Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Kızlar araniza bende katıldım çok şükür 5 haftalık benim bebisimde allahım isteyen herkese nasip etsin 30 nda kesesini görmeye gidecezu

bende öğreneli iki gün oldu öğrendiğim acilde kan verdik 133 çıkdı dün aynı saatlerde tekrr verdik 269 çıkdı şokdayız biz ama kaç zamandır bekliyordukk istiyorduk, inşallah kalp atışı duyup keseyi de görürüz

Herkesinb.ebisi hayirli olsun,kizlar dun bir suphe ile.ovulasyon.testi yaptim.kipkirmizi 2 cizgi.sonra birdaha birdaha. Velhasili aksam.test aldim.pozitif ama.silik.bir.cizgi.sabah bir test daha yaptim.negatif,ovulasyontekrar.denesim yine.kipkirmizi.iki.cizgi hemde 3 tane ayri.ayri yaptim...neyse dra girtim dr cuma tekrar gel.dedi...simdi.ben.hamilemiyim degilmiyim ya

bat ne zaman canım

Gulnarhatun .!.:
Günler geçmek bilmiyo kızlar mide bulantiniz var mi ?
Hemde nasil var hicbise yiyemyrm surekli cikariyrm ozellikle kendi evimde kendi yaptgm neyi yersm cikariyrm cok zormus

merhaba kızlar bende 5 ahaftalık hamileyim cumartesi doktor vajinal ultrasonla baktı küçük bi siyah noktacık :)gördük bu cumartesi tekrar gideceğim ve bir sürü test isteyeceğini söyledi bende de ara ara kasık ağrısı dışında hiç bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…