akilli uslu olur yavrum :)) ama bu belirtileri yasamakta guzeldr heralde hamile oldgnu anliyosndr ama ben bazn gercktn hemilemiym yaa diyrm
Nasi baslarsan oyle gider dogumda kolay olur dedi arkadasim... Merak etme bi kac aya karnin sisip hareketlerimiz kisitlanacak o vakit anlariz..
6 haftalik... 8. Hafta gel bebegin kalp atislari icin ddedi. Erken de duyulurmus da isten izin alma sıkinti oldugu icin daha kimse bilmiyo kolay izin alamam.. Bi sure daha gizlicez minigi...[/QUOTE]Aayyy insallah yaa cok sabrszlanyrm bebegmn harektlerni hissedeblmk icin :) senin kacinci haftan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?