Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

ınsallah canım ya

ilk 1-1,5 sene çok doğal bir süreç canım gerçekten stres yapma kendine içini ferah tut.

Yaşın kaç, belirlenen bir sorun oldu mu? hiç aşılama falan düşündünüz mü? benim arkadaşımın da böyle geç oldu aşılama yaptılar ilkinde tuttu şimdi oğlu 8 yaşında :)

cok uzgunum cok yıkıldım resmen ıs yerınde olmama ragmen durduramıyorum gozyaşlarımı evde olsam ne olurdu bılmıyorum
Hiç öyle düşünme canımsın senin bebişbiraz nazlanmak istiyor sanırım.Rabbim en uygun zamanı biliyor,hayırlısıyla oolsun senin de bir minnoşun.

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün karnım ağırdı şimdide belim ağırıyor normal mi korktum

merhaba,
benimde adet agrılarım oluyo teolog. karnım.. belim..ben de yaklaşık 5 haftalığım ama normalmiş cok agrın ve hafif de olsa kanaman olmadıgı sürece
sanırım bu ara ara olacak, endişe etme derim..
sevgiler

KIZLARRRR BENDE YENİ HAMİLEYİM :))
19 KASIMDA OLMUŞTUM EN SON ADETİMİ.BUGÜNDE 19 ARALIK 15İNDE ĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU. BUGÜB DR.A GİDİCEZ.KESE GÖRÜNÜR MÜ BUGÜN????

tebrikleer:))
kese genelde 5 haftalıkken görünüyo ben de biraz daha bekleyip gidicem doktorum 29 unda gel kesin olsun dedi coook heyecanlıyıımmmmm:)))
ama 4+3 te bile gören var. yani göremezsen de sakın endişe etme daha cok erken..
dicem ama gittin coktan
gördünüz mü keseyii ben de mi gitsem?????

Merhaba canım çok şükür kanamam yok benim sadece sağ kasığım ağırıyor ve bacagıma vuruyor bacağım çekilme tarzında ağırıyor canım inş sağlıcakla kucağımıza alırız

Merhaba kizlar bende 8. Haftmdaym 5. Haftada ogrendm bebegmn kalp atislarni cok heyecanliydi :)) ama ilk baslrda hicbiseym yoktu son bi haftadr asiri midem bulaniyo hicbise yiyemiyrm bulanti icin ilac varms diye duydum doktrma soyledm gerek yok dedi acaba aranzda kullann varmi ise yariyomu? Cok sukut simdilik baska sikntm yok tabi halsizlik surekli uyumak disinda :))

merhaba sekermine,
hayırlı olsun bebişin, 5 haftalıkken mi kalp atışını duydunuz, yanlış anlamadım dimi ??

merhaba kızlar bende hamile olduğunu yeni öğrenen anne adaylarından biriyim :) henüz daha 5 haftalık haftaya kesesini görücez allah isteğen herkese nasip etsin inşallah ama çok tuhaf bir duygu değil mi ben salak gibi oldum sizde de var mı böyle duygular

benimde kese normal ultrasonla görünmedi vajinal ultrasonla baktı oradan gözüktü ancak.ama görünmemesi normal dr.bana da normal ultrasonla görünmez demişti.içini rahat tut :))

Canlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende vardım geçen hafta çarşamba evde test yaptım pozitif çıktı.hemen doktora gittim kandaki oran 130.doktor çok erken bi gebelik dedi.bu hafta yine gidicem...inş herşey yolunda gider kızlar

bende vardım geçen hafta çarşamba evde test yaptım pozitif çıktı.hemen doktora gittim kandaki oran 130.doktor çok erken bi gebelik dedi.bu hafta yine gidicem...inş herşey yolunda gider kızlar

senin de hayırlı olsun bahar:))) insallah kalp atıslarını duyacagımız gunler de gelsin:)))

epost: 38438760 .!.:
merhaba sekermine,
hayırlı olsun bebişin, 5 haftalıkken mi kalp atışını duydunuz, yanlış anlamadım dimi ??
Tesekkur ederim canim heyecandan sevincten yanlis yazmsm :)))) 5 haftalikken keseyi gorduk normal karindn ultrasonla 7.haftada da kalp atisi duyuldu ama doktor 6 haftalikta olablr dedi son adetme gore 7 haftalik gorunyodu duzelttgn icin tesekkur ederm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…