Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

[QUOrukiye, post: 38251786, member: 583484"]6 haftalik... 8. Hafta gel bebegin kalp atislari icin ddedi. Erken de duyulurmus da isten izin alma sıkinti oldugu icin daha kimse bilmiyo kolay izin alamam.. Bi sure daha gizlicez minigi...
Benimde 6 haftalik bende haftaya carsmba gidecm kalp atisini duyablmk icin insallah saglikli atislrni duyablrz.. benmde esimin taraftn herks biliyo benm taraftan sadece annemlr biliyo annm cocuk daha yerlsmeden canlanmadn kimse bilmesn inancinda [/QUOTE]
benim de kardeşim biliyordu maşallah tüm sülaleye söylemiş kimse bana bişi demiyo da herkes biliyor ..eşim ailesine söylemedi kalp atışlarını duyalımda öyle dedi.[/QUOTE]
Yaa aslinda bunlrda batil inanc Rabbim o cani vereckse herks bilsede verr kimse bilmesede verr..♥♡♥[/QUOTE]
aynen öyle ... bişi olursa insan kötü hisseder noldu diye sorularıyla ya . öyle durumlara karşı biraz gizlemeyi tercih ediyoruz...
ayy eşim hergün soruyor hissediyon mu diye ya diyorum daha küçük ..

Benimde 6 haftalik bende haftaya carsmba gidecm kalp atisini duyablmk icin insallah saglikli atislrni duyablrz.. benmde esimin taraftn herks biliyo benm taraftan sadece annemlr biliyo annm cocuk daha yerlsmeden canlanmadn kimse bilmesn inancinda
benim de kardeşim biliyordu maşallah tüm sülaleye söylemiş kimse bana bişi demiyo da herkes biliyor ..eşim ailesine söylemedi kalp atışlarını duyalımda öyle dedi.[/QUOTE]
Yaa aslinda bunlrda batil inanc Rabbim o cani vereckse herks bilsede verr kimse bilmesede verr..♥♡♥[/QUOTE]
aynen öyle ... bişi olursa insan kötü hisseder noldu diye sorularıyla ya . öyle durumlara karşı biraz gizlemeyi tercih ediyoruz...
ayy eşim hergün soruyor hissediyon mu diye ya diyorum daha küçük ..[/QUOTE]
Haklisin canim.. :)) bu erkeklr niye bukadr sabrsz yaa benm esimde tekme atiyomu hani nerde diyo dedm daha ayaklri bile yok hastnye ilk gittgmdede cinsiyetni ogrendnmi diye sordu ne guldm ama yaa :)) ♡

merhabalar bende yeni öğrendim hamile olduğumu 6 haftalık allah hayırlısı ile sağlıklı kavuştursun tüm hamişleriii bebişlerineee

arkadaşlar birde baş ağrım çok var geçmesi için ne kullanmalıyım ilaçta kullanamıyorum çok fena

arkadaşlar birde baş ağrım çok var geçmesi için ne kullanmalıyım ilaçta kullanamıyorum çok fena
Bas agrisi bende de var canim doktor tansiyon dusuklugunden dedi normalmis ama.... benim ozellikle aksamlari oluyo seninki ne vakit oluyo peki

merhaba kızlar, bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim. en son adet başlangıç tarihim 9 kasımdı.ilk beta hcg değerim 921.21 çıkmıştı.bugün yine yaptırdım 2443.69 çıkmasına rağmen kese vajinal ultrasondan görünmedi.erken mi acaba ya sevinemedim bile ne yapıcam bilmiyorum dış gebelik mi acaba? hiçbir şikayetimde yok şuan.fikri olan var mı kızlar

Canım benim de son adet tarihim 10 kasımdı.Ben geçen cuma,daha adet günüme üç gn varken test yaptırmıştım betam 109 çıkmıştı.Yani daha çok yeniymiş.Adet olmadım haliyle ve hamişim :) ondan sonra bir daha test filan yaptırmadım.Doktora biraz erken gitmişsin bence,iki hafta sonraya randevu aldım ben,keseyi görmek kesin olsun diye.Sen de biraz bekle,dur bakalım.

Bende öyle düşündüm canım.sende beklemekle en iyisini yapmissin.bakalim artik haftaya herşey belli olur.hayirlisi olsun hepimiz için.

bebegimmasal senle sanırım gebelik haftamız yakın sen keseyi görmek için gittin mi doktora? benim son adet tarihim 12 kasımda 28-29 günde bir adet oluyorum normalde 9-10 aralık gibi adet olmam gerekiyordu tabi olmayınca ve 1,5 yıldır bebek için ugraşan bir insan olarak hemen 10 aralık akşamı idrarda test yaptım çok silik çizgi çıktı özel bir hastanin acilinde kan tahlili verdim aynı akşam beta hcg 123,5 çıktı geçen perşembede doktoruma gittim yarın için randevu verdi bakalım hayırlısı Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.

Ben varım canım klomen ve çatlatma ignesi kaç ay kullandım sayamadım bile ardından çikolata kisti gördü değiştirdiğim 3. doktor. sonrasında rahim filmi istedi geçen ay yani 17 kasımda rahim filmi çektirdim 10 aralıkta hamile olduğumu ögrendim yani tüplerde hafif tıkanıklık varmış rahim filmi çekerken açılmış. Rahim filminde çok canım acıdı ama değecek inşallah.

ya bende cok umıtlenmıstım bu ay ıcın demek klomende pek bı ıse yaramıyormus neyse cumartesı kan tahlılı ıstedı doktor o zaman bellı olur artık

Evet canım yakınız.Yok daha gitmedim ben 7. haftamda gideceğim.27 aralık cumartesiye aldım randevumu.Ben küçük bir yerde yaşıyorum canım ve burada

arkadaslar merhaba adetime 6 gun varken kahve leke geldi dr gittim ve beta 40 cikti sizce iyi bi sonucmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…