- 15 Ağustos 2014
- 239
- 55
- 43
- 37
ayırlı olsun tatlım ben de 27 sinde gideceğim inşallah :)Kızlar araniza bende katıldım çok şükür 5 haftalık benim bebisimde allahım isteyen herkese nasip etsin 30 nda kesesini görmeye gidecezu
Herkesinb.ebisi hayirli olsun,kizlar dun bir suphe ile.ovulasyon.testi yaptim.kipkirmizi 2 cizgi.sonra birdaha birdaha. Velhasili aksam.test aldim.pozitif ama.silik.bir.cizgi.sabah bir test daha yaptim.negatif,ovulasyontekrar.denesim yine.kipkirmizi.iki.cizgi hemde 3 tane ayri.ayri yaptim...neyse dra girtim dr cuma tekrar gel.dedi...simdi.ben.hamilemiyim degilmiyim ya
bende tık yok.herşey aynı :)Günler geçmek bilmiyo kızlar mide bulantiniz var mi ?
Hemde nasil var hicbise yiyemyrm surekli cikariyrm ozellikle kendi evimde kendi yaptgm neyi yersm cikariyrm cok zormusGulnarhatun .!.:Günler geçmek bilmiyo kızlar mide bulantiniz var mi ?
bende tık yok.herşey aynı :)
bende tık yok.herşey aynı :)
bende de:))) midem bulanmıyor, sadece cabuk yoruluyor hemen uyumak istiyorum:)))bende tık yok.herşey aynı :)
Hemde nasil var hicbise yiyemyrm surekli cikariyrm ozellikle kendi evimde kendi yaptgm neyi yersm cikariyrm cok zormus
Cubuk krakeride yiyemyrm oda bulandryo midemihaydaaacanım cubuk kramer ye bolbol
hay Allah ım yaCubuk krakeride yiyemyrm oda bulandryo midemi( kokulr fln cok kotu iki kilo verdm iki haftada (
kızlar bugun 5+1 keseyi gormeye gidicez aksam..ay heyecandan öliciiim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?