7 hafta gitmen daha iyi aslında kalp atışını da duyarsın. Bende öyle yapsam iyide meraktan çatlayacam daha fazla strest oluyorum yarın gidecemEvet canım yakınız.Yok daha gitmedim ben 7. haftamda gideceğim.27 aralık cumartesiye aldım randevumu.Ben küçük bir yerde yaşıyorum canım ve burada
arkadaslar merhaba adetime 6 gun varken kahve leke geldi dr gittim ve beta 40 cikti sizce iyi bi sonucmu
cok sagol canim ama bnm ilk gebeligim dis gebelikti yine oyle olmktn korkuyorum ;(( kasigim agriyo yinetebrıkler canım bence cok ıyı bı sonuc
cok sagol canim ama bnm ilk gebeligim dis gebelikti yine oyle olmktn korkuyorum ;(( kasigim agriyo yinetebrıkler canım bence cok ıyı bı sonuc
Yazdığım tam çıkmamış canım.Ben küçük bir yerde yaşıyorum ve burada kadın doğum uzmanı yok.Bu yüzden Kayseri'ye gidip kontrol olmam gerekiyor. :) Valla büyük bir yerde olsam ben de beklemezdim ama şartlar :)7 hafta gitmen daha iyi aslında kalp atışını da duyarsın. Bende öyle yapsam iyide meraktan çatlayacam daha fazla strest oluyorum yarın gidecem
Yazdığım tam çıkmamış canım.Ben küçük bir yerde yaşıyorum ve burada kadın doğum uzmanı yok.Bu yüzden Kayseri'ye gidip kontrol olmam gerekiyor. :) Valla büyük bir yerde olsam ben de beklemezdim ama şartlar :)[/QU
beklemek daha iyi bu dönemde ben yarın kese öbür hafta kalp atışı derken her hafta git gel yapcam. Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
cok sagol canim ama bnm ilk gebeligim dis gebelikti yine oyle olmktn korkuyorum ;(( kasigim agriyo yine
-bende 11 haftalık gebeyim 58 kiloyla gebe kaldım ama ilk ay bulantı ve kusma sebebiyle 2 kilo verdim hatta iş yerinde herkes zayıfladın sen hastamısın diye soruyordu ama bu ay 1 kilo aldım 57 oldum :) göbeğim de biraz belirdi gibi :)Günaydın kızlarr,,
Kİmseye soylemek istemiyordum bende hamile oldugumu ama eşim sayesinde herkes öğrendi. Kİmse sevinmeyecek bebeğime diye ağladığım zamanı biliyorum yaa ayh bu hamilelik neler yaptırıyo insana. ;Şimdi o kadar duygusal değilim ama eşim cok ilgilendiği için sanırım. YA sürekliş hamilelikden konusmak istiyorum. Bu topiğide onun için açtım. Annem nedense hamile oldugumu bilmiyomus gibi hiç konusmuyo o konuda. Ben catlamak üzereyim ama. İş yerimde tum bayanlar öğrendi. Ban sordular yalanlayamadım mecbur soyledim. Gözlerimin çakmak baktıgından bide kirpiklerimin karıstıgındaqn anlamişlar. Dünde iş yerinde sevmediğim hoslanmadıgım ama buna ragmen hergun arabayla evine bıraktıgım biri hamilemisiniz diye sordu. Evet dedim. ,Anlamıştım zaten göbeğiniz cıktı. Daha 6 hasftalık ne göbeği dedim. İç karnınız dar dikkat edin dedi. Bu nedek şimdi kızlar ya. Bİraz kiloluyum evet onu mu demek istedi acaba. 1.66 boyum var. 67 kiloyum. Hamileliğimi öğrendikten sonra 68 oldumSizde durumlar nasıl kızlar
-benim en yakın arkadaşımın da ilk gebeliği dış gebelikti ama sonrakiler normal oldu hiç canını sıkma derim...cok sagol canim ama bnm ilk gebeligim dis gebelikti yine oyle olmktn korkuyorum ;(( kasigim agriyo yine
Amiinn amiinn hayırlısıyla gelsin minişlerimiz :)
merhaba canım senle doğum tarihimiz aynı görünüyor:) bende de var aynı şikayetler doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde çok rahatsız ediciyse agrılar doktoruna sor derim. sen kese yi gördün mü?Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün karnım ağırdı şimdide belim ağırıyor normal mi korktum
Canım benim çarşamba doktora gittim keseyi gördük şükür 20 gün sonra gel kalp atışını duyarız inş dedi siz görebildiniz mi keseyi yorulunca belim çok ağırıyor bugün sordum hemsireye bu ağrılar gayet normal dedi ama işte tedirginlik oluyor sağlıcakla kucağımıza alırız inşmerhaba canım senle doğum tarihimiz aynı görünüyor:) bende de var aynı şikayetler doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde çok rahatsız ediciyse agrılar doktoruna sor derim. sen kese yi gördün mü?
Canım benim çarşamba doktora gittim keseyi gördük şükür 20 gün sonra gel kalp atışını duyarız inş dedi siz görebildiniz mi keseyi yorulunca belim çok ağırıyor bugün sordum hemsireye bu ağrılar gayet normal dedi ama işte tedirginlik oluyor sağlıcakla kucağımıza alırız inş
Sormadım canım kaç cm ultrason kağıdında yazıyormu bakayım o çalışmayı sorma zaten canım Allah tan ben öğledn sonra evdeyim direk yatışevet canım bizde gördük keseyi 0,57 cm. bende aynı sıkıntılar var özellikle bu saatlerde bayılacak gibiyim çalıştığım için uzanma uyuma gibi durumlarda olmuyor çok zorlanıyorum. Senin kese kaç cm idi? bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için
Gözün aydın canımKIZLARRRR BENDE YENİ HAMİLEYİM :))
19 KASIMDA OLMUŞTUM EN SON ADETİMİ.BUGÜNDE 19 ARALIK 15İNDE ĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU. BUGÜB DR.A GİDİCEZ.KESE GÖRÜNÜR MÜ BUGÜN????
Gözün aydın canım
Sormadım canım kaç cm ultrason kağıdında yazıyormu bakayım o çalışmayı sorma zaten canım Allah tan ben öğledn sonra evdeyim direk yatışcanım mide bulantın falan başladı mı
yok canım mide bulantım sen de var mı? ultrason resminin altında yazması lazım GS yazısının yanında mm veya cm olarak oluyor genelde.Sormadım canım kaç cm ultrason kağıdında yazıyormu bakayım o çalışmayı sorma zaten canım Allah tan ben öğledn sonra evdeyim direk yatışcanım mide bulantın falan başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?