- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Insallah canim sagolhay Allah ım yainsallah bi cırpıda gecer canım üzüldüm gercekten..7. haftadasın dimi?
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim..son adet tarifim 30 kasim adetin 12. Catlatma ignemi vuruldum ve igneden sonra 16. Gun kan tahlili yaptirdim yani 27 aralik cumartesi gunu degerim 263.2 ydi iki gun sonra tekrarladim 29 aralikta pazartesi gunu 748.48 di baskada tahlil yaptirmadim doktorum 1 hafta sonra gitmemi soyledi yarin gidecegim keseyi gorebilirmiyim sizce
Cnm peki gittiginde degerin yaklasik olarak kactida gormedi..bildigim kadariyla 1500 lerdeyken goruluyo benim egerr bi problem olmadiysa artis da olduysa yaklasik 4500 lerde olmasi geerekiyor yarina cnm insallah gorulecek diye dusunuyorum
Cnm hayirlisiyla yarin allahin izniyle gorursun keseyide ins..nazlaniyo biraz bebisler galiba cnm yarini iple cekiyorum ben bi kac kez kotu seyler yasadim o yuzden cok korkularim var cnm yarin birbirimizi bilgilendirelim burdan cnm hayirli haberlerle donelim ins.Cumartesi 1550 idi biz sali günü gittik o gun doktr kan tahlili isemedi değer i bilmiyoruz ama benimde o zaman 3-4 bin bulmaliydi bkalim yarin 11de randevum var ankara dayim ben bilgi hast. Gdiyrm
Bu arada balık yagi verdi mi Dr nuz
Kızlar bizde bugün keseyi gördük Allahım bide o minik kalbini duysam 1hafta sonra gel dedi Allah o mis kokulu melekleri sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin...
Slmlar bende bugun bebisimin kesesini gordum cokk sukur rabbim tamamina erdirir insallah saga salim ayipsiz amansiz kucagimiza almamima nasip etsin allahim insallah kalp atislarinida duyarizz..rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.Kızlar bizde bugün keseyi gördük Allahım bide o minik kalbini duysam 1hafta sonra gel dedi Allah o mis kokulu melekleri sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin...
Cnm cok sukur bende bu sabah gordum keseyi insallah sende goreceksin bugun hayirlisiyla...haftaya cumartesi tekrar kontrolum var hayirli haberlerini bekliyoruz ins.Brn hamile kalmadan önce dojtra gtmistim o zaman bna balik yagi vermisti bi 30luk bitirmistim simdi bikutu daha var içiyorum hamile kalinca başka dr randevu aldim ilaci gosterdim şimdi içme mide bulntsi yapabilir ilerki haftalarda iç istersen dedi ama midem bulnmiyor idare ediyor m oyüzden bir gün arayla içmeye devam ediyor m.
gyn frrosnl kullniyrm folik asit desdekli
şimdi hastanedeym dr doğum da imis bekliyorum daha keseyi göremedik
Cnm cok sukur bende bu sabah gordum keseyi insallah sende goreceksin bugun hayirlisiyla...haftaya cumartesi tekrar kontrolum var hayirli haberlerini bekliyoruz ins.
Cnm benimde 3. Hamileligim ama hicbiri yasamiyoCanim bzde gördük ama cok bekledik stres oldk kalablkdi
keseyi gördük 14mm dedi tekrar bhcg istemedi hormon testleri istedi
bi hafta sonra gelindedi kalp atisi için ama ben 10gun sonra gderim gec duyuluyorsa stres olmayalim bol su ic dedi pek bir sey demedi Allah devamni da hayrli eylesin benim ilk gebeligim 7aylik evliyim
Bencede gec git canim daha iyi olur yoksa insan daha cok stres oluyo..ben mecburum gitmeye cunku takipte olmam gerek benim.ilki dis gebelikti bugun tuplerimi iyice kontrol etti ikinci bi bebekte orda olmasin diye ben yumurta cogaltici ve catlatma ignesiyle hamile kaldim simdilik bisey gorunmuyo dedi bakalim artik rabbim herseyin en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi.Canim bzde gördük ama cok bekledik stres oldk kalablkdi
keseyi gördük 14mm dedi tekrar bhcg istemedi hormon testleri istedi
bi hafta sonra gelindedi kalp atisi için ama ben 10gun sonra gderim gec duyuluyorsa stres olmayalim bol su ic dedi pek bir sey demedi Allah devamni da hayrli eylesin benim ilk gebeligim 7aylik evliyim
fox kanalını açın 1 erkek 1 kadın 2 çocuk çıktı doğumdan sonrakı halim aklıma geldiBencede gec git canim daha iyi olur yoksa insan daha cok stres oluyo..ben mecburum gitmeye cunku takipte olmam gerek benim.ilki dis gebelikti bugun tuplerimi iyice kontrol etti ikinci bi bebekte orda olmasin diye ben yumurta cogaltici ve catlatma ignesiyle hamile kaldim simdilik bisey gorunmuyo dedi bakalim artik rabbim herseyin en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi.
Bencede gec git canim daha iyi olur yoksa insan daha cok stres oluyo..ben mecburum gitmeye cunku takipte olmam gerek benim.ilki dis gebelikti bugun tuplerimi iyice kontrol etti ikinci bi bebekte orda olmasin diye ben yumurta cogaltici ve catlatma ignesiyle hamile kaldim simdilik bisey gorunmuyo dedi bakalim artik rabbim herseyin en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi.
Mssallah kac haftaliksin bir onceki yazinda hicbir belirti yok demistin basladimi belirtilerin bulantin gogus agrin falan var mi ben henuz keseyi gorneye gitmedimde cok merak ediyorum keseyi bende gorebilecekmiyim diyeKızlar bizde bugün keseyi gördük Allahım bide o minik kalbini duysam 1hafta sonra gel dedi Allah o mis kokulu melekleri sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?