Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Merhaba arkadaslr bende daha gecen hafta gordm keseyi cok minikti daha icini goremedik ama haftaya terkrr gidecm ozaman kalp atislrni duyarm insallah.. bende gogus agrisi disinda hicbi hamilelik belirtsi yok ne leke geliyo ne midem bulaniyo bilmiyrm acaba bunlrn olmamasi sikintimi

Cok sukur :)) insallah dogdktn sonrada boyle akilli uslu olur yavrum :)) ama bu belirtileri yasamakta guzeldr heralde hamile oldgnu anliyosndr ama ben bazn gercktn hemilemiym yaa diyrm

[QUOTbaşlardan öyle gider doğumda st: 38227659, member: 638686"]Cok sukur :))kaç aya karbon şişip hareketlerda boyle akilli uslu olur yavrum :)) ama bu belirtileri yasamakta guzeldr heralde hamile oldgnu anliyosndr ama ben bazn gercktn hemilemiym yaa diyrm [/QUOTE]
Nasi baslarsan oyle gider dogumda kolay olur dedi arkadasim... Merak etme bi kac aya karnin sisip hareketlerimiz kisitlanacak o vakit anlariz..

Agirlikla... Merdiven inip cikmalara.. Raflara uzanmiyacaz çok fazla.. Dikkatli olucaz..

[QUOTEI"rukrukye, post: 38227324, member: 583484"][/QUOTE]
Cok sukur :)) insallah dogdktn sonrada boyle akilli uslu olur yavrum :)) ama bu belirtileri yasamakta guzeldr heralde hamile oldgnu anliyosndr ama ben bazn gercktn hemilemiym yaa diyrm
Nasi baslarsan oyle gider dogumda kolay olur dedi arkadasim... Merak etme bi kac aya karnin sisip hareketlerimiz kisitlanacak o vakit anlariz..[/QUOTE]
Agirlikla... Merdiven inip cikmalara.. Raflara uzanmiyacaz çok fazla.. Dikkatli olucaz..
Aayyy insallah yaa cok sabrszlanyrm bebegmn harektlerni hissedeblmk icin :) senin kacinci haftan canm

[QUOTEI"rukrukye, post: 38227324, member: 583484"]

Nasi baslarsan oyle gider dogumda kolay olur dedi arkadasim... Merak etme bi kac aya karnin sisip hareketlerimiz kisitlanacak o vakit anlariz..[/QUOTE]

Aayyy insallah yaa cok sabrszlanyrm bebegmn harektlerni hissedeblmk icin :) senin kacinci haftan canm[/QUOTE]
6 haftalik... 8. Hafta gel bebegin kalp atislari icin ddedi. Erken de duyulurmus da isten izin alma sıkinti oldugu icin daha kimse bilmiyo kolay izin alamam.. Bi sure daha gizlicez minigi...

arkadaşlar merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu 6 haftalık hemde çok şükür :) birşey soracağım sizlere kasıklarım ve belim çok ağrıyor normalmi sizce ? mide bulantım da var tamam o normalde kasık ağrımda bir sorun çikmaz dimi ????

tatlım kasık ağrısı normal . bebek yerleştiği için ..

Aayyy insallah yaa cok sabrszlanyrm bebegmn harektlerni hissedeblmk icin :) senin kacinci haftan canm[/QUOTE]
6 haftalik... 8. Hafta gel bebegin kalp atislari icin ddedi. Erken de duyulurmus da isten izin alma sıkinti oldugu icin daha kimse bilmiyo kolay izin alamam.. Bi sure daha gizlicez minigi...[/QUOTE]
Benimde 6 haftalik bende haftaya carsmba gidecm kalp atisini duyablmk icin insallah saglikli atislrni duyablrz.. benmde esimin taraftn herks biliyo benm taraftan sadece annemlr biliyo annm cocuk daha yerlsmeden canlanmadn kimse bilmesn inancinda

Aayyy insallah yaa cok sabrszlanyrm bebegmn harektlerni hissedeblmk icin :) senin kacinci haftan canm
6 haftalik... 8. Hafta gel bebegin kalp atislari icin ddedi. Erken de duyulurmus da isten izin alma sıkinti oldugu icin daha kimse bilmiyo kolay izin alamam.. Bi sure daha gizlicez minigi...[/QUOTE]
Benimde 6 haftalik bende haftaya carsmba gidecm kalp atisini duyablmk icin insallah saglikli atislrni duyablrz.. benmde esimin taraftn herks biliyo benm taraftan sadece annemlr biliyo annm cocuk daha yerlsmeden canlanmadn kimse bilmesn inancinda [/QUOTE]
benim de kardeşim biliyordu maşallah tüm sülaleye söylemiş kimse bana bişi demiyo da herkes biliyor ..eşim ailesine söylemedi kalp atışlarını duyalımda öyle dedi.

slm kızlar benım BAT 23 aralık bu ay doktor kontrolundeydım yumurtalık kıstım var adetten sonra klomen kullandım cumartesı gunu catlatma ıgnesı vuruldum yarında progestana baslıycam her hafta doktor kontrolundeydım doktorun verdıgı gunlerde ve saatlerde de ılıskı oldu ama ben cok korkuyorum ya olmazsa dıye aranzda bu asamalardan gecıpte hamıle kalan var mı

[QUOrukiye, post: 38251786, member: 583484"]6 haftalik... 8. Hafta gel bebegin kalp atislari icin ddedi. Erken de duyulurmus da isten izin alma sıkinti oldugu icin daha kimse bilmiyo kolay izin alamam.. Bi sure daha gizlicez minigi...[/QUOTE]
Benimde 6 haftalik bende haftaya carsmba gidecm kalp atisini duyablmk icin insallah saglikli atislrni duyablrz.. benmde esimin taraftn herks biliyo benm taraftan sadece annemlr biliyo annm cocuk daha yerlsmeden canlanmadn kimse bilmesn inancinda [/QUOTE]
benim de kardeşim biliyordu maşallah tüm sülaleye söylemiş kimse bana bişi demiyo da herkes biliyor ..eşim ailesine söylemedi kalp atışlarını duyalımda öyle dedi.[/QUOTE]
Yaa aslinda bunlrda batil inanc Rabbim o cani vereckse herks bilsede verr kimse bilmesede verr..♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…