Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

KIZLARRRR BENDE YENİ HAMİLEYİM :))
19 KASIMDA OLMUŞTUM EN SON ADETİMİ.BUGÜNDE 19 ARALIK 15İNDE ĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU. BUGÜB DR.A GİDİCEZ.KESE GÖRÜNÜR MÜ BUGÜN????
gözün aydın canım.. ilk kontrolde görünmüyor genelde beta hcg 1000 in üzerinde olması gerekiyormuş

yok canım mide bulantım sen de var mı? ultrason resminin altında yazması lazım GS yazısının yanında mm veya cm olarak oluyor genelde.
Canım ben dede mide bulantısı başlamadı erken sanırım çok afedersin çok sık tuvalete gidiyorum su içiyorum sanırım ondan birde tansiyonum çıkıyor zormuş ya :-(

kızlar ben sabah kan tahlılı verdım 3 saat sonra cıkacak sonuclar cok heyecanlıyım

cok uzgunum cok yıkıldım resmen ıs yerınde olmama ragmen durduramıyorum gozyaşlarımı evde olsam ne olurdu bılmıyorum

Canım içini ferah tut her şeyin bir vakti saati vardır. Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

tesekkur ederım canım cumlemıze ınsallah ama cok kotu oldum ben cok umıtlenmıstım bu ay o kadar tedavı o kadar ılac o kadar dr gıt gel bosa cıktı

kızlar bişey soracam ben mı bı umut ısıgı arıyorum yoksa olabılır mı sız tarafsız bır goz olarak bana soyleyebılır mısınız.benım ablamda cok ugrastıktan sonra hamıle kaldı hamıle kaldıgı ay yıne bana uygulanan tedavının aynısı uygulanmıstı catlatma ıgnesı falan buna ragmen adetı 7 gun gectıkten sonra evdekı testte sılık cıkmıstı kan tahlılınde ogrenmıstı gec dollenme olmustu ben bugun kanda baktırdım ama benım bat 23 aralık yanı erken mı kanda gorunmesı ıcın yoksa ben bı umut mu arıyorum

yaklasık 1 senedır ugrasıyoruz canım ama doktora ılk defa ekım ayının sonunda gıttım yanı bu ılk ılaclı ve doktorlu denemem

Anladım canım doktor ilaç fala diyince tüp bebek sandım, benimde tüp bebekte 3. denemede tuttu 10 yıl sonra.

Moralini bozma bence daha çok yenisin mutlaka bir kaç deneme sonra tutacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…