Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Evet canım yakınız.Yok daha gitmedim ben 7. haftamda gideceğim.27 aralık cumartesiye aldım randevumu.Ben küçük bir yerde yaşıyorum canım ve burada
7 hafta gitmen daha iyi aslında kalp atışını da duyarsın. Bende öyle yapsam iyide meraktan çatlayacam daha fazla strest oluyorum yarın gidecem

7 hafta gitmen daha iyi aslında kalp atışını da duyarsın. Bende öyle yapsam iyide meraktan çatlayacam daha fazla strest oluyorum yarın gidecem
Yazdığım tam çıkmamış canım.Ben küçük bir yerde yaşıyorum ve burada kadın doğum uzmanı yok.Bu yüzden Kayseri'ye gidip kontrol olmam gerekiyor. :) Valla büyük bir yerde olsam ben de beklemezdim ama şartlar :)

-bende 11 haftalık gebeyim 58 kiloyla gebe kaldım ama ilk ay bulantı ve kusma sebebiyle 2 kilo verdim hatta iş yerinde herkes zayıfladın sen hastamısın diye soruyordu ama bu ay 1 kilo aldım 57 oldum :) göbeğim de biraz belirdi gibi :)

cok sagol canim ama bnm ilk gebeligim dis gebelikti yine oyle olmktn korkuyorum ;(( kasigim agriyo yine
-benim en yakın arkadaşımın da ilk gebeliği dış gebelikti ama sonrakiler normal oldu hiç canını sıkma derim...

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün karnım ağırdı şimdide belim ağırıyor normal mi korktum

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün karnım ağırdı şimdide belim ağırıyor normal mi korktum
merhaba canım senle doğum tarihimiz aynı görünüyor:) bende de var aynı şikayetler doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde çok rahatsız ediciyse agrılar doktoruna sor derim. sen kese yi gördün mü?

merhaba canım senle doğum tarihimiz aynı görünüyor:) bende de var aynı şikayetler doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde çok rahatsız ediciyse agrılar doktoruna sor derim. sen kese yi gördün mü?
Canım benim çarşamba doktora gittim keseyi gördük şükür 20 gün sonra gel kalp atışını duyarız inş dedi siz görebildiniz mi keseyi yorulunca belim çok ağırıyor bugün sordum hemsireye bu ağrılar gayet normal dedi ama işte tedirginlik oluyor sağlıcakla kucağımıza alırız inş

evet canım bizde gördük keseyi 0,57 cm. bende aynı sıkıntılar var özellikle bu saatlerde bayılacak gibiyim çalıştığım için uzanma uyuma gibi durumlarda olmuyor çok zorlanıyorum. Senin kese kaç cm idi? bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için

Sormadım canım kaç cm ultrason kağıdında yazıyormu bakayım o çalışmayı sorma zaten canım Allah tan ben öğledn sonra evdeyim direk yatış canım mide bulantın falan başladı mı

KIZLARRRR BENDE YENİ HAMİLEYİM :))
19 KASIMDA OLMUŞTUM EN SON ADETİMİ.BUGÜNDE 19 ARALIK 15İNDE ĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU. BUGÜB DR.A GİDİCEZ.KESE GÖRÜNÜR MÜ BUGÜN????

Sormadım canım kaç cm ultrason kağıdında yazıyormu bakayım o çalışmayı sorma zaten canım Allah tan ben öğledn sonra evdeyim direk yatış canım mide bulantın falan başladı mı
yok canım mide bulantım sen de var mı? ultrason resminin altında yazması lazım GS yazısının yanında mm veya cm olarak oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…