gözün aydın canım.. ilk kontrolde görünmüyor genelde beta hcg 1000 in üzerinde olması gerekiyormuşKIZLARRRR BENDE YENİ HAMİLEYİM :))
19 KASIMDA OLMUŞTUM EN SON ADETİMİ.BUGÜNDE 19 ARALIK 15İNDE ĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU. BUGÜB DR.A GİDİCEZ.KESE GÖRÜNÜR MÜ BUGÜN????
Canım ben dede mide bulantısı başlamadı erken sanırım çok afedersin çok sık tuvalete gidiyorum su içiyorum sanırım ondan birde tansiyonum çıkıyor zormuş ya :-(yok canım mide bulantım sen de var mı? ultrason resminin altında yazması lazım GS yazısının yanında mm veya cm olarak oluyor genelde.
Ohhh çok şükür hadi hayırlı olsun canımsın.Biz de 27 sine gideceğiz inşallah :)günaydın canım , dün gittim doktara keseyi gördük 0,57 cm cik :) buna göre 4 hafta 3 günlükmüş :)
Ayyyy hadi inşalllaaah hamişsindir canım.Yaz buradan bize :)kızlar ben sabah kan tahlılı verdım 3 saat sonra cıkacak sonuclar cok heyecanlıyım
Ayyyy hadi inşalllaaah hamişsindir canım.Yaz buradan bize :)[/QUO
insallah canım yazarım mutlaka olumlu olumsuz ama ınsallah olumsuz degıldır
Evde kendintest yapmış mıydın tatlım?
Hadi inşallah olumlu olur tatlım. :)hayır canım yapmadım dr bugun ıcın randevu vermıstı bende bu ay boyle denemeye karar verdım her ay yapıyorum olumsuz cıkıyor
Hadi inşallah olumlu olur tatlım. :)
zkalmış takipteyim canım ben de seninle beraber bekliyorum :)insallah canım ya 11:30 da alacam sonucu ınsallah
senden de güzel haberlerini bekliyoruz canım..Ohhh çok şükür hadi hayırlı olsun canımsın.Biz de 27 sine gideceğiz inşallah :)
A
zkalmış takipteyim canım ben de seninle beraber bekliyorum :)
malesef canım negatıf
Canım içini ferah tut her şeyin bir vakti saati vardır. Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
tesekkur ederım canım cumlemıze ınsallah ama cok kotu oldum ben cok umıtlenmıstım bu ay o kadar tedavı o kadar ılac o kadar dr gıt gel bosa cıktı
Çok iyi anlıyorum seni canım, kaçıncı denemendi, nerede denedin
yaklasık 1 senedır ugrasıyoruz canım ama doktora ılk defa ekım ayının sonunda gıttım yanı bu ılk ılaclı ve doktorlu denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?